Grand Prix Tours Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været afsted til Østrigs Grand Prix på Red Bull ringen med Grand Prix Tours, og det var en rigtig god tur! Vi kørte selv derned og boede i campen, hvor vi havde valgt et XL comfort telt med s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Der var styr på alt, lige fra bestilling af rejsen, til da vi ankom, vi kørte i egen bil, fik anvist standplads med det samme, ingen slinger. Personalet var utrolig imødekommende og hjælpsomme hele... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Le Mans 2026 God dialog og god information Styr på logistikken i Grand Prix Tours område og bare søde og service orienterede Grand Prix Tours mennesker. Grand Prix Tour faciliterede fint at en f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grand Prix Tours er altid hjælpsomme, og de ved noget om de ture som de laver. Vi har rejst en hel del gennem dem, og der har aldrig været noget. De giver gode priser på rejserne, og er altid kla... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Alt fungerede bare ved Grand prix…

Alt fungerede bare ved Grand prix Tours. God info lige fra bestilling og op til selve turen. Vi valgte at bo på Grand Prix Tours Camp hvor alt bare fungere, lige fra modtagelse til afgang igen. Utrolig flink personale og absolute fair priser for mad og drikkevarer. Kan klart anbefales

28 giugno 2024

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 Stjerner. Det glæder vi os meget over :-) Men endnu vigtigere er dine flotte ord - det varmer.

Vi er rigtig glade for vores camp i Østrig - den ligger perfekt og stemningen er altid super god.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden god gang.

I overgår bare jeg selv igen GP Tours

Formel 1 Østrig.....
Fantastisk oplevelse. Der er bare 112 % styr på ALT. Havde aftalt at være der kl 8 torsdag. Men køre selv gik bedre end forventet. Så midnat onsdag til torsdag ankom jeg til pladsen få hundrede meter fra indgangen . Lidt spændt på om man kunne komme ind og om pladsen var klar da jeg ikke havde fået ringet om min tidligere ankomst . Men ALT var klart. Bad . toiletter og hele pladsen .Og så var det bare at nyde og slappe af til søndag kl 19.30 hvor turen gik mod danmark igen. Imødekommende ,flinke og rart personale der ved alt om alt . Hyggelig atmosfære og rent og pænt over alt . Og racenight med Peter Nygaard og Ole Schack er bare mega godt ! Så er det bare man glæder sig til igen en gang at skulle til formel 1. Vi ses HELT sikkert igen GP Tours . På gensyn .

27 giugno 2024

Hej Niels

Fantastisk flotte ord - dem er vi meget stolte af. VI sender dem videre til vores personale fra Østrrigs Grand Prix. Det bliver de også glade for at høre.

På Østrigs Grand Prix er der tradition for at Ole Schack kommer til vores RaceNight medmindre Max laver ulykker med biler :-) Det giver altid lidt ekstra til RaceNight når de er 2 til at fortælle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen

www.gptours.dkl

Herlig tur til Østrigs GP 2024

Herlig tur til Østrigs GP 2024
Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig.
Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i godt humør.
Race Night med Peter Nygård og Ole Schack var et perfekt indslag.
Teltet stod klart, morgenmaden var meget alsidig, og vi købte også 3 aftensmåltider, der var rigtigt gode.
Vi glæder os til næste race-event i 2025 - vi skal bare lige vælge, hvor vi igen skal være sammen med GPT.

30 giugno 2024

Hej Henning

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er superglade for at høre dig og din søn har haft en god tur.

Vores lejr på Østrigs Grand Prix får mange roser - ikke mindst de dygtige og smilende medarbejdere. Og så har vi tradition for at Ole Schack dukker op til RaceNight på netop dette løb - medmindre Max laver numre med bilen. :-)

Vi vil glæde os til at se jer igen. Har i brug for vejledning så er vi også klar til det.

TOP anbefaling!

Absolut anbefalelsesværdigt!
Det er 3. gang jeg er til Formel 1, men 1.gang jeg benytter GP Tours.
Det er til gengæld IKKE sidste gang.
Alt spillede og vi blev på alle mulige måder godt overrasket. Ordentlighed, rolighed, ærlighed.
Vi var med turen til Østrig, hvor camp´en ligger klods op ad banen.

28 giugno 2024

Hej Mikael

Dejligt med så mange stjerner fra en garvet Formel 1 entusiast. Vi letter på hatten og takker for de 5 stjerner.

Mest glade er vi over at høre at i har en rigtig god tur til vores Camp i Østrig. Den ligger også bare helt perfekt. :-)

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Til formel 1 i Østrig

Til formel 1 i Østrig, det var en fantastisk tur, god mad, fantastisk personale,

27 giugno 2024

Kære Charlotte

Velkommen hjem.
Og tusind tak for de mange stjerner - vi sender dem straks videre til vort personale. Det lyder til de fortjener dem.

