Restaurant Gilleleje havn Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

En gang var dette et godt spisested, men de er blevet kvalt i egen succes og minder i dag mere om et cafeteria med alt for høje priser. I går var vi 4, og kom godt rundt i menukortet. Priserne... Leggi di più

Vi var til jomfruhummer festival lørdag d.23/5-2026 Der var fuldt hus, fantastisk stemning. Dejlig buffet, der manglede ingenting. Det er klart at med så populært et arrangement, så er der lidt v... Leggi di più

Vi køber sjældent take away til vores selskaber men tog chancen med Gilleleje Havns mad ud af huset signatur menu - det var ganske enkelt super velsmagende og perfekt anrettet .. skønt mix af thai uma... Leggi di più

Rigtig god mad og betjening. Vi bestilte 2 aftenkasser til 498 kr. stykket, kødet lidt sejt ellers rigtig godt. 2 Brown Ale 50cl. til 99 kr. stykket.....alt for dyrt. Blev tilbudt isvand fra deres e... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi var to personer der lørdag den…

Vi var to personer der lørdag den 19/3-2022 og fik faktisk ret ok mad.
Til forret fik vi hver et glas vin og til hovedretten blev vi spurgt om vi ville have et glas vin til. Jeg takkede som den eneste ja tak.
Jeg blev foreslået et glas Chardonnay og takkede ja.
Vinen var da ok - også taget i betragtning af at flasken var med skruelåg - men forbavselsen var stor, da jeg fik regningen og skulle betale 300,- for det ene glas hvidvin?
Det er simpelthen ikke i orden - og under alle omstændigheder burde der lige have været en bemærkning om vinen.
Jeg havde måske alligevel sagt ja tak.
Under alle omstændigheder ville jeg da have nydt det lidt mere.
Nu får restauranten så en dårlig anmeldelse - og bestemt ikke mig på besøg mere.
Så - BLIV VÆK.
Tag Brasseriet i Gilleleje der ligger lige ved siden af. Her er de i det mindste reelle.

20 marzo 2022

Ikke pengene værd

Dyre priser både på drikkevarer og mad, som ikke er pengene værd. Fisken var overstegt, tør og uden smag. Det virkede til, at både tjenere og køkken havde alt for travlt til at servere ordenligt mad til gæsterne og tage godt hånd om dem - man blev helt stresset af at sidde der som gæst. Deres brød er dog rigtig lækkert, men ærgerligt at betale overpriser for en fiskeret, som kun smager af brød og salat.

12 marzo 2022

Nye anretninger af klassiske retter fra…

Nye anretninger af klassiske retter fra menukortet var en skuffende oplevelse. Portioner er halv størrelse da der plejer at være 2 skiver lækkert brød med tilbehør ved siden af. Brødposen med det lækre brød fra restaurant Gilleleje havn manglede på bordet og efter jeg spurgte om det nævnte personalet at det er besparet væk til frokost. Derudover bad jeg om et glas vand til vinen der kostede 42kr. Det er med stor skuffelse efter dagens besøg på restaurant Gilleleje havn at skulle skrive en dårlig anmeldelse. Dog kom personalet og satte en post brød på bordet da vi skulle gå og sagde “sådan så har i til morgenmaden, der er smør i pakken”. Det var provokerende. Vælger at huske de tidligere gode oplevelser her, og finder et andet sted i byen at spise frokost næste gang.

7 marzo 2022

Ingen service, desværre

Vi vil jo alle gerne støtte de lokale, men det var en stor skuffelse. Havde inviteret mine medarbejder til middag. Vi skulle hygge og afslutte sommer udlejningssæson hos Sol og Strand. Restauranten var kold, det var ikke hyggeligt at sidde der. Vi havde bedt om et menukort på engelsk, det ville hun komme med, men jeg endte med at hente det selv. Så fik vi store bøfferne, men kartofflerne blev glemt. Jeg måtte op til disken igen. Til sidst forvirring omkring desserten, da tjeneren ikke videste hvad der var i køkken og til allersidst måtte jeg op til disken igen og vente flere minuter på nogen så jeg kunne betale. Har sendt mail til ejeren, men intet svar. Tænker ikke der var så travlt i sidste uge man ikke kan nå, at sende et par linjer tilbage.

Det var desværre alt for ringe i forhold til prisen og ingen støtte mere fra mig, desværre.

18 ottobre 2021

Ankom til restauranten og fik anvist…

Ankom til restauranten og fik anvist bord i selve restaurantdelen, selvom der var bestilt til krostuen. Min kæreste er en stor mand, og båsene er meget små! Men vi kom ind at sidde. Maden kom hurtigt, en burger og muslinger. Men efter en bid af burgeren, måtte vi sende den retur. Kødet lugtede og smagte sødt/ havde en harsk eftersmag. Vi valgte istedet bare at dele muslingerne, men det var ikke en god oplevelse. Fuldstændig tildækket med hvidløg, og flere med lukket skal. Og var skallen ikke lukket, så var den i stykker. Faktisk var der så mange ødelagte skaller, at min kæreste fik en i munden da han spiste tilbehøret fra tallerkenen. Øv, når man havde glædet sig til at få god mad, fra et tidligere rigtig godt kvalitets sted! Men ikke et sted vi ønsker at benytte igen, desværre.

