Valutata 3 stelle su 5

Beställde från sidan utan att läsa omdömena, gjorde det efter jag lagt min beställning och vart lite orolig, för de var ju inte direkt positiva. Men mitt paket tog 7 dagar att komma fram varav två var... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Säljer tester med kort utgångsdatum som slutar fungera månader innan de gått ut. Värdelös kundservice, helt utan ambition att lösa problemet. Kräver månaders kommunikation och jämförelser med andra fö... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Detta kan vara de minst bluffande företag... jag reste bort en längre tid och gjorde klantigt nog en beställning och det gick i retur två gånger och tredje gången så fick jag faktiskt stå för leverans... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Denna e-handel har erbjuder typ snabbast leverans på marknaden, gratis dessutom. Förstår inte folk som säger att de luras. Läs villkoren innan du handlar? Har själv varit i kontakt med dem angående by... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di articoli per la maternità

Informazioni fornite da varie fonti esterne

En webbutik som tillhandahåller produkter inriktade mot kvinnor som vill bli, är gravida eller som ammar. Vi har även produkter för baby & barn.

3,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,2

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

VARNING för detta bolag.

VARNING för detta bolag.
Skriver inte ut att varor är nära utgångsdatum, när man mailar svarar dom tills dom får argument mot sej.
Ändring skedde på deras sida EFTER beställning.
Dom vägrar stå för retur utan det får man bekosta själv.
Så urkass, aldrig mer !!!
Hade det gått att ge minus stjärnor så hade dom fått det.

12 agosto 2025

Bra butik

Oj! Var inte beredd på så många dåliga omdömen.. Har handlat från gravkollen i omgångar, i flera år och alltid varit nöjd. Dem är snabba och billiga. Jag uppskattar deras utbud och kunnighet inom hälsokost. De borde verkligen be fler nöjda kunder ge omdömen så de får lite mer rättvis representation här.. Yikes.

13 giugno 2025

Supernöjd

Supernöjd! Hade svårt att få tag i de rätt färg av en produkt men Graviditetskollen var tillmötesgående.

10 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Riktigt missnöjd under all kritik.

Riktigt missnöjd en vara returnerade trots att jag hade flera dagar på mig att hämta ut den kvar. Efter mycket jobb att ens få svar i kundtjänst.
Får jag svaret från företaget att de kräver de extra för att skicka ut varan som de själva tagit tillbaka tidigare.

Jag har aldrig skrivit omdömen tidigare men det här känner jag är så viktigt att det kommer ut.
De kräver även betalt för deras kostnad vid retur även om de är de själva som gjort den för tidigt.

Önskar jag aldrig haft något med dem att göra otrevliga och svår kundtjänst
att få svar ifrån och det känns som att de lurar sina kunder på pengar.

Jag kommer inte handla hos dem igen. Och jag har inget positivt att säga om dem alla.

Tyvärr läste jag inte omdömen innan jag handlade vilket jag får ångra djupt.

15 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Rutten kundtjänst som begär olika betalt för frakt och fuskar med returer

Rutten kundtjänst som tar över en månad på sig att svara på en returnerade beställning. Vi tittade på produkterna som var hela och rena i kartongen den kom i, konstaterade att det var fel och stängde igen för retur. Över en månad hade de returen uthämtad och sen kom det bild på fläckar på en av produkternas kartong och dessutom vägra visa hur kartongen det skickades i såg ut, eller den andra produkten som returnerade.
Fler nämner att deras returer har fått mystiska fläckar. Företaget har tydligen sat ät ett fint litet system med att vägra returer och ha lite kartonger med fläckar ståendes och sen säljer säkert produkter flera gånger.

13 marzo 2025

Så otroligt dåligt

Ville avbeställa 10 minuter efter beställningen, skickade mejl, fick tbx det går ej att avbeställa. Får hem produkterna, ser att det är fel nappar, vill skicka tbx mina produkter, får okej från kundtjänst. Har då endast öppnat deras låda och konstaterat fel nappar och stängt igen kartongen. Betalar in 99kr som avtalat på klarna räkningen, tror allting är ok. Över 1 månad senare får jag mejl från Klarna att min retur inte godkänns, pga fläckar. Kontaktar klarna som säger något om en kartong, blev så ställd att jag bara skrattade och sa att jag skickade i deras egna kartong, bara öppnad och igenstängd. Kontaktade kundtjänst på graviditetskollen, till slut fick jag en bild på en av produkterna jag beställde, med något klet på kartongen, en kartong som legat inuti en fraktkartong. Ingen bild på hur den yttre kartongen såg ut. Helt galet dålig kundservice, hur kan en hel och ren produkt och yttre kartong, helt plötsligt ha klet på sig, så jag inte får reklamera! Nu ska jag betala ytterligare 79kr för frakt av mina redan betalda produkter, för att få hem en kletig kartong, som det högst troligt har blivit från frakten eller någon som spillt något på lagret.
Lägger till att de nu ska ha 99kr i returfrakt, trots att de innan skrivit 79kr, blir arn anmälan, de 99kr läggs på istället.

16 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde te i en plåtask med tillval…

Beställde te i en plåtask med tillval present inslagning. När paketet öppnades visade det sig att plåtasken hade en rejäl buckla. Så de har slagit in en rejält skadad produkt. Så krångliga de är att reklamera hos. Den ska skickas tillbaka och dessutom i samma förpackning. Den är ju redan skadad. I stället hade de bara kunnat sagt vi skickar en ny.

26 marzo 2025
Valutata 2 stelle su 5

Positiva är bra priser

Positiva är bra priser. Dock sista vid leveransen så beställde 2 gravtest till sambon men fick bara ett. Man vill ju ha de man beställer.

18 febbraio 2025

Kan verkligen inte rekommendera

Kan verkligen inte rekommendera!
Beställde varor med 2-4 dagars leverans, gått över 10 dagar och inte en enda uppdatering på leverans, ej heller får man ngt svar trots flera mejl till kundservice. Finns inget telefonnummer på sidan, katastrof!

22 gennaio 2025

KATASTROF

KATASTROF. Dem säljer varor som finns inte på lager. Dem kontaktar med mig bara efter min fråga, var är min paket Därefter skriver dem bara att paket kommer inte och skickar pengar tillbaka. Några dagar innan jul. Och det är allt.
Aldrig mer kontakt med såna extrem oproffesionella säljaren

18 dicembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più