Grand Prix Tours Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Le Mans 2026 God dialog og god information Styr på logistikken i Grand Prix Tours område og bare søde og service orienterede Grand Prix Tours mennesker. Grand Prix Tour faciliterede fint at en f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grand Prix Tours er altid hjælpsomme, og de ved noget om de ture som de laver. Vi har rejst en hel del gennem dem, og der har aldrig været noget. De giver gode priser på rejserne, og er altid kla... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Østrigs Grand Prix, Red Bull ringen

Vi har været afsted til Østrigs Grand Prix på Red Bull ringen med Grand Prix Tours, og det var en rigtig god tur! Vi kørte selv derned og boede i campen, hvor vi havde valgt et XL comfort telt med senge, hvilket var mega luksus. Campen var super hyggelig og da vejret var til den alt for varme side, så udnyttede vi fuldt ud muligheden for at sidde ved det store fællestelt under parasollerne og de kolde drikkevarer fra baren. Campen ligger lige ved siden af banen, så det var super fedt at kunne gå til og fra som vi havde lyst til. Toilet og bade forhold var også rigtig gode, og maden (morgenmad og aftensmad) smagte super godt. GP Tours personalet var så imødekommende og hjælpsomme. Det føltes lidt som at være sammen med en stor familie.

Jeg begyndte at planlægge turen et år før, og hele vejen igennem har kontakten til GP Tours været super god. Især Christine har jeg haft skrevet en del med, og hun har kunne hjælpe med anbefalinger til valg af bane og tribunepladser og andre spørgsmål og svar. Jeg kan varmt anbefale at rejse med GP Tours!

28 giugno 2026

Kære Freja

En meget flot anmeldelse med mange flotte ord. Vi er meget stolte af den. Tak fordi du gav dig tid til at skrive - det betyder meget for os.

Du har taget os gennem hele din oplevelsesprocess fra planlægning til afvikling. Meget grundig.

Formel 1 oplevelsen i campen i Østrig er noget ganske særligt. Alle andre steder til F1 bor vi på hotel hvor bustransport til banen er nødvendig. I Østrig bor vi i en teltlejr lige ved siden af hovedindgangen og er en del af et stort fællesskab i campen. Så det er en helt særlig oplevelse.

Tak for de pæne ord, og rigtig god sommer.

Grand Prix Tours er altid hjælpsomme

Grand Prix Tours er altid hjælpsomme, og de ved noget om de ture som de laver.
Vi har rejst en hel del gennem dem, og der har aldrig været noget.
De giver gode priser på rejserne, og er altid klar til at lave en pakke efter dit ønske.

28 giugno 2026

Hej Casper

Sikke et flot skulderklap - de ord er vi meget stolte over. Vi vil gøre alt for at leve op til dem også i fremtiden.

Vi har en flok passionerede motorsportsentusiater siddende som kender banerne ude i verden rigtig godt. Det gør at vi også er i stand til at vejlede vore gæster så de får den oplevelse de forventer. Og så er det en stor fordel at vi har set samtlige baner og områder - og mange af dem oplever vi igen og igen hvert år.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden god gang.

Super oplevelse ❤️

Igen. Super arrangement. Dejlige mennesker på pladsen ❤️🏎️
Er klar næste år igen

9 giugno 2026

Hej Mikkel

Tak for de 5 stjerner og dine fantastisk flotte ord. Vi lader dine roser gå videre til de mange medarbejder på dampen.

På gensyn næste år.

Valutata 5 stelle su 5

Endnu en fantastisk tur til Le Mans med…

Endnu en fantastisk tur til Le Mans med Grand Prix Tours. Bestilt med halv pension, og maden var virkelig god, og der manglede ikke noget.
Altid en hyggelig stemning, og en masse søde mennesker og tale med.
Indkvartering var i bungalow, og med en dejlig seng.
Hele pakken var fantastisk, og jeg gør det igen næste år.

Hej Henrik

WOW - sikke mange flotte ord. Hvor er vi bare glade for dem. Det varmer langt ind i hjertet. Vi sørger naturligvis for at sende mange af roserne videre til vores personale på Le Mans.

Det er altid en fornøjelse når vi ser de samme gæster komme igen og igen år efter år.

Vi har netop sat Le Mans 2027 til salg, så hvis du er klar kan du lige nu sikre dig plads til priser fra 2026.

