Golfers, koop nooit wat bij Golfstore Koen Teulings. Kwaliteit producten waardeloos!! Service, ongelooflijk bedroefend. Dit soort bedrijven heeft geen recht om te bestaan.
De organisatie belde me om zeker te stellen dat ik de golf club die ik had gekocht op een zekere dag in ontvangst zou kunnen nemen en was erg flexibel in het zoeken naar de juiste bezorgdag. Verd... Leggi di più
Zocht een tas met slimme verdeling voor stokken. Dat moest de Ogio Vapor worden. Bijna niemand voert deze tas in het assortiment. Het getuigt van visie om uit een breed aanbod de juiste producten voo... Leggi di più
De bestelde artikelen waren uit de verpakking gehaald en stuk voor stuk door de brievenbus gedeponeerd. Ik vond de bestelde artikelen s'morgens om 07.45 uur op de deurmat. De koerier heeft niet aang... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Generaal Maczekstraat 33, 4818 BT, Breda, Paesi Bassi
- 076-5319166
- info@golfstore.nl
- www.golfstore.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Prima transactie
Golfclub netjes ontvangen. Dit werd snel geleverd en werd ook nog gebeld over de te verwachten leverdatum. Ontvangen golfclub voldeed aan de omschrijving (demo-club), al had ik wel meer foto's van de club verwacht op de site om een beter beeld te krijgen van de staat van de club.
Snelle levering en goede service
Goede online Golf artikelen winkel.
Nette prijzen.
Zeer content met de verzendkosten policy.
Prima geholpen
Voor mij een van de eerste keer dat ik golfspullen op internet gekocht heb, met als criterium de prijs. Het scheelde op een Bag Boy golftrolley toch €30,00! Bezorging en afhandeling van de order was prima.
vind het schandalig dat ik op moment van bestellen de club moet betalen en ik nu al bijna 4 weken op de club zit te wachten
ben zeer ontevreden.
bij bestellen wordt niet aangegeven dat de club niet op voorraad is - moet direct betalen.
pas na bestellen hoor ik dat de club niet voorradig is en dat de levertijd 5/7 werkdagen is.
als de 7 werkdagen om zijn - nog geen club - maar ook geen bericht.
als ik zelf informeer via de mail krijg ik te horen dat het nog 2 weken gaat duren.
15 juni besteld en betaald - nu 10 juli nog steeds geen idee wanneer de club komt.
in twee woorden: zeer slecht.
Zal hier zeker weer bestellen.
Je word goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Bestelling wordt netjes afgeleverd zonder deuken en/of krassen. Kwaliteit van de bestelde Driver is prima.
prima levering
Na bestellen een telefoontje ter bevestiging, leveringsdatum aangegeven en correct afgeleverd.
Vol lof over deze leverancier. Een aanrader.
PRIMA SERVICE
Ik had online geprobeerd iets te bestellen wat ik met spoed nodig had. Door een foutieve handeling mijnerzijds is de bestelling niet doorgekomen, waarop Golfstore Koen Teulings telefonisch mijn bestelling heeft aangenomen en deze toch op tijd bij mij heeft bezorgd. Fantastisch
Super
Snelle levering en daarbij telefonisch een bevestiging gekregen dat mijn bestelling was verzonden, persoonlijk service vandaag de dag.
(swing)speed
Een Wood 3/4 gekocht, verstelbare van TaylorMade.
Ik dacht eigenlijk een nieuwe te hebben gekocht maar hij bleek gebruikt...
Of ik heb niet helemaal goed opgelet of de stok is heel handig geafficheerd.
De snelheid waarmee de club werd afgeleverd was heel prettig.
Goed
Wilde meer info over een artikel uit de webshop. Daartoe e-mail verstuurd. Na een week geen antwoord en dus maar eens gebeld met de golfshop en gevraagd hoe de zaken er voor stonden.
Verkoper bood excuses aan voor de niet-beantwoording. Te druk geweest met andere dingen.
Uiteindelijk de democlub wel gekocht. Verzending ging vlot en correct.
Snelle levering, zeer beperkte communicatie
De schoenen werden snel geleverd, maar heb via de mail nooit een bestelbevestiging gekregen. Tot heden ook nog geen factuur ontvangen, ik heb het gevoel dat ik overal zelf achteraan moet gaan....
Perfecte levering
De goederen kwamen op tijd, netjes verpakt.
De fitting degelijk uitgevoerd en de juiste maat.
Netjes gebeld , dat de spullen op transport waren en wanneer we ze konden verwachten.
Niets da lof
Veel succes verder met de shop
perfecte pre en after sales
perfecte pre en after sales. goed advies, snelle feedback en prima interactie. ga ik zeker vaker wat kopen.
Snel en adequaat
Schoenen besteld bij golfstore, dezelfde dag een telefoontje, twee dagen later bij de post! Super!
wow super
Geweldig gisteren besteld, en nu al in huis! Ik ga lekker de baan in!
Golfstore Koen Teulings uitstekende service
Golfballen besteld. Werd voor de levering persoonlijk gebeld dat deze binnen de volgende 48 uur geleverd werden zodat de ballen niet pardoes om mijn stoep werden achtergelaten

Risposta di Golfstore Koen Teulings
Correct geleverd en waar voor je geld!
Nieuwe golfschoenen gekocht van uitstekende kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs. Helemaal blij mee!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.