Højt kvalificeret arbejde! Mester og hans svende kan deres fag og kan li' at arbejde sammen. Sikkert håndværk, god ledelse og et rigtig godt resultat!

Glarmester Lennart Johansen har udført et større arbejde med udskiftning af termo- til energiruder i vor ejendom på Moltkesvej på en aldeles dygtig, effektiv og hensynsfuld måde. At arbejdet blev fæ... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Spejl til ridebane

Fik lavet spejl til ridebane, hvor Glasklart stod for det hele inkl samarbejde med tømrer, som de arrangerede. Alt gik fuldstændig som planlagt, tidsplan overholdt, der blev ryddet op efter sig, pris som aftalt og ikke mindst et fantastisk flot resultat. Varmeste anbefalinger herfra!

19 marzo 2021

Dygtige og professionelle

Varmeste anbefaling til super professionelt team. Det gælder fra møde i butik, opmåling, rådgivning, produktion og opsætning. Vi havde oprindeligt et andet tilbud men synes det var dyrt og trods stort A/S firma så virkede de oprindeligt ligeglade. Så vi skiftede og hvilken fornøjelse.
Vi har fået opsat støjvinduer mod Vesterbrogade og vi er så tilfredse med hele arbejdet!

26 febbraio 2020

En rigtig god process.

En rigtig god process.
Lennart kom ud og målte vindue, fik tilbud efterfølgende, og nogle dage efter var mit vindue udskiftet.
Det var en rigtig god korrespondance og han fulgte selv op på et spørgsmål/'fejl' jeg havde kommenteret på.
Prisen var også god ifht de andre tilbud jeg havde modtaget.
Jeg kan klare anbefale Lennart og hans team.

19 dicembre 2019

Dejligt firma

Dejligt firma, som kommer til aftalt tid, og styrer underleverandørerne (snedker, murer og VVS'er) på fortrinlig vis. Disse lavede i øvrigt flot professionelt arbejde, og ryddede op efter sig.
Alt i alt en meget positiv oplevelse og således at firma jeg varmt kan anbefale.

3 giugno 2019

Fremragende arbejde!

Da jeg er meget støjplaget af gadelarm især fra gæsterne på Absalon på Sønder Boulevard, tog jeg kontakt til denne glarmester for at få hjælp. Så snart jeg havde skrevet, lå der et gennemarbejdet tilbud om opsætning af forsatsvinduer med en særlig isolerende glastype. Efter at have sagt ja til tilbuddet gik der få dage til jeg fik besøg af dem til opmåling. Fremstillingen tog nogle uger (helt efter planen) og som forventet kom de som aftalt og monterede vinduerne. Meget meget flot arbejde!!! Håndværk som man gerne vil have det. Super god service, og nem og hurtig kommunikation. Tak. Fremragende stykke arbejde.

5 aprile 2019

Professionel og venlig service og…

Professionel og venlig service og rådgivning fra start til slut ifbm. indhentning af tilbud, køb og montering af nye vinduer. Alt super fint lavet og lejlighed var pænt ryddet op og støvsuget da jeg kom hjem. Mine varmeste anbefalinger!

15 marzo 2019

Rigtig fint stykke arbejde

Rigtig fint stykke arbejde, jeg fik udført ! Alle mine bange "håndværker-anelser" blev fuldstændig gjort til skamme. Kæmpe stue vindue udskiftet, måtte hverken have fat i maling, pensler eller støvsuger. Og så til en fornuftig pris. Dejligt der stadig findes den slags glade og ordentlige håndværkere/glarmestre !
Hilsen Anne Lousdal

24 gennaio 2019

Bad, vinduer og indramning

Glasklart.dk har udført ovenstående for mig over flere omgange i løbet af 2015.
Flotte indramninger.
Perfekt leveret og installeret, spejl og brusevægge i mit nyistandsatte badeværelse.
Udskiftning af køkkenvindue.
Leverance af skabs-toppe i glas, og stænkplade i køkken.

Alt perfekt monteret, af rare, professionelle folk, der overholder deres aftaler.

Anbefales!

23 agosto 2016

En rigtig god oplevelse

Jeg var desværre kommet til at ødelægge en rude i min opgang, hvorefter jeg skrev rundt til nogle forskellige glarmestre i området for at indhente tilbud.
Jeg udfyldte i den forbindelse formularen på glasklart.dk og fik inden for få timer svar, indeholdende pris og hvor lang tid opgaven ville tage. Tilbuddet var billigere end de andre og samtidig fornemmede jeg allerede i mailkorrekspondancen, at det var nogle søde, serviceminded og professionelle folk. Derfor takkede jeg ja tak til tilbuddet og fik aftalt en tid.
På selve dagen kom de til aftalt tid, og var utrolig imødekommende og professionelle. De gik straks igang med opgaven og sagde, at jeg da bare kunne tage på arbejde. De skulle nok sørge for at smække og låse ordentlig af efter dem.
Jeg kan derfor kun anbefale at bruge glarmester Lennart Johansen!!!

7 aprile 2014

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito