Gelijkgeslaagd Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag de dagcursus autotheorie gehad van Efe, en geslaagd! Hij heeft het duidelijk en enthousiast uitgelegd, het was makkelijk te volgen. Heel veel van de behandelde vragen kwamen op het examen.

Valutata 5 stelle su 5

Laatst een dagcursus gedaan voor mijn auto theorie (eerste keer) en zoals de naam het zegt gelijk geslaagd! De uitleg was duidelijk en top gegeven het duurde van 7 tot 1 en we kregen om het uur pauze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Me vader en ik hebben op 18-09-25 de motortheorie cursus gedaan. Wij hebben hier een hele prettige ervaring gehad met een hele goede docent. De docent bracht de lesstof vrij rustig maar wel effectief... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had mijn theorie-examen auto voor vandaag gepland. Op het laatste moment besloot ik een dagcursus te volgen bij Gelijk Geslaagd in Utrecht. Helaas was dat alleen mogelijk op dinsdag of donderdag, d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

186 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Annuleringskosten binnen 1.5 uur zonder datums

Ik heb vanmorgen om 11 uur een betaling gedaan voor een theorie cursus met examen voor auto. anderhalf uur later heb ik telefonisch contact om door te geven dat ik een fout heb gemaakt en nog een zelfde cursus met examen heb geboekt maar bij een andere🫣 dus ik belde terug (na het eerste telefoontje dat ik aan heb gegeven te willen annuleren wat geen probleem was, omdat ik in een klaslokaal zat en niet in staat was het gesprek af te maken op dat moment)
Na terug bellen word aangegeven dat er een kleine 37 euro aan annuleringskosten aan vast zit!! ( Er is nog geen reservering op een cursus of examen gedaan want daar is het te kort voor en heb nog geen machtiging gegeven en bij t cbr nog niks bekend wat ook onmogelijk is zonder machtiging)
Ik blijf bij mijn standpunt dat dit echt criminele praktijken zijn en eis het volledige bedrag terug aangezien er nog geen werk voor is verricht.

Eind van de middag is er teruggebeld en zijn er excuses gemaakt voor de miscommunicatie, excuses aanvaard en er word netjes teruggestort "het volledige bedrag" 👍

19 novembre 2025

Beste Nieuwenhout,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide toelichting én voor het fijne telefonische contact dat we inmiddels hebben gehad. We vinden het vervelend dat er in eerste instantie miscommunicatie is ontstaan rondom de annulering. Gelukkig hebben we dit samen kunnen bespreken en rechtzetten.

We waarderen uw begrip en dat we de situatie in goed overleg hebben kunnen oplossen.

Valutata 4 stelle su 5

Telefonisch contact gehad en werd…

Telefonisch contact gehad en werd beloofd de inschrijving te stoppen en dus GEEN mail meer te ontvangen. Nu een week later weer mail + betalingsherinneringen.

Edit: netjes opgelost en inschrijving is nu gestopt, dank aan de klantenservice

12 novembre 2025

Doe het niet.....

Ze zijn erg snel met reageren als er betaald moet worden, daarna is alles een probleem. Wij hadden een cursus theorie voor auto geboekt incl examen. Ik had op de website een datum aangeklikt en daarna een locatie gekozen. Op de website wordt niet goed en duidelijk aangegeven dat dit niet de datum is die beschikbaar is. Ze plannen uiteindelijk een datum die een maand later ligt. Nu willen wij de cursus annuleren en het examen naar eerder laten verplaatsen maar er komt geen enkele medewerking meer. Naar je geld kunt je fluiten en ook het examen verplaatsen ze niet naar een passender data. Zelf kunnen we niks bij cbr zelf inplannen omdat er al een examen instaat en omdat we zelf niet geboekt hebben kunnen we deze ook niet zelf verplaatsen. Ga niet in zee met gelijk geslaagd.