Le Mans 2026

Le Mans 2026, atter en super oplevelse. Der er styr på tingene, lige fra indtjekning til udtjekning. Super flinke medarbejdere, der altid har tid til en lille snak, og ellers gør hvad de kan for at alle skal føle sig godt tilpas. Eneste lille minus er at det er Eurosport der vises på storskærmen, hvor jeg hellere ville have TV2s kommentatorer. Jeg kan kun anbefale andre at tage med GPT. Det spiller 112%. Vi skal med igen næste år.

Hej Allan

Juhu... Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi mega glade for. Din kommentar vedr. storskærm lader jeg gå videre produktionen.

Og din flotte ord om vore medarbejdere på Le Mans - dem sender jeg også videre. Dem er vi meget stolte af - de gør et kæmpe stykke arbejde - og ikke midst med et smil.

Vi glæder os til at se dig igen næste år.
Til Info: Vi har lige åbnet for salget til Le Mans 2027 - til priser for 2026.

Du ønskes en rigtig god sommer.

6 tur med GP Tours til Le Mans

Vi har nu rejst med GP Tours til Le Mans 6 gange, og det siger næsten alt om, hvor tilfredse vi er.
Campen ligger helt perfekt med gåafstand til både Porsche-kurverne og selve banen, hvilket gør oplevelsen utrolig nem og bekvem. Selve campen er altid en fornøjelse at bo på, med rene og velholdte toilet- og badefaciliteter.
Det absolut bedste ved GP Tours er dog personalet, de er altid hjælpsomme, imødekommende, friske i sproget og generelt helt fantastiske. Man føler sig virkelig værdsat som kunde, og deres service er en stor del af grunden til, at vi bliver ved med at komme tilbage.
Der findes andre udbydere, men vi bliver hos GP Tours. Hvis jeg skal sætte procenter på, så skyldes det 70 % det fantastiske personale og 30 % campens kvalitet og placering/faciliteter.
Den eneste kritik, jeg har, er strømforsyningen til teltene. Når man betaler omkring 1.000 kr. for strøm i 3 dage, skal det fungere. Desværre har der været problemer med strømmen 3 år i træk, og det er et område, der bør forbedres.

Når det er sagt, så overskygger det ikke den samlede oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen i 2027.

Tak til hele teamet hos GP Tours for en fantastisk kundeservice og endnu en god tur til Le Mans!

He Brian

Sikke en flot skrivelse. Vi får næsten helt røde ører af stolthed. Vi forsøger at gøre os umage, og det får vi 10-dobbelt igen ved at modtage sådan en skøn anmeldelse.

Vi sørger for at alle roser også bliver sendt videre til vores fantastiske personale som bare knokler den uge - og stadig med en smil på læberne og et glimt i øjet. Dejligt at høre det værdsættes derude.

Strøm er en svær ting på Le Mans, men dit notat er bemærket og sendt videre til de som står for opbygning af lejren. Så håber vi at de kan finde den rette løsning til 2027.

Vi glæder os ihvertfald til at se jer igen i 2027.

Valutata 5 stelle su 5

Min kone og jeg var med GP-tours til LE…

Min kone og jeg var med GP-tours til LE MANS 2026 for første gang og må sige der var styr på alt. God mad, venlige og imødekommende på alle punkter. Vi kan kun anbefale Grand Prix Tours. Hvis vi skal til F1 eller Le Mans en anden gang bliver det med dem. Tak for en rigtig god oplevelse.

13 giugno 2026

Kære Jeff

Tusind tak for jeres flotte ord. Dem er vi meget glade for og stolte af. Der er ingen tvivl om at skal i til enten Formel 1 eller Le Mans en anden god gang, så vil vi elske at have jer med igen.

I ønskes en rigtig god sommer.

Valutata 5 stelle su 5

Vi var en erhvervs gruppe dergernne…

Vi var en erhvervs gruppe dergernne ville have lidt ekstra. Vi bagte en pakke fra øverste hylde. Og fik det samt meget mere.
Deres service og fleksibilitet gav en helt unik oplevelse.

Hejsa

WOW - Tusind tak for de flotte ord.
Dem er vi stolte af.

Vi har altid rigtig mange individuelle gæster med til Le Mans, men drømmer om at vi fremover kan få flere små og større erhversgrupper med. Så det er super dejligt at høre at det hele flaskede sig som det skulle. Vi er generelt gode til at finde lidt elastik her og der for at løse ønsker og lave en fleksibilitet pakke til folk.

