Restaurant Fyrkroen Recensioni 41

TrustScore 4 su 5

3,9

Var forbi med familien (4 voksen + 1 dreng på 7) for at nyde en frokost med havudsigt, i forbindelse med min hustrus fødselsdag. Varm, venlig og imødekommende personale fra start til slut. Fy... Leggi di più

besøgte Fyrkroen i dag som om alt gik galt. forkerte drikkevare - senere ankomne gæster service før os- lang ventetid- is kaffe kom aldrig- betaling i baren ( uh laver lige en bon først) altså dr... Leggi di più

Var til påskefrokost d. 9/4-2023, og fik serveret meget flot og lækkert smørrebrød med sild, fiskefilet laks og kalvemørbrad. Det var altsammen flot toppet med tilbehør, og man blev rigeligt mæt henov... Leggi di più

Lækker frokost og super sød opmærksom betjening. Vi fik to stjerneskud lavet af superfriske fisk fra Gilleleje havn med store lækre friske håndpillede rejer på toppen. Der var rigeligt mad i en port... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Stjerneskud med havudsigt

Varm, venlig og imødekommende personale fra start til slut.
Fyrkroen havde gjort et bord klar til os udenfor på terrassen- og i tilfælde af dårligt vejr, så havde de også gjort et bord klar til os inden for (med fin havudsigt), hvis vejret skulle være i mod udendørs servering. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Udsigten over havet var 1. klasses ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drengen fik en lækker børnemenu-fiskefilet på saftigt rugbrød, og hjemmetørt remoulade. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi voksne fik alle Stjerneskud. Jeg var bekymret for om jeg ville blive mæt. Men det friske stjerneskud var over al forventning. Vi blev alle mætte.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og tjeneren var yderst opmærksom, høflig og serviceminded. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi kommer gerne igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 aprile 2026

Meget lille skive rugbrød med laks - 178 kr.

Jeg var der med 6 veninder. De fleste fik stjerneskud til 198 kr. Det så rigtigt godt ud, og der var rigeligt.
Vi var et par stykker, der bestilte røget laks med avocado. Det smagte dejligt, men det var på en meget lille skive rugbrød - til 178 kr. Jeg skulle nok have haft 3 stykker for at blive mæt

22 marzo 2026

Her er service, pris, mad og hygge helt på plads

Fejrede vores fars 90 års fødselsdag for næsten 40 personer og havde ønsket en ret ualmindelig ret. Det kastede de sig ud i og alt var perfekt.
Stedet utrolig hyggeligt med pejs og smuk udsigt, samt nem med parkering.
Maden, Clamchower med lækre små boller og tiramisu til dessert var super lækkert!
Dejligt uformelt som ønsket, men altid lige ved hånden for hjælp til gavebord og andet!
Prisen helt ok for et sted som her.
Det kan klart anbefales☀️🌊🧡🌊☀️

3 ottobre 2025

5🌟 til Fyrkroen

Jeg var til 80 års fødselsdag på Fyrkroen 11/10. Vi var et selskab på 19 personer. Maden var fremragende og veltilberedt. Betjeningen var fantastisk, og maden kom løbende med tilpas interval. Vi var alle meget begejstrede

12 ottobre 2025

Vi afsluttede vores sommerfest i går på…

Vi afsluttede vores sommerfest i går på Fyrkrogen - og det kan virkelig anbefales! Fantastisk mad, sød og opmærksom betjening, god vin og en udsøgt udsigt. Vi startede med bobler på teressen, og det var en helt særlig oplevelse- en af de bedste udsigter i Nordsjælland. Vi var mange, og hele selskabet sender en stor tak til Fyrkrogens personale for en uforglemmelig aften.

4 settembre 2025

Rimeligt uden at være helt godt

Fantastisk beliggenhed med flot udsigt. Dejlig terrasse.
Rimelig mad der dog ikke lever helt op til det man forsøger at få det til at se ud af på menukortet mv.
Men det er pœne store portioner. De anbefaler 3-5 af deres småretter - tror at for de fleste vil 2 vœre tilstrækkeligt og for 90% vil 3 være mere end nok.
Til den dyre side i forhold til kvaliteten- men udsigten trækker op.

22 agosto 2025

FANTASTISK!

Skøn beliggenhed, skønne lokaler, dejlig betjening og frokost i topklasse. Den stegte sild var den bedste vi nogensinde har prøvet. Tak for en super oplevelse ❤️

5 gennaio 2025

Julefrokost på Restaurant Fyrkroen

En fantastisk julefrokost for 19 personer! Efter næsten 15 år med forskellige lokationer har vi aldrig haft en bedre oplevelse. Lækker mad af friske råvarer og sublim service fra dygtige og strukturerede tjenere. Kan varmt anbefales – også til større selskaber!