Dejligt at høre I har haft en fantastisk tur. Håber vi kan få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

God sommer.

Valutata 4 stelle su 5

Perfekt næsten

Perfekt næsten
Rigtig god info, alt var nedskrevet og planlagt, så det var aldrig nødvendigt at spørge, god oplevelse, fint hotel, gode pladser på banen, dog: 2 guider som må være ansat via netværk i stedet for cv. og evner, det koster lige den sidste stjerne, tavse og en smule arrogante.

23 giugno 2024

Hej Søren

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre i har en fin oplevelse og at tingene har fungeret som de skulle. Skønt at i har følt jer godt informeret allerede inden afrejse.

Vi er ikke glade for at høre at der har været lidt arrogance blandt guiderne. Netop her vil vi gerne give en mere personlig oplevelse. Så det kigger vi på.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og fremragende mad…

Virkelig god service og fremragende mad i campen og altid smilende og imødekommende personale også ud på de små timer. God information om selve løbet og de omkringliggende oplevelses muligheder.

15 giugno 2024

Kære Leif

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Det glæder os også at høre at i har haft en rigtig god tur til Le Mans. Vi er stolte af vort personale som har fået mange roser. Vi sørger for at de får besked om at deres indsats værdsættes - ikke mindst med et stort smil - og en glad mave. :-)

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

GP TOURS leverede hvad de havde lovet

GP TOURS leverede hvad de havde lovet - og lidt til 👍
Højt informationsniveau fra bestilling til afrejse. Du er i gode hænder undervejs med masser af dansktalende personale i godt humør klar til at hjælpe. Masser af glade medrejsende - især jyder -men i godt humør 🍻🇩🇰 Kan varmt anbefales

16 giugno 2024

Hej Rene

Tak for din friske anmeldelse med de mange rosende ord. Det varmer at høre - og vi sender alle ordene videre til vort personale på Le Mans.

Også tak for de 5 stjerner - dem samler vi på :-)

Håber vi kan få lov til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Det var en helt igennem god oplevelse

Det var en helt igennem god oplevelse, glade og positive hele vejen igennem.
Kan klart anbefales
Tusind tak for en fed oplevelse.
Le Mans 2024

15 giugno 2024

Kære Henrik
Tusind tak for de fine ord. Le Mans 2024 blev bare en super god oplevelse og med den perfekte afslutning, hvor vi fik en dansker øverst på podiet :-)

Vi ønsker dig en god sommer og vil glæde os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Super tur til Le Mann fra Københavns…

Super tur til Le Mann fra Københavns lufthavn hvor det hele bare spillede.
Kommer igen til næste år :0)

13 giugno 2024

Hej Henrik

Velkommen hjem og tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os også allerede til næste år og håber vi igen kan få en dansker øverst på podiet.

Du vil være mere end velkommen i vores lejr på Le Mans i 2025

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har lige været til F1 i Spa/…

Jeg har lige været til F1 i Spa/ Belgien med min søn. Forventningerne var store - ikke mindst til GPTOURS. De har jo stor erfaring med disse rejser. Jeg mener dog der kan forbedres på nogle punkter. Vi skulle afhentes med bus i Aarhus kl. 18.. Busen var en time forsinket- ingen fra GPTOURS gav besked om forsinkelsen. En halv dårlig undskyldning fik vi senere.. Da vi ankom til rasteplads i Tyskland om morgenen - styrtede gæster fra 3 buser ind efter morgenmad - forgæves..Man burde fra GOTOURS side have indkøbt rundstykker man kunne have købt i bussen- i stedet for at gå forgæves på tysk rasteplads. Kommunikation med hotellet i Belgien kunne også være bedre, da vi ankom sent til hotel både fredag og lørdag. Igen svært at få aftensmad kl. 22. Ellers fine chauffør i busen. F1 oplevelsen var i top. Der er plads til forbedringer hos GPTOURS.. Det er jo ikke første gang tænker jeg.

27 luglio 2023

Kære Peter

Tak for tilbagemeldingen.
Vi er kede af at i allerede fra starten af turen bliver forsinket. Normalt forsøger vi at informere folk såfremt forsinkelsen ved afrejse overstiger 30-40 min.

Vedr. morgenmad i Tyskland, så er der ofte mange gæster på rastepladserne. Vi gør vores bedste for at finde de bedste - og har vore gæster brug for ekstra tid, så finder vi en løsning på det.

