Valutata 3 stelle su 5

Beställde från sidan utan att läsa omdömena, gjorde det efter jag lagt min beställning och vart lite orolig, för de var ju inte direkt positiva. Men mitt paket tog 7 dagar att komma fram varav två var... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Säljer tester med kort utgångsdatum som slutar fungera månader innan de gått ut. Värdelös kundservice, helt utan ambition att lösa problemet. Kräver månaders kommunikation och jämförelser med andra fö... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Detta kan vara de minst bluffande företag... jag reste bort en längre tid och gjorde klantigt nog en beställning och det gick i retur två gånger och tredje gången så fick jag faktiskt stå för leverans... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Denna e-handel har erbjuder typ snabbast leverans på marknaden, gratis dessutom. Förstår inte folk som säger att de luras. Läs villkoren innan du handlar? Har själv varit i kontakt med dem angående by... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di articoli per la maternità

Informazioni fornite da varie fonti esterne

En webbutik som tillhandahåller produkter inriktade mot kvinnor som vill bli, är gravida eller som ammar. Vi har även produkter för baby & barn.

3,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,2

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aldrig mer!!

Aldrig mer!!! Använder sig av Post Nord som är det sämsta fraktsätt man kan tänka sig. Alltid trasiga paket.
Har beställt en liten flaska örtdroppar som lätt går ner i min brevlåda . Får svar att den inte går att leverera i min låda. NONSENS!!!! Har inte fått något Sms som de skriver att de skickat. som sagt .VARNING!!!

27 giugno 2024

Absolut bäst

Absolut bäst! Köpte alla myggmedel här, Care Plus 40% DEET och Natural som vunnit bäst i test fungerade utmärkt. Provade Bushman också med liknande resultat. Kommer återkomma här för att köpa myggmedel igen. /Tim

11 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Blev lovad 2-4 dagars leverans för care…

Blev lovad 2-4 dagars leverans för care plus deet40% myggspray.beställt den 2 juni.
Fick leveransen den 20juni.
Med fel produkt.
Care plus natural i stället.
När jag hörde av mig pga att leveransen dröjde så påstod dem att leveranstiden var 12 dagar. Men jag hade ju svart på vitt att de lovade 2-4 dagar.
Jag kommer aldrig att handla där igen och avråder andra från att handla där.

20 giugno 2024

Fruktansvärt låååång leveranstid.

Fruktansvärt låååång leveranstid.
Svarar inte på mail.
Ska ni ha något från deras hemsida beställ minst 2 månader innan ni hade tänkt använda varan.
Inget företag jag kommer använda mig av igen.

21 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bonmed och graviditetskollen.nu sen och felaktig leverans

Beställde 2 flaskor 60 ml Care Plus Anti-insect Deet myggspray, med info om att det fanns i lager och leveranstid 2-3 dagar. 2 veckor senare får jag en leverans ned 6 flaskor 15 ml. På packsedel står avprickat 2x60 ml. Varumärket de använde på nätet var Bonmed. Varning för både det och graviditetskollen.nu.

19 giugno 2024

Äckligt bolag

Äckligt bolag. Beställde 5 liters kolloidalt silver, dunken var sprucken och man har försökt tejpa igen sprickan. De kände alltså till sprickan men skickade ändå. I påsen låg det mesta av vattnet och i dunken knappt 1.5 liter smutsigt vatten.

12 aprile 2024
Valutata 2 stelle su 5

Mycket lång leveranstid

Det tar evigheter innan varan skickas. Beställer då o då ett kosttillskott som är bra o finns där. Det står leverans 2-4 dagar. Det har nu denna gång gått 9 dagar och det står att det är skickat idag. Så är det varje gång jag beställer. Ibland tar det ännu längre tid. Ibland undrar man vart det tagit vägen eller om de tagit pengarna och inte skickat. Önskar detta kosttillskott finns på fler ställen att köpa.

29 maggio 2024

Helt skandalöst företag!!

Helt skandalöst företag!!! De skickade först fel produkt hem. När jag påtalat det svarar de ej och fakturan stoppas ej. Står nu 3 månader senare med en fortfarande obetald faktura med betalningspåminnelse och inget svar från kundtjänst. Varan fick jag aldrig och den felaktiga har de fått tillbaka för flera veckor sedan. Köp ALDRIG därifrån!

16 maggio 2024

99 kr för retur av av billig kinaprodukt

De hade fel information på hemsidan och skickade en förpackning med enbart kinesiska tecken på. När jag påtalade att informationen om produkten inte stämde och att de skickat en billig kinaprodukt (vilket jag inte vill ha då det handlar om amning) så vägrar de fortfarande erbjuda gratis retur. Måste betala 99 kr för att få returnera produkten. Kommer aldrig handla här igen.

23 aprile 2024

Katastrofal kundservice

Katastrofal kundservice. Produkten kom inte fram och de gör all ansträngning för att slippa reklamera/återbetala köpet genom argument med hål i sig och försökte istället kräva mig som kund på mer pengar för paketet som aldrig kom fram. Har aldrig varit med om en så dålig ”service” som förutom att inte ge någon service, dessutom försöka lura på mer pengar. Sjukt oprofessionellt och hade aldrig vågat beställa härifrån igen

31 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Krävde mig på mer pengar om jag ville få varorna jag redan hade beställt.

Jag beställde varor som det var rea på. Tiden gick och mina varor kom aldrig. 2 veckor efter ordern kontaktade jag Graviditetskollen. När jag äntligen fick svar så krävdes jag på mer pengar för att få mina varor med en märklig ursäkt att ngt blivit fel med priset(det pågick en reakampanj). Jag begärde att få mina varor utifrån det avtal vi ingått enligt det rea-pris som står i orderbekräftelsen och jag kontaktade Klarna, men Graviditetskollen vägrade fullfölja avtalet och har nu på morgonen den 8 april annulerat min order. Det säger allt om detta företag att man bryter avtal för 60 kr(!) istället för att stå för sitt misstag och ha en nöjd kund. Företaget bröt mot både köplagen och avtalslagen. Oseriöst är bara förnamnet. Handla INTE här! Köp istället dina varor hos ett företag som är rädd om sina kunder.

21 marzo 2024

Straffavgift 420 kr

På grund av en försenad ankomstavisering för paketet missade jag att hämta ut det, vilket ledde till att det skickades tillbaka till Graviditetskollen. Deras reaktion var inte det minsta serviceinriktad, utan snarare "enligt våra villkor uppkommer en avgift på 420 kr". Trots lång korrespondens backade de inte från detta. Således, innan du handlar på Graviditetskollen, bör du noggrant läsa igenom det finstilta i deras villkor. Om du gör ett litet misstag... eller om, som i detta fall, PostNord gör ett misstag, är det du som får betala priset. Det var många år sedan jag hade en dålig upplevelse med en onlinebutik, men Graviditetskollen tar definitivt priset som den sämsta butiken i detta årtionde.

18 marzo 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più