5 ottobre 2021

Ulækker frokost. Føj

Rigtigt dårligt måltid.

Vi fik serveret en pose brød til at starte med, rugbrød var fint, det hvide brød var daggammelt og ikke godt.

Vi bestilte svinemørbrad og en pariserbøf.

Svinemørbraden var uspiselig fordi den ikke knunne tygges overhovedet, den blev så erstatet med fiskefrikadeller som var bedre men med hård kant i nærmest læder tykkelse der smagte overstegt, eller forstegt og stegt igen inden servering så den havde harsk smag og var ikke var friskt som man forventer af en frokost ret til kr. 150.

Pariserbøfen som jeg selv fik var mærkeligt serveret på et kæmpe landgangsbrød der ikke var ristet som det ellers skal være til den ret. Jeg havde bedt om medium stegt bøf, jeg fik den dog medium / rå, jeg orkede ikke at sende maden ud igen og spiste den, hvilket resulterede i at jeg fik mavekramper og diarré i nat.

Ulækkert.

16 settembre 2021

BLIV VÆK

Havde bestilt bord til 4 personer. Sad nærmest som de eneste indenfor i en lille bås, med meget lidt plads. Havde bestilt deres frokostanretning. Det var på ingen måde en god oplevelse. Maden var ganske forfærdelig og vi gik derfra uden at blive mætte - vi levnede det meste. Ikke værd at besøge. Den ene stjerne jeg giver, for det skal man - det er for udsigten til havnen.

8 settembre 2021

Hvor irriterende, der er gæster!

Havde reserveret bord. Uforskammet "velkomst" hvor vi bliver bedt om at gå ud igen. Tjeneren havde tilsyneladende glemt at tjekke coropas hos nogle gæster, som havde sat sig. Inde igen får vi anvist nok restaurantens dårligste bord (masser af ledige pladser). Os fra køkken, gennemgangsdør, m.v. Ny tjener foreslår vi rykket til krostuen, hvor der er lyst og udsigt til havnen. Første tjener forbyder adgang hertil. Iflg website er der åbent og vi får også oplyst at menukortet er det samme. Vi forlod stedet og gik over gaden, hvor vi nød et pragtfuldt måltid og en super venlig og professionel betjening.

24 agosto 2021

Det kan I altså ikke være bekendt !

Vi har ellers kun haft gode madoplevelser på denne 2021 sommerferie, men frokosten i dag på Restaurant Gilleleje Havn & Krostuen var desværre en stor skuffelse 😢

Æggekagen var uden smag og mindede mest om en æggestand til en røget ål. Bacon var slaskede og bløde, og jeg tror faktisk heller ikke, at æggekagen var tilberedt af rigtige æg, men at det var “dunkvesionen” som hotellerne bruger til scrambled æg på deres morgenbuffet ?

Mine 3 sild var ikke marinerede ordentlig, smagsforladte og kom ind utrolig sløset og vulgært anrettet. Kartoflerne i kartoffelsalaten var delvis rå, og fedt kom ind i flydende form (havde altså ikke stået nedkølet i køleskab) ?

Da tjeneren fik at vide, at vi ikke synes det smagte godt, så var der ingen reaktion udover en beklagelse - derfor heller ingen drikkepenge !

Find et andet sted, hvis I vil undgå en skuffende oplevelse !

4 agosto 2021

Vi købte Fish’n chips som takeaway…

Vi købte Fish’n chips som takeaway lørdag 26/6 og havde glædet os til forkælelse til efter en lang flyttedag. Vi tænkte at til 188,-!! for denne ret skulle det bare være en ekstraordinær god oplevelse. Det var det så ikke. Sørgelig portion - fisken smagte dejligt, men den sidste “halvdel” og helhedsindtrykket gjorde klart at prisen slet, slet ikke hænger sammen med kvalitet eller kvantitet iøvrigt - og slet ikke som take away.