På grund af det regnfulde vejr blev ræs på banen forsinket både fredag og lørdag. Det er altid træls men ikke så meget vi kan gøre. Vi havde god kontakt med hotellerne og fik restauranten på hotellet til at holde ekstra længe åbent. Således havde alle mulighed for at få aftensmad.

Vi er super glade for at høre i har haft en top F1 oplevelse, og vi lader også de pæne ord om chaufførerne gå videre.

Vi håber i har lyst til at tage med til motorsport igen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Har lige været til mit første Formel 1…

Har lige været til mit første Formel 1 løb i Spa med min søn. Og det bliver ikke det sidste. Glæder mig til programmet for næste år kommer fra Grand Prix tours kommer, så vi kan finde ud af, hvor vi skal hen.

27 luglio 2023

Kære Charlotte

Tak for de fine ord.

Vores nye program for 2024 udkommer i slutningen af januar, men allerede nu er kalenderen for næste år klar. Og faktisk er åbningsløbet i Bahrain 2024 også klar til at kunne bookes. Du kan se kalenderen for 2024 her https://www.gptours.dk/kalender-2024/

Vi vil glæde os meget til at byde dig og din søn velkommen igen.

Rigtig god dag.

F1 på Spielberg.

F1 på Spielberg.
Var på kør selv tur til Østrigs grandprix og var i GP tours campen fra torsdag til mandag morgen og sikke et arrangement.
Der var styr på alt og alt fungerede perfekt og maden var fantastisk, morgen mad som aftensmad.
Bedst af alt var dog personalet i campen, der alle var glade og smilende, uanset hvad tid på døgnet man mødte dem.
Om vi vil bruge GP tours igen eller anbefale det til andre, det bliver et rungende JA herfra.
Mange tak for en super fed oplevelse.
Vh. Familien Hansen

22 giugno 2023

Hej Per

Velkommen hjem :-)
Og ikke mindst tak for din flotte anmeldelse - det varmer helt ind i hjertet.

Vi sørger for at roserne også når frem til vores personale som har været i Østrig. Det bliver de også meget glade for.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Alt klappede

Alt klappede, helt igennem en fed tur.
Eneste lille minus, var prisen på drikkevand, som var lidt dyrt.

7 giugno 2023

Kære Allan

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør os superglade.

Vi ønsker dig en god sommer og håber at kunne byde dig velkommen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Alt klappede på vores tur til Le Mans’…

Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum:
- Info forud for løbet
- Lejren og mad/drikkevarer
- Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude
- Bus til/fra kørerparade og Mulsanne Corner
- Overnatning i bungalow natten til mandag
- Lejren var næsten ryddet søndag aften
- Alle GPT medarbejdere i lejren var smilende og hjælpsomme

10 giugno 2023

Kære Henning

Waow - tusind tak for dine flotte kommentarer. Det gøre os meget glade.

Vi har brugt mange timer på at forberede og klargøre det hele, så det er dejligt at høre tingene fungerede godt.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer. Skulle du blive fristet, så vil vi glæde os tl at se dig på Le Mans en anden god gang.

Rigtig god dag.

Valutata 2 stelle su 5

Min kammerart og jeg var med GP Tours…

Min kammerart og jeg var med GP Tours til Le Mans 2023, hvor vi havde meget blandende oplevelser med GP Tours. Vi havde valgt at kører der ned i bus, hvilket ikke kan anbefales. Især turen hjem var et shitshow uden lige, da der manglede koordinering fra både bus chaufførerne og GP. Vores afrejse fra campen var 17:30, hvor vi så fik aftensmad på en resteplads 23:00 hvilket var okay. Der hvor den manglende koordinering så er helt tydelig, var da vi holder ind kl 6:30 om morgenen og vi så får mulighed for at købe morgenmad. Det vi som passagere ikke bliver oplyst om var, at det er sidste pause hvor der er mulighed for at købe nogen former for mad og drikke, inden vi rammer Danmark små 12 timer senere. Ikke nok med det, så endte bussen med at være over 4 timer forsinket, det skyldes blandt andet, at alle busserne holdte ind i Koldning hvor de 3 busser skulle tømmes fuldstændig, og så skulle pakkes om, så vi kunne forsætte hhv. til Sjælland og Jylland. Det er et meget godt eksempel på GP manglende evne til at koordinere, og det endte med at blive et kæmpe cluster f... fordi, der ikke var nogen guide med til at tage styrringen, og buschaufførerne stod bare og røg.
Selve campen fungerede fint, fine toilet og badeforhold og maden var ganske fin. Det såkaldte 'Super' racetelt har nok fået navnet 'super' fordi det var super lidt vandtæt og super dårligt sat op, det dryppede derfor ind igennem teltduen når det regnede. Yderemere løb der meget vand ind af indgangen hvilket resulterede i at, vi kom tilbage til en stor vandpyt og våd sovepose.
Som førstegangs besøgende på Le Mans er det svært at anbefale GP, da der virkelig ikke var meget information om "do's and don'ts" generelt og med et ringe informationshæfte med fejl.

