Beställde från sidan utan att läsa omdömena, gjorde det efter jag lagt min beställning och vart lite orolig, för de var ju inte direkt positiva. Men mitt paket tog 7 dagar att komma fram varav två var... Leggi di più
Säljer tester med kort utgångsdatum som slutar fungera månader innan de gått ut. Värdelös kundservice, helt utan ambition att lösa problemet. Kräver månaders kommunikation och jämförelser med andra fö... Leggi di più
Detta kan vara de minst bluffande företag... jag reste bort en längre tid och gjorde klantigt nog en beställning och det gick i retur två gånger och tredje gången så fick jag faktiskt stå för leverans... Leggi di più
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di articoli per la maternità
Informazioni fornite da varie fonti esterne
En webbutik som tillhandahåller produkter inriktade mot kvinnor som vill bli, är gravida eller som ammar. Vi har även produkter för baby & barn.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Har bara bra att säga om…
Har bara bra att säga om Graviditetskollen!
Trogen kund hos Graviditetskollen sedan…
Trogen kund hos Graviditetskollen sedan 2015. Alltid varit nöjd med deras produkter, och kundservice.
Snabbt och enkelt att handla av med…
Snabbt och enkelt att handla av
med Fantastisk service! Rekommenderar denna butik!
Bra priser på nappar
Bra priser på nappar, nappflaskor & dylikt. Bra returhantering vid ånger samt reklamationer. Tack för bra service Sofia!
Vi har köpt en produkt som nu gått…
Vi har köpt en produkt som nu gått sönder och vi vill reklamera den. Och de är inte direkt samarbetsvilliga.
Hsndla ej på denna sida.
Riktigt oseriöst!
Plussat med alla mina barn med…
Plussat med alla mina barn med Graviditetskollens tester. Kombinerar med kosttillskott som jag också handlat. Har bara positiva erfarenheter!
Dålig service på returer
Dyr returavgift på 79kr samt att varan jag returnerade blev nekad i kontrollen (?!). Har aldrig tidigare varit med om det.
För att få tillbaka sin nekade vara så behöver man betala ytterligare 79kr. Väljer man att inte få tillbaka den nekade varan så måste man betala returavgiften samt vaska de pengar man lagt på varan.
Det blev en dyr läxa för mig och kommer förstås aldrig handla där igen.
Nöjd kund av tester & kosttillskott.
+ Fri frakt
+ Fri frakt
+ Snabb leverans
+ Stort utbud
- Ej fri retur, men det förväntar jag mig inte heller.
Handlat här sedan 2014
Handlat här sedan 2014, och nöjd sedan dess!
Handla EJ från Graviditetskollen.nu
Handla EJ från Graviditetskollen.nu, EJ fri retur och fruktansvärt otrevlig och långsam kundtjänst som hävdar att produkter ej får returneras (trots icke öppnande förpackningar) VARNING FÖR OSERIÖST FÖRETAG!
Dåligt!
Dåligt!
Du som kund måste betala för frakten vid retur och en returkostnad. Dåligt!!! Handla inte där!!
Handla INTE hos Graviditetskollen
Handla INTE hos Graviditetskollen. Jag har shoppat mycket på nätet genom åren men har aldrig varit med om så dålig erfarenhet som jag fått av denna sida. Jag skulle returnera en produkt men fick den inte godkänd för att kartongen (inte produkten utan kartongen) inte såg ny ut - men det var den när jag skickade tillbaka den. Dessutom tog hanteringen av returen lång tid.
Kundservice svarar långsamt eller inte alls när problem uppkommer.
Men efter att ha läst andras omdömen här om deras returer så anar jag bluff och oseriöshet av sidan, hoppas den får stänga.
Bra priser & snabb frakt.
Köpt en nappflaska som jag vill…
Köpt en nappflaska som jag vill reklamera efrersomnden läcker. Det följde inte med någon retursedel i paketet så har mejlat företaget 2 ggr för att få info om hur jag ska göra för att få skicka tillbaka och reklamera utan några mer svar än det automatiska som man får där det står att dom svarar inom 48 timmar. Det är över en vecka sedan jag skickade första mejlet. Mycket oseriöst företag!
Denna e-handel har erbjuder typ…
Denna e-handel har erbjuder typ snabbast leverans på marknaden, gratis dessutom. Förstår inte folk som säger att de luras. Läs villkoren innan du handlar? Har själv varit i kontakt med dem angående byte av en stödgördel som var för liten och jag fick utmärkt hjälp inom ett dygn. Som tumregel kan du tänka att du får vad du betalar för? Jag har alltid varit nöjd i alla fall. 🤷🏼♀️
Värdelös kundservice
Värdelös kundservice och obefintlig hjälp, varnar ifrån detta oseriösa företag!
Dåligt kundservice.
Skulle ändra min beställning angående ett fel vara jag råkade beställa.. dom skrev cirka 1 timme efter dom hade skickat iväg mina varor vilket är märkligt eftersom det tog mer än 24 timmar senare (än dom lovar) att det tyvärr var skickad och inget annat.. ingen hjälp med att hur jag ska skicka tillbaka det eller hur vi kan lösa det... Riktigt dåligt service!!
Under all kritik
Uselt företag! Handla aldrig därifrån!
Provade varan ståendes i en minut. Nu accepterar dem inte returen då ” varan är använd”. Skyller på ett veck som har uppkommit och skickar en fake bild som är helt suddig och inte Visar något.
Mitt första och sista köp hos detta oseriösa företag.