10 novembre 2025

Beste,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. Dat is absoluut niet de bedoeling, en we kijken graag met u mee om precies te achterhalen wat er is misgegaan. Het lijkt erop dat er mogelijk zaken door elkaar zijn gelopen bij de planning, en dat nemen we graag zorgvuldig met u door.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op 085-4018734 of een e-mail sturen naar info@gelijkgeslaagd.com. Vraag hierbij gerust naar Loïs of Jill, zij helpen u direct verder.

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om dit te melden. We hopen snel van u te horen zodat we dit netjes kunnen oplossen.

Erg ontevreden

Erg ontevreden. Allereerst staat DenBosch wel bij de opties, maar blijkt er geen les of examen afgenomen te kunnen worden. Dit zou aangepast worden, maar is (ruim 3 maanden later) nog niet gebeurt. Daarnaast wordt er tijdens de eendagsles aangegeven dat je sommige onderdelen niet hoeft te snappen maar gewoon uit je hoofd moet leren. Slecht advies natuurlijk, want zo wordt je niet vaardig met de bedoeling van de borden/signalen op de weg of regels. Erg slechte ervaring. Weggegooid geld.

29 agosto 2025

Beste Rianne,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring bij ons. We vinden het vervelend dat de informatie over Den Bosch niet overeenkwam met de beschikbaarheid en dat de les niet voldeed aan je verwachtingen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag verder met je bespreken om te kijken wat er is misgegaan en hoe we dit kunnen verbeteren. Zou je contact met ons willen opnemen via info@gelijkgeslaagd.com t.a.v. Loïs of Jill? Dan helpen we je graag persoonlijk verder.

Team van Gelijk Geslaagd

Valutata 1 stelle su 5

Wilde de theorie cursus annuleren…

Wilde de theorie cursus annuleren wegens omstandigheden, volgens hun eigen voorwaarden is dit mogelijk indien er nog geen koste zijn gemaakt, de kosten zijn niet gemaakt. Bedrijf doet moeilijk, reageert niet op emails en begint met dreigementen over volledig bedrag te moeten betalen, zonder in te gaan op de voorgaande email waarin ik op hun eigen voorwaarden benadruk. Erg onprofessioneel.

3 novembre 2025

Beste Mau,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Dat is uiteraard niet hoe we willen dat het verloopt. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is en kijken graag met je mee naar wat er precies is gebeurd, zodat we dit netjes kunnen oplossen.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@gelijkgeslaagd.com t.a.v. Loïs of Jill? Dan zorgen we dat je bericht direct bij de juiste persoon terechtkomt.

Team van Gelijk Geslaagd

Oplichters!

We hebben betaald voor een scooter theorie dagcursus, maar kregen een auto theorie bevestiging. Meerdere keren gemaild en gebeld, maar nooit iets opgelost. Geen toegang, geen datum, geen cursus gekregen. Alles moeten nabellen en nog steeds niks. Pure oplichting, blijf hier weg!

30 ottobre 2025

Beste Mila,

Bedankt voor uw bericht. Wij denken dat er mogelijk sprake is van een verwarring met een ander bedrijf. Wij hebben geen e-mails ontvangen vanuit de naam Mila en ook geen recente aanmelding voor een scooter theoriedagcursus op uw naam kunnen terugvinden.

Wij sturen enkel bevestigingen voor de juiste categorie waarvoor iemand zich daadwerkelijk heeft aangemeld, en hierin ontstaat bij ons normaal gesproken geen verwarring.

Om dit goed te kunnen nakijken, willen wij u vriendelijk vragen om een e-mail te sturen naar info@gelijkgeslaagd.com, t.a.v. Jill. Dan kijken we graag met u mee om te controleren of de aanmelding inderdaad via ons is verlopen.

Jill van Gelijk Geslaagd

Doe hier geen dagcursus.

Doe hier geen dagcursus.

8 luglio 2025

Beste Sonny,

We hebben meerdere malen contact met jou geprobeerd op te zoeken telefonisch en via de mail. Helaas heb je op beide manieren nog geen reactie gegeven.

We willen graag met je uitzoeken waarom je ontevreden bent. Je kan ons telefonisch bereiken of per mail aangeven wanneer wij jou zouden kunnen bereiken. Hierbij mag je vragen naar Loïs of Jill