1. Massaggio-terapista
  2. Centro benessere
  3. Centro benessere specializzato in massaggi
  4. Centro spa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dokkunmassage - thaimassage, når det er bedst

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Klar anbefaling

Jeg har døjet med lændeproblemer i to år, som jeg ved et besøg hos June fandt ud af skyldes tryk på iskiasnerven. Jeg har været hos hende to gange med fire måneders mellemrum, og mine smerter er virkelig aftaget. Hun er dybt professionel og jeg kan kun anbefale hende.

24 luglio 2025

Bad om traditionel thai massage

Bad om traditionel thai massage, fik blid oliemassage i stedet. Og hun ville så have jeg skulle betale for thai massage 500kr som jo ikke er det jeg fik. (Olie massage koster 450kr). Blev “tvunget” til at skulle betale overpris og skulle jo så gerne få 60 min (1 time) men fik kun 45 min. Og under hele massagen var der thaifolk ved siden af hvor de snakker højlydt og børn der græder (ingen hygge atmosfære). Og massagen var halv hjertet. Jeg har selv været i Thailand flere gange kender til ægte thai massage og ikke det der dansk tilpasset olie massage. Værste oplevelse, det er sidste gang.

17 agosto 2019

Dresscode - Tak !!!!

Det er ucharmerende at give massage iført Addidas bukser og en ikke særlig ren T-Shirt .

Massagen var fin og ordenlig, og der var en lille bonus, som der dog måtte betales for .

OK pris, men det ville klæde pigerne med en fælles uniform . Jeres Dresscode trænger til at blive opdatteret

27 giugno 2018

Flot sted, søde piger, lettere skuffende oplevelse

Stedet ligger rimeligt diskret i et industriområde, hvor firmaerne heldigvis er lukket efter klokken 16.00, derfor kan man besøge stedet uden den store fare for at blive genkendt .

Bygningen er rigtig flot, pigerne er enormt søde, men de er tilsyneladende på stedet for at tjene penge, ikke for at at gøre deres kunder glade .

Man får ikke helt "VALUE FOR MONEY" , men det er tæt på, og det er et sted jeg formentlig vil besøge igen, også selvom de altså kan gøre det bedre .

---

สถานที่ค่อนข้างรอบคอบในเขตอุตสาหกรรมที่ บริษัท โชคดีที่จะปิดหลังเวลา 16.00 น. เพื่อให้คุณสามารถเยี่ยมชมเว็บไซต์ได้โดยไม่ต้องอันตรายมากได้รับการยอมรับจาก

อาคารดีจริงๆสาวน่ารักมาก แต่พวกเขาจะเห็นได้ชัดว่าในเว็บไซต์เพื่อให้เงินที่จะไม่ทำให้ลูกค้ามีความสุข

คุณไม่ได้รับอย่างสมบูรณ์ "VALUE FOR MONEY" แต่มันอยู่ใกล้และ

7 aprile 2013

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito