Vandaag de dagcursus autotheorie gehad van Efe, en geslaagd! Hij heeft het duidelijk en enthousiast uitgelegd, het was makkelijk te volgen. Heel veel van de behandelde vragen kwamen op het examen.
Laatst een dagcursus gedaan voor mijn auto theorie (eerste keer) en zoals de naam het zegt gelijk geslaagd! De uitleg was duidelijk en top gegeven het duurde van 7 tot 1 en we kregen om het uur pauze... Leggi di più
Ik had mijn theorie-examen auto voor vandaag gepland. Op het laatste moment besloot ik een dagcursus te volgen bij Gelijk Geslaagd in Utrecht. Helaas was dat alleen mogelijk op dinsdag of donderdag, d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Verrijn Stuartlaan 17, 2288 EK, Rijswijk, Paesi Bassi
- 085 401 87 34
- info@gelijkgeslaagd.com
- www.gelijkgeslaagd.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Motortheorie cursus 18 sep
Me vader en ik hebben op 18-09-25 de motortheorie cursus gedaan. Wij hebben hier een hele prettige ervaring gehad met een hele goede docent. De docent bracht de lesstof vrij rustig maar wel effectief want wij hebben beide het examen behaald. Wij raden iedereen aan om hier je theorie cursus te volgen. Gr Dynand en Michael Loomans.
Gelijk geslaagd!!
het was een vage experiment
we beginnen met dat mijn datum 3 keer is verplaatst waardoor ik 1,5 maand aan het wachten was om de theorie te doen.
tussentijd heb ik ook geen eten en drinken gekregen ookal stond er dat lunch ingegrepen zat.
ik kwam om 7.10 aan bij de plek en ik zat ik een donkere hol met 30 mensen in een kleinte ruimte waardoor 50% van de mensen alleen maar hoofden zagen, man die ons ‘les’ gaf mompelde alleen en gaf niet duidelijk aan hoezo en wat etc.
15 minuten voordat ik naar CBR zou gaan moest ik ‘ineens’ naar alkmaar om daar mijn examens te maken. 1,5 uur rijden waardoor ik die les alweer ben vergeten en helaas ben ik gezakt.
veder vind ik het geen dagcursus maar 2 uurcursus. het een vieze streek van ze dat op hun website je een hele fijne filmpje ziet van een lichte grote kamer en het zag er uit als een fijne plek om je les te volgen maar helaas.
Ik wilde alleen even kijken hoe de…
Ik wilde alleen even kijken hoe de aanmeldprocedure eruit ziet. Binnen 10 seconden vulde ik mijn naam in, klikte verder zonder iets af te ronden en ging weer weg. Geen betaalpagina gezien, geen DigiD gebruikt, geen cursus gekozen, geen examen gemaakt.
Een week later rolde de eerste “factuur” binnen, daarna kwam er een tweede en uiteindelijk dreigde een incassobureau met € 149,75.
Transparantie? Nul.
Geen overzicht van wat je precies afsluit
Geen waarschuwing dat invullen = betalingsverplichting
Geen mogelijkheid om meteen te annuleren
maar brieven met “betaal, anders
Ik heb niets ontvangen, niets gevolgd, nergens getekend. Toch moet ik bewijzen dat ik níét heb besteld – dat is de omgekeerde wereld.
Mijn les: nooit meer gegevens invullen bij dit bedrijf.
Daags voor mijn dagcursus werd deze…
Daags voor mijn dagcursus werd deze geannuleerd. Meteen gebeld, dan kon ik over 4 weken terecht. Ik ben heel boos geworden en toen was er ineens de week erop plek. De dag zelf 7uur aanwezig duurde niet tot 12 uur maar tot 11.15, uitleg werd er niet echt gegeven, op de oefenvragen kreeg je het antwoord te horen maar niet waarom het bijvoorbeeld niet het goede antwoord was. daarna nog 2 uur wachten buj het cbr. Al met al ik zou dit niet aanbevelen voor dit geld
1 keer geslaagd door daoud
In 1 keer geslaagd door theorie docent daoud. Alles is erg duidelijk uitgelegd, dankjewel!
Goeie les van daoud eindelijk geslaagd
Toppie daoud
vandaag eindelijk geslaagd in rijswijk…
vandaag eindelijk geslaagd in rijswijk door Daoud toples!
Een keer geslaagd door Daoud
In Rijswijk bij Daoud geslaagd
In Rijswijk bij Daoud geslaagd! Super fijne les en lekker vlot.
In 1 keer geslaagd voor mijn theorie
In 1 keer geslaagd voor mijn autotheorie dankzij cursusdocent Daoud. Hij legde alles erg zorgvuldig en duidelijk uit. Examen was appeltje eitje dankzij hem!
In 1 keer geslaagd door top les van…
In 1 keer geslaagd door top les van Daoud.
fantastische cursus
fantastische cursus! zeker een aanrader ! gelijk geslaagd door daoud
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Eerst verkeerde cursus gekregen omdat onze docent was (motor i.p.v. scooter), waardoor ik onnodig zakte. Daarna kreeg ik heel netjes een gratis cursus voor mijn autorijbewijs aangeboden (in ruil dat ik mijn review zou verwijderen), maar alles ging veel te snel en was onduidelijk. 8 uur les op één dag is veel te intens en vroeg, waarna ik voor mijn examen ook nog eens 3 uur heb moeten wachten bij het CBR. Docent deed zijn best, maar de organisatie is chaotisch en heel oncomfortabel. Daarnaast zijn de online extra pakketten pure oplichting: steeds dezelfde opdrachten, waarvan de meeste dingen niet eens meer op de examens komen, echt totaal je geld niet waard. Ik raad het sterk af! Hierdoor helaas weer gezakt, ookal heb ik zo goed geoefend!!!

Risposta di Gelijkgeslaagd
Richie was goed 👍👍 0 fout
Geslaagd bij ritchie
Geslaagd bij ritchie
Beste van nederland
In 1 x geslaagd
Geslaagd voor de motor in Rijswijk✅👊🏼
Geslaagd voor de motor in rijswijk