Gitaarsnaren.com Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Op de site staat: levering de volgende dag. Op de 13e besteld en betaald, op de 17e nog niks in huis. Ik boos dus. Natuurlijk ook boos mailtje gestuurd. Binnen een uur antwoord en excuses... ze zitt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

3 sets snaren besteld en binnen 20 minuten al het erg leuke email bericht dat ze verzonden zijn. Volgende dag in huis, eindelijk een onderneming die waarmaakt wat beloofd wordt! (Next day delivery... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nadat ik een geweldige mail had gekregen waarin stond dat mijn pakje was ingepakt door een verpakkingsspecialist die tot voor kort bij NASA werkende was, kreeg ik een tweede mail waarin stond dat de g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend! Nadat ik de nieuwe snaren op mijn gitaar heb gezet werkte ze meteen! En de bijgeleverde plectrums doen hun werk uitermate goed. Geen geklaag, geen tegenstrubbelingen. Ze laten gewoon de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di strumenti musicali

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Gitaarsnaren.com is een webshop gespecialiseerd in het supersnel leveren van snaren en diverse accessoires voor gitaar en basgitaar.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

839 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima!

Bestelling is geleverd zoals aangegeven. Voldeed helemaal aan de verwachtingen.

14 dicembre 2014
Valutata 4 stelle su 5

klantvriendelijk met de nodige dosis humor

prima service en snelle levering, helaas was niet alles wat ik bestelde op voorraad maar heb daarvoor in de plaats een vergelijkbare duurdere vervanging gekregen (zonder bijbetaling). Ook was het prettig dat ik daarvan vooraf schriftelijk op de hoogte werd gebracht.

8 dicembre 2014

Topwinkel!

Ruim assortiment, goede spullen, snelle levering. Als je al service nodig hebt, wordt die deskundig gegeven, maar de site is zo duidelijk dat je er eigenlijk alles op kunt vinden.
Prima shop voor je gitaarspullen, ik ben er al vaak geweest, en kom zeker weer terug. Aanrader!

27 novembre 2014
Valutata 3 stelle su 5

Gemengde ervaring, maar over het algemeen tevreden.

Ik heb nu 2x besteld bij gitaarsnaren.com. De eerste keer ging zonder problemen en had ik mijn bestelling de volgende dag binnen, wat echt super was. De tweede keer echter had ik een bestelling snaren gedaan, die volgens de website allemaal op voorraad waren. Daar had ik op geselecteerd, want ik had ze de volgende dag nodig. Ik had op tijd de bestelling gedaan, zodat het die dag nog verzonden zou worden. Ik kreeg echter een mail met dat er onduidelijkheid was in het magazijn en dat niet alles wat ik had besteld op voorraad was en dat ze daarom een deel van de bestelling (3 van de 7 pakjes) zouden opsturen, maar dat het niet meer gelukt was om het op tijd te doen zodat ik het de volgende dag binnen zou hebben. Beetje balen dus, want ik moest toen alsnog naar een winkel toe om last minute snaren te kopen. Desalniettemin is het de eerste keer wel goed gegaan, dus ik vertrouw erop dat het volgende keer weer helemaal goed gaat. Ter compensatie heb ik 10% korting gekregen op mijn volgende bestelling. Beetje jammer dat deze korting maar tot 1-1-2015 geldig is en ik niet weet of ik binnen 5 weken meer snaren ga bestellen.

24 novembre 2014
Valutata 5 stelle su 5

Supersnel, goede service en veel keuze

Ik was vergeten om mijn huisnummer in te vullen, kreeg een uur na bestelling al een mailtje, mijn input werd meteen verwerkt en de snaren lagen de volgende dag, netjes verpakt in mijn brievenbus. Voortaan haal ik hier mijn snaren!

21 novembre 2014
Valutata 1 stelle su 5

Na 1 week nog steeds geen levering...

Wij hebben de snaren besteld op 8/11/14, vandaag op 14/11 zijn ze nog steeds niet aangekomen.
Wij zijn niet tevreden 😒😒😒

14 novembre 2014
Logo di Gitaarsnaren.com

Risposta di Gitaarsnaren.com

Beste Hilde,

Een bestelling die in het weekend (zoals zaterdag 8 november) wordt besteld, wordt op maandag door ons verwerkt en verzonden. Aangezien de postbezorging een overkomstduur van 2-4 werkdagen tussen Nederland en België aanhoudt kan het zijn dat je bestelling nog niet aangekomen is. Wij kunnen dit helaas niet beïnvloeden en vragen je daarom ook een beoordeling te plaatsen ná ontvangst van de bestelling.
Gelukkig ontvangen veel van onze Belgische klanten hun bestelling ook binnen 1 werkdag. Hopelijk ontvang jij je bestelling toch nog vandaag of morgen in de bus.

Gitaarsnaren.com

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più