Glasklartsverige Recensioni 4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Rekommenderas inte

Rekommenderas inte. Företaget utförde fönsterputsning hos mig trots att jag redan sagt upp tjänsten . Jag har inte beställt arbetet, men fick ändå en faktura.
De svarar inte på varken mejl eller telefon, vilket gör situationen mycket frustrerande.
Mycket oprofessionellt bemötande.

8 aprile 2026

Anlita inte!

Fick ett prova på erbjudande där vi la till altanen, de kom och putsade fönstren på huset men inte altanen, när fakturan kom avsåg den enbart de putsade fönstren men då vi enbart testade för att få altanfönstren putsade så mailade vi dem för att avsluta tjänsten (som säljaren hade lovat bara var en gång men mailet emd fakturan gjorde det klart att det var ett abonnemang som behövde sägas upp). Vi fick inget svar och nu hör de av sig att de kommer igen om 2 veckor för att putsa. Jag försökte ringa men de hade tillfälligt stängt och mailade dem igen att jag inte tänker betala. Tyvärr bluff företag och bör aldrig anlitas inte ens för test.

16 aprile 2026

Varning bluff företag!

Varning bluff företag!
Anlita inte detta företag, dom kommer inte ens ut och gör jobbet men dom ska ha betalt för det!
Dom svarar inte på telefon eller på mail
Akta er!

23 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Glasklart Fönsterputs - ett Bluff företag!!!!

!! OBS OBS OBS OBS ""
Glasklart fönsterputs med adress i Varbergs är totalt värdelösa!!!

ANLITA INTE DOM!!!

De utför INTE det jobb de lovar och det jobb de LOVAT och tar betalt för!!!

De svarar inte på kritik överhuvudtaget!!

Ett bluff företag!!!!!

Anlita inte Glasklart Fönsterputs!!!

De ringer och låter jättetrevliga och man kommer överens om att de skall putsa alla fönster INKLUSIVE ta bort spröjsen och göra rent dem!! INKLUSIVE!! att göra ren fönsterblecken!!

De kommer en dag när det ösregnar!!
De sveper snabbt och slarvigt över alla fönster!

Fönsterna är inte rena!!!

De tar slarvar med spröjsen så man ser fullt med smuts på insidan av spröjsen!!!

De tvättar inte av fönsterblecken!! utan lämnar dom genomskitna!!

MEN betald skall de ha - faktura kommer!!
när man skriver till dom och ger dom konstruktiv kritik svarar dom inte!!!!

Ett genomruttet företag!!!
Ett bluff företag!!!!

Anlita dom inte!!!

Leta upp bättre och seriösa företag!!!

Sådana här skall gå i konkurs och inte finnas på marknaden!!!

8 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più