Vi vil glæde os hvis i skulle vælge at tage afsted en anden god gang.

Bedste Le Mans oplevelse

Der var styr på alt, lige fra bestilling af rejsen, til da vi ankom, vi kørte i egen bil, fik anvist standplads med det samme, ingen slinger. Personalet var utrolig imødekommende og hjælpsomme hele tiden, god service ifm måltider, bad og toilet var rene hele tiden sæbe papir sprit manglende ikke. Det første gang vi er med GPT, men ikke den sidste. ROS TIL ALLE FRA GPT.

Hej Martin

Tusind tak for 5 stjerner - dem samler vi på :-)
Mere vigtigt er at høre i har fået en super god oplevelse fra start til slut. Det er vi rigtig glade for - der skal ikke meget til at der kommer nogle småting som ikke spiller.

De flotte ord sørger vi også for at sende videre til vores fantastiske personale. De knokler og giver den hele armen med et stort smil.

Vi glæder os til at byde jer velkommen med Grand Prix Tours en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Vi var så heldige at have vundet en tur…

Vi var så heldige at have vundet en tur til Le Mans 2026 med Grand Prix Tours. Vi havde en god tur, man blev taget super godt i mod, da vi ankom til campen. Der var god stemning på campen. Man følte sig velkommen og bare en lille ting som, at blive ønsket en god tur eller velkommen tilbage, når man skulle afsted eller kom hjem, gjorde det til en god oplevelse.

Kære Lærke

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi rigtig glade for.

Så skønt at høre at i har haft en god tur. Vi gør meget for at sørge for gode, stemningsfulde omgivelser i vores camp på Le Mans. Folk er der i mange timer og dage, så det skal gerne føles rart og behageligt bare at kunne sidde og slappe af.

Det varmer at høre at det helhedsmæssigt har været en god oplevelse for jer.

Le Mans 2026
God dialog og god information

Grand Prix Tour faciliterede fint at en flok motor interesserede mennesker kunne fokusere på at have en fin oplevelse på banen i Le Mans.

13 giugno 2026

Hej Peter

Tusind tak for de 5 stjerner - det varmer vore hjerter. Vi er glade for at høre i har haft en fin oplevelse og følt der var godt styr på tingere.

Vi bruger mange timer på både forberedelse hjemmefra og opbygning af lejren. Men de største roser sender vi videre til vores fantastiske personale på Le Mans.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden god gang.

Valutata 1 stelle su 5

Horrible experience- Don’t trust them!

Ed,

Horrible experience. You left myself and my cancer recovered wife stranded in the Milan Airport. There was no transportation arranged.
We paid you $10,500 in full the minute you asked for the money. You promised everything would be arranged. You failed the minute we landed. This continued with the hotel which was horrible. We had to pay extra to get a better room.
We tried contacting you and you never responded after multiple messages.
You finally did respond after the weekend was over and you would not return our transportation costs of $200 euros. Class act.
This was a bucket list wish that was purchased after my wife’s cancer recovery and you have the nerve to basically steel our money. Shame on you. You brought my wife to tears and she became sick and could not attend the race on Sunday.
You have no moral compass.
It was a terrible experience and you made sure of it. You are not a trustworthy person.
I’m a firm believer of Karma and your actions will bring back the consequences you deserve

7 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Holland 2025

Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen.
Ikke tilfreds med, at høre busrejsene fra Sjælland bliver tilbudt flyrejse til busrejse pris.

29 agosto 2025

Hej Lars

Tak for din fine tilbagemelding. Dejligt at høre i har haft et fin RaceNight. Det var et nyt sted for os i år, så vi var ret spændte. Vi havde sonderet området ved stranden godt inden vi valgte - og det fungerede super godt. Vores oplevelse var at folk var glade for RaceNight.

Vi er klar over weekenden er presset. Vi forsøger hvert år at få tiderne til at passe så godt som mulig så man kan se mest muligt på banen. På banen må hver enkelt afgøre hvordan de bedst bruger deres tid. Og busparkering ligger desværre en pæn gåtur fra hovedindgangen.

Vi havde en håndfuld busgæster fra Sjælland som i år var heldige at komme med fly istedet. Det sker en gang ud af 100.... De var bare virkelig heldige og der tænker jeg "Godt for dem".

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 2 stelle su 5

F1 Holland

Vi deltog i jeres F1-pakkerejse til Holland og vil gerne give feedback på vores oplevelse.
Vi kørte selv til destinationen, så vi kan ikke kommentere på transportdelen i denne forbindelse.
Hotel og faciliteter:
Hotellet var godt – med god beliggenhed, morgenmad af høj kvalitet og generelt tilfredsstillende forhold.
Transport til banen:
Vi blev lovet, at vi ville blive hentet og kørt tilbage til hotellet i forbindelse med ture til og fra banen. Lørdag morgen blev vi imidlertid informeret om, at vi skulle gå til et andet hotel, hvor bussen holdt. Heldigvis nåede vi frem i god tid, men situationen kunne nemt have resulteret i, at vi var blevet efterladt, hvis vi var kommet blot et par minutter senere.
Foredrag med Petar:
Vi havde set meget frem til foredraget med Petar. Det blev oplyst, at afgang fra banen var kl. 17, og at foredraget i tilfælde af forsinkelse ville blive rykket en time frem. Der var ingen forsinkelser på banen, men passagerer ankom sent til afgang, og bussen kørte langsomt grundet trafikken. Guiden instruerede os blot om at koordinere mødetidspunkt ved ankomst.
Vi ankom kl. 17.30 til et andet hotel, og næste afgang til foredraget var allerede kl. 18.45. Dette efterlod os kun 15 minutter til at nå hotellet, hvilket ikke var tilstrækkeligt til både bad og tilbage til bussen, særligt da hotellet lå minimum 7 minutters gang væk. Da vi påpegede problemet overfor guiden, fik vi blot svaret, at vi skulle skynde os, uden nogen beklagelse. Desværre gik vi dermed glip af foredraget.
Øvrige forhold:
Vi blev først gjort opmærksomme på, at der var drikkevarer på bussen på vej tilbage til hotellet søndag, og det blev ikke taget hensyn til gæster, der boede på andre hoteller end Novotel.
Opsummering:
Vi er generelt tilfredse med hotellets faciliteter, men transportkoordineringen og håndteringen af foredraget med Petar var utilstrækkelig og efterlod os med en oplevelse af manglende hensyn til gæsterne. Vi håber, at denne feedback kan bruges til forbedringer af fremtidige pakkerejser.

30 agosto 2025

Kære Sanela

Tak for din tilbagemelding på turen til F1 i Holland. Det er dejligt at høre i var glade for hotellet i Den Haag. Det ligger også super centralt.

Ibis Den Haag City Center som i boede på ligger 550m fra Novotel Den Haag City Center hvorfra bussen kørte. En strækning der tager 7 min. at gå og 12-15 min at køre i bus. Der var ingen panik på om alle ville nå bussen lørdag morgen - vi havde 2 turledere boende på samme hotel, som også skulle gå - og alle kom med .

Lørdag er presset. Vi har et stramt program - og alle tider blev holdt i forhold til planen. Der er ikke meget tid til omklædning inden afgang til RaceNight. Nogle har det samme tøj på som om dagen - og det er super fint. Andre som boede samme sted som jer fik en hurtig omklædning. Turlederne var opmærksomme på i ikke var kommet frem til tiden og bussen ventede ekstra 10 min. på jer. Men desværre dukkede i ikke op.

Vi håber i trodsalt har haft en god tur til F1 med et spændende løb.

Valutata 4 stelle su 5

F1 tur til Belgiens GP SPA

Fin tur til Belgian for at se F1.
Første F1 tur fra min side så det skulle gerne være nemt. Derfor valgte jeg GP Tours.
Super service under turen. Vi blev hentet af en mini bus for at blive samlet op af den store bus i Kolding. Meget varm tur i mini bussen da AC ikke virkede men heldigvis en kort tur. Der var planlagt et stop på vej ned som blev afholdt ved tankstation. Næste gang kunne det være fint at planlægge noget med pausestedet så de er klar på mange gæster på en gang måske. Resten af turen gik så fint. Tur/retur fra banen var super god. Lidt info om banen, vejret og anbefalinger derfra. Turen hjem gik også smurt og vi fik de vigtigste opdateringer fra chauffører/guider.
Eneste minus ved bussen var det dryppede kondens fra loftet og ned på sæder men det blev der vidst kigget på det da de alligevel ventede mens vi var inde på banen.
Hotel der blev booket var der ingen brok fra. Lækker morgenmad og lækre værelser.
Med i pakken fik vi også en kasket, t-shirt og nøglesnor med holder til billetten. T-shirten var langt bedre end forventet. Ikke en tarvelig trøje med stor reklame på som man typisk kunne have forventet. Lækker polo som jeg hvertfald kommer til at bruge.
Alt i alt super god tur. Kan godt se mig selv booke dem igen til fremtidig gran prix ture.
Stor anbefaling herfra

26 luglio 2025

Hej Thomas

Tak for din fine anmeldelse. Meget udførlig.