26 dicembre 2024

Fyrkroen på toppen

Det var en helt igennem fin og hyggelig oplevelse at holde familie middag for 42 personer på Fyrkroen. Maden var yderst glimrende, betjeningen høflig, venlig og effektiv og omgivelserne unikke. Christian styrede hele arrangementet med sikker og rolig hånd og kæmpe overblik. Vi kommer gerne tilbage.

7 settembre 2024

Vi holdte vores bryllup på Fyrkroen og…

Vi holdte vores bryllup på Fyrkroen og havde en helt fantastisk og magisk dag, der var ikke en finger at sætte, utrolig lækker mad og dejlig vin, hvor tjenerne var hurtige til at fylde glassene der manglede bestemt ikke noget, et fantastisk og opmærksomt personale og skønne omgivelser, kan klart anbefales
Jette og Birger

25 maggio 2024

Kunne være et fantastisk sted hvis…

Kunne være et fantastisk sted hvis maden var bedre. Perfekt beliggenhed med smuk udsigt. Ved et tilfælde har jeg været der 2 gange i denne uge til frokost. Kedelig laksemad. Lakken var ikke frisk. Ved andet besøg fik jeg en tør makrel mad som heller ikke var god. Sur og fisket. Min makker fik jomfruhummer mad med friteret æg ( hårdkogt) blev derfor også en tør oplevelse. Øv at ødelægge så dejligt et sted

17 maggio 2024

Lækker frokost og super sød opmærksom…

Lækker frokost og super sød opmærksom betjening.
Vi fik to stjerneskud lavet af superfriske fisk fra Gilleleje havn med store lækre friske håndpillede rejer på toppen. Der var rigeligt mad i en portion og stemningen var hyggelig i de nyrenoverede lokaler. Vi kommer bestemt igen :-) Tak for dejlig veltillavet mad.

26 ottobre 2023

Vi havde bestilt bord til 11 mennesker…

Vi havde bestilt bord til 11 mennesker kl. 19, og restauranten var kun ca. 1/4 fyldt op. Vi fik at vide, at dagens hovedretter var hhv. fisk (havtaske eller to små rødspætter) og tournedos. Der var 4, der bestilte kødet, de 7 andre valgte fisk. 5 min. efter kom tjeneren tilbage og meddelte, at der desværre kun var fisk tilbage til 3 personer. Lidt underligt, at man løber tør så tidligt på aftenen, især i et udpræget fiske-område som Gilleleje.
Forretten var grillede jomfruhummere, som vi hver fik 3 (tre) halve af. De var ikke særligt store, anretningen var meget spartansk, og der var kun en lillebitte mundfuld i hver af de tre bidder. Til en pris på 150 kr. må de så absolut siges at være betalt. Den unge tjener kom ind med én brødkurv til hele bordet og sagde "Så må I lige sende den rundt imellem jer". Nu var vi som sagt 11 mand, så en kurv i hver ende havde været hensigtsmæssig. Den anden (også meget unge) tjener stod for at skænke vin op, og da én af os påpegede, at det normalt er kotyme at lade én af gæsterne smage på vinen, inden man hælder den op, fik han det kække svar "jeg har serveret den for mange, og de kunne godt lide den". Godt så.
'Løsningen' på fiskesituationen blev, at kokken kom ud med en tallerken med én havtaske og ca. 10 små rødspætter, og hans tanke var så, at vi kunne tage et lille stykke havtaske og en rødspætte hver. Der var ikke gjort noget ud af serveringen som sådan, fiskene lå bare i lag på tallerkenen, og igen måtte vi på bedste lejrskolemanér lade den gå bordet rundt, hvor ingen rigtig turde tage for meget i frygt for, at der så ikke var nok til de andre. Tilbehøret var blot kartofler og smørsovs, og prisen var, så vidt jeg husker, 258 kr. pr. mand.
Der blev iøvrigt ikke skiftet glas mellem hvidvinen fra forretten og rødvinen til hovedretten, men på det tidspunkt havde vi allerede opgivet at forsøge at forklare personalet, hvordan det normalt foregår, når man serverer på en restaurant.
Alt i alt var det en bizar og temmelig skuffende oplevelse. Det er da fint, hvis man vil gerne vil drive en uhøjtidelig og forsamlingshus-agtig kro, men så skal man ikke tage samme priser som en gourmet-restuarant, eller hælde en Barolo op i dét glas, der lige forinden har været hvidvin i.

3 agosto 2023

Har fået at vide at Fyrkroen var…

Har fået at vide at Fyrkroen var simpelhen fantastic.
Jeg bestille deres stjerneskud.
D.26-07-2023 var jeg så på besøg med nogle venner, som havde glædet sig til at vise mig stedet.
Men beklager, maden var en kæmpe skuffelse. Deres stjerneskud var ikke hvad man havde forventet til en pris af 198kr.
De mange andre steder jeg har fået et stjerneskud manglede der noget på det her.
Der var ingen dressing, ingen asparges, simpelhen kedelig.
Fik også en irisk kaffe i et fingerbøl.
Beklager, jeg kommer ikke på Fyrkroen igen.

26 luglio 2023