28 giugno 2021

Er kommet på denne restaurant i mange…

Er kommet på denne restaurant i mange år, og det er et stykke tid siden, at jeg havde været der sidst. Jeg kan kun skrive denne her anmeldelse ved at klikke på "1 stjerne" - men de fortjener ikke engang denne.
Var til frokost med 4 personer i går, søndag - og sikke en skuffende oplevelse det var. Uhøflig, upersonlig service, en fornemmelse af masse eksekvering. Store "ulækre" portioner, kold hvidvin (og dårlig vin, ikke værd at drikke). Vi bad om isklumper, så vinen kunne drikkes kold. Tøsefornærmet personale, når man bad om noget, sikke en oplevelse !!! Alt i alt en forfærdelig oplevelse - der kommer vi ikke igen. Vi havde min mor på 78 år med, vi bad om at få åbnet en af de små døre op, som er lige ud til vejen (lige ved siden af de båse man sidder i). Det var de heller ikke meget for. En følelse af ugidelighed og ligegyldighed af personalet, sikke en dårlig service. Et sted man overhovedet ikke føler sig velkommen i. Specielt den ene "dame" af personalet havde ikke det der ligner et servicegen i sig. Aldrig igen det sted...!!

21 giugno 2021

Dårlig mad i ulækre store portioner

Havde bestilt bord til 2 via hjemmesiden. Da vi kom var der masser af tomme tomandsborde, men vi anvist bordet lige ved indgangsdøren, denne dag hvor det blæste kraftig koldt ind og indgangsdøren næsten ikke kunne holdes lukket. Vi måtte derfor i stedet tage til takke med et bord bag baren ved kasseapparatet. Betjening var hurtig og høflig. Man råder over bordet i 2 timer. Vi bestilte to retter hver, suppe og hovedret. Tjeneren lagde ikke skjul på at det var rigeligt mad, men vi vil gerne smage 'hot n spicy' fiskesuppe. Suppen var nærmest som Tom Yum, men ret salt. Fisken var helt forsvundet og muslingerne kogt ned til størrelse mindre en en ært. I min suppe var kun kogte svampe, mens min hustru også fik et par stykker fisk. Min hoveret var stedets stjerneskud, der viste sig at være sammensurium af et fuldstændig overdådigt madbjerg toppet at to store hele jomfruhummere. Det hele var på nippet til at falde af tallerkenen. Smagen jævnthen kedelig, som ikke kunne redes af en teskefuld stenbiderogn, nogle små seje salte rejer en skov af krydderurter på kraftige stilke. Min hustru fik burger, også en kæmpe tallerken, med oksekød af ringe kvalitet, som restauranten oplyste ville være gennemstegt. Gennemstegt dårligt oksekød bliver sejt og kedeligt. Vi kunne kun spise mindre en halvdelen af madbjergene og måtte lade resten gå ud. Det skete også ved nabobordene, hvor store stykker kød og uspist mad røg tilbage til køkkenet - virkeligt madspild i stor skala. Vores betjening var høflig, hjælpsom og hurtig. Ved et nabobord - også bag kasseapparatet - kom to unge mennesker som kun skulle have én ret og to drikkevarer. De blev brysk afvist, da betjening forlangte de skulle bestille mindst to retter og de måtte forlade stedet igen. Alt-i-alt blev det en kedelig, første restaurationsaften efter Corona genåbningen, maden var mildest talt ikke god, uappetitlige store portioner og et pænt højt prisniveau. For maden, 2 små og en normal fadøl + lidt vand (48,- kr. !) blev det i alt 996,- kr. Prisen er ikke afskrækkende, hvis maden havde været af betydelig højere kvalitet og serveret delikat i mindre portioner. På trods af, at vi langtfra spiste al maden var vi utilpasse og følte oppustethed i flere timer efter måltidet. Restauranten burde abonnere på 'Undgå Madspild' ordning. Vi kan ikke anbefale denne restaurant og vil ikke selv komme tilbage.

24 maggio 2021

De tre stjerne gives for den samlede…

De tre stjerne gives for den samlede oplevelse. Fin betjening, god stemning men maden er altså ubalanceret, uraffineret og vulgær. Vi fik fiskesuppe og spare ribs. Vi tog derfra med en underlig fornemmelse af at have spist et kilo mononatriumglutaminat (smagsforstærkerogså kaldet 3. krydderi). Vi var uendelig tørstige og utilpasse efter måltidet. Vi havde håbet på at det hele gik op i en højere enhed, men det var ikke tilfældet. Man kan ikke vinde på kvantitet. Så vil jeg hellere på en rigtig grillbar.

20 maggio 2021

Dårlig betjening

Dejlig mad, men virkelig dårlig service. Tjeneren virkede som om vi havde travlt....spurgte 5 gange om vi var klar til at bestille, selvom vi sad med næsen i kortet.
Hun var uforskammet.
Ærgerligt. Har været der flere gange og har fået meget god betjening og god mad. Igår var en rigtig dårlig oplevelse.

2 maggio 2021

Dårligste service ever

En burger til næsten 200 kr fik vi af tjeneren afvist at kunne bestille den uden ost til et barn. Vi fik at vide at vi selv måtte skrabe osten af. Sur tjener, dårlig stemning og dyr mad. Kommer aldrig igen

30 aprile 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito