Super! In deze coronatijd bleek Hobbytractor de enige die de juiste maat werktuigpennen kon leveren aan de particulier. Ik had inmiddels de hoop hier in Frankrijk opgegeven en was op zoek gegaan naar... Leggi di più
Ik geef 5 sterren omdat de verkoper bijzonder snel reageert en de verzending netjes en snel verlopen is. Email werd binnen enkele uren beantwoord, zoeken bestellen via de webshop was logisch en een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zoek niet verder dit is het adres voor mini en compact tractorbanden. Reageert snel adviseert goed en heeft maten die andere niet hebben. Zelfs toen de banden niet bleken te passen zijn er zonder voor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vorig jaar mijn tweede minitractor gekocht bij Henny,er waren wat kleine haperingen aan, maar met telefonisch overleg met Henny alles 100% opgelost .Ik ben er heel bij mee de Kubota aste a 175 doet z... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
In 2008 zijn we voor de hobby en zeer kleinschalig begonnen met het importeren en verkopen van tweedehands minitractoren. Vanwege de enorme groei zijn we in 2015 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Inmiddels zijn we de grootste importeur van minitractoren en werktuigen in de Benelux. Naast de nieuwe en tweedehandse minitractoren en werktuigen verkopen we ook veelgebruikte (nieuwe én tweedehandse) onderdelen welke we direct vanuit ons 2400m² grote magazijn aan onze klanten leveren.
Paesi Bassi
- hobbytractor.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
De beschrijving van het product klopt…
De beschrijving van het product klopt niet. De opgegeven lengte maten komen niet overeen

kubota uitlaat
ik heb de uitlaat eenvoudig besteld, goede staat ontvangen en snel binnengekregen. Eenvoudigweg prima gegaan.

Risposta di Hobbytractor
Banden en velgen besteld alles top…
Banden en velgen besteld alles top geregeld en snel ontvangen

Risposta di Hobbytractor
Bestelling in goede orde ontvangen
Bestelling in goede orde ontvangen, zonder vertraging. Product ziet er netjes en goed uit.

Risposta di Hobbytractor
Ik zeer tevreden voor de snelheid van…
Ik zeer tevreden voor de snelheid van levering. Wacht wel nog op antwoord op mijn mail met de vraag dat ik er nog kan asnraken daar er 3 messen op cirkelmaaier zitten en maar 2 in voorraad
vooruit, een review
Email werd binnen enkele uren beantwoord, zoeken bestellen via de webshop was logisch en eenvoudig. Verzending was bijzonder snel, gisteren besteld, vandaag geleverd.
Ik geef niet snel een review, vandaag had ik er zin in.
Meningen van kopers zijn subjectief en gebaseerd op de ervaring die iemand heeft gegeven. Deze staat nimmer garant voor de prestaties van een bedrijf maar zijn beïnvloed door een eenmalig contact.

Snelle levering.
Niet gemeld dat het is verzonden.
Verder goed aan gekomen en precies wat ik zocht.
Ontzettend snelle levering
Ontzettend snelle levering.
Netjes ingepakt
Precies zoals artikel beschreven is
vlugge levering
product en bezorging prima maar €7.50…
product en bezorging prima maar €7.50 verzendkosten voor een verpakking die in de brievenbus past vindt ik heel erg veel geld.