11 giugno 2023

Kære Frederik

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive. Vi er kede af at busrejsen hjem ikke har levet op til vores standard. Den manglende information fra chaufførerne er noget vi tager op internt, så vi kan få det forbedret fremover. Der bør informeres bedre - særligt når der opstår forsinkelser. Det samme gælder ombytningen. Det undskylder vi mange gange.

Vi er glade for at høre opholdet på Le Mans har fungeret godt. Det er også det vi hører fra mange af vore øvrige gæster. Vi håber også i havde nogle super gode dage dernede og fik set en masse ræs.

Super Raceteltene har deres navn fordi de er dobbelt så høje som almindelige Racetelte. Vi har ikke tidligere haft vandproblemer med denne model, så det skal tjekkes. Jeg ved at der kom et par kraftige byger, som gav oversvømmelser mange steder. Det er altid træls.

Hvis det er noget du ønsker vi skal se mere på, så er du velkommen til at kontakte vores service afdeling.

Vi håber i trodsalt kommer hjem med en god oplevelse fra Le Mans

Valutata 5 stelle su 5

Var med Grand prix tours i Barcelona og…

Var med Grand prix tours i Barcelona og det var helt igennem en super tur hvor ALT spillede max og super gode guider .

13 giugno 2023

Hej Karsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Fedt at høre at i havde en super tur. Det er også et af vore favorit løb. Håber at kunne byde dig velkommen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og oplevelse til…

Super service og oplevelse til Barcelona Grand Prix. 5 stjerner herfra :)

4 giugno 2023

Kære Claus

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave den flotte anmeldelse. Det er vi meget glade for.

Vi håber at kunne byde dig velkommen til en af vore andre Formel 1 løb.

Valutata 5 stelle su 5

Har lige været med jer til Le Mans og…

Har lige været med jer til Le Mans og med Air Alsie Express fra Roskilde.
Må nok sig at det var den fedeste tur jeg har været på længe.
Hele flyet var feststemt fra start til slut.
Konge mad og forplejning på flyveturen.
Både flyet og flycrew`et blev på Le Mans.
Alt klappede fra start til slut
Lejeren stod skarp og ren fra start til slut.
Mad & drikkevarer til ok priser
Super flinkt personale.
Eneste bøvs (og ikke GP Tours problem) var at arrangørerne nok havde lukket for mange personer ind
Svært at få udsyn til banen mange steder !
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

9 giugno 2023

Hej JGA

Vi er så glade for at høre du har haft en fantastisk tur til Le Mans. Turen med Air Alsie flyet som lander på Le Mans ligger prismæssigt i den dyre ende, så det varmer at høre at det hele fungerede efter planen. Og at det levede op til forventningerne.

Le Mans 2023 har været noget særligt med 100 års jubilæum og dermed ekstra mange mennesker.

Vi sender dine mange roser videre til både Air Alsie og Crew på Le Mans. Det bliver de glade for at høre.

Endnu engang tak for den fine anmeldelsen og så håber vi at kunne byde dig velkommen en anden god gang.

Første tur 'Le Mans'

Det var min, og min søns første tur med GP-Tours, og til 'Le Mans' i det hele taget.
Jeg er imponeret over hvor godt styr der var på alt, og ingen undtagelser.
Jeg havde et par fantastiske dage i selvskab med min søn og ikke mindst med de øvrige af jeres gæster. Vi havde fornøjelsen at en super gæstfri herre der "kun" havde været afsted 23 gange før.
Det er altid dejlig, at de blive tage godt hånd om gæsterne, det var vores oplevelse også hvad jeg hørte andre oplevede.
Tak for en rigtig god oplevelse, og på gensyn i 2024
// Jakob

7 giugno 2023

Kære Jakob

Så skønt at høre i har haft en god tur til Le Mans. Det var også lidt særligt i år med 100 års jubilæum for Le Mans og 25 år for os hos Grand Prix Tours.

Vi har et super skønt og dygtigt personale hvor mange har en del års erfaring - og det hjælper rigtig meget. I år var der ekstra mange til Le Mans og der er brugt mange timer på planlægningen. Så det er dejligt at høre I har haft en fantastisk tur hvor der var styr på tingene. Det varmer at høre.

Vi sørger også for jeres fine kommentarer kommer videre til de som i har mødt i lejren, og så glæder vi os rigtig meget til at se jer igen næste år.

God sommer.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più