Kun lige et par korte kommentarer. Vi forsøger at ringe frem til de planlagte stop vi har omkring spisetid, så de ved vi kommer med mange. Det fungerer godt - desværre må vi konstatere at ikke alle gør det. I dette tilfælde var der kommet en bus kort før os, som ikke havde ringet frem. Derfor var de ikke klar på maden ved ankomst. Det er desværre hvad der kan ske.

Dejligt at høre du kan lide vores velkomstgave med polo-shirt o g kasket. Håber du kommer til at bruge det. Hvis du ikke bryder dig om lyset i kasketten har andre foreslået at man lader være med at tænde det.

Vi håber at se dig igen en anden gang til et af vore Formel 1 løb. Rigtig god sensommer.

Det gør vi igen 🏎️

Der var bare styr på det hele, søde og rare folk til at hjælpe os "nybegyndere" med det hele. Skøn mad og en herlig lørdag aften med Ole Schak

29 giugno 2025

Hej Peter

Tak for din dejlige anmeldelse. Det varmer altid at høre godt nyt fra vores gæster, og ikke mindst at høre i har mod på det en anden god gang.

Vi er selv glade for vores Camp i Østrig - først og fremmest fordi vi bor så tæt på banen at man kan gå frem og tilbage flere gange i løbet af dagen, men også fordi Red Bull Ring bare ligger idyllisk. Ekstra fedt er det at vi har Ole Schak med på RaceNight i Østrig - han kan virkelig fortælle om en masse insider viden. Det giver lige en ekstra dimension og god stemning i campen.

Vi glæder dig til at se dig igen næste gang. God sommer

Kanon oplevelse igen

Det er 2. tur med GP tours, denne gang til det østrigske Grand Prix. Der var styr på alt fra transport, kost, logi og service. Varmeste anbefalinger herfra!

3 luglio 2025

Hej Jacob

Velkommen hjem og tusind tak for de fine ord. Dem er vi meget glade for. Håber vi kan få lov til at byde dig velkommen til endnu et Formel 1 løb en dag.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Le Mans 2025

Le Mans 2025
Helt igennem en super oplevelse.
Der var 100% styr på logistikken, lejeren, forplejningen og ikke mindst de fantastiske frivillige mennesker i lejeren, som fortjener den sidste stjerne, derfor fem stjerner herfra :-)

14 giugno 2025

Hej Robert

Tusind tak for de pæne ord. Vi er meget beæret. Vi bruger meget tid på at forberede Le Mans så vore gæster kan få en rigtig god oplevelse. Særlig er vi bevidste om at personalet på Le Mans gør en kæmpe indsats. De gør ganske enkelt en stor forskel. Vi sørger for at alle roserne også kommer frem til dem.

Med ønsket om et "På gensyn" og rigtig god sommer.

Formel 1 Østrig

Fra det øjeblik vi ankom til lejren, blev vi mødt af glade og smilende personale. Alle var hjælpsomme og der blev gjort alt for at vi befandt os godt.

29 giugno 2025

Hej Kurt

Velkommen hjem - og tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Vi sørger for at alle roserne bliver sendt videre til vore medabejdere i Østrig. De gør en stor indsat - og altid med et smil.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang - enten til F1 i Østrig eller på en af være andre Formel 1 rejser.

God sommer :-)

F1 Østrig 26-29 jun 25…

Alle i GP teamet gjorde en formidabel indsats for at sætte perfekte ramme til F1 dagene. Det lykkedes til fulde. Ingen klagepunkter overhovedet - kun ros. 5 stjerner uden tvivl.

26 giugno 2025

Kære Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi glade for :-) Vi lader dine roser gå videre til vore medarbejdere på Campen i Østrig. De yder et stort stykke arbejde, så det er virkelig dejligt når det også værdsættes af vores gæster.

Håber vi kan få lov til at byde dig velkommen igen en anden gang. Rigtig god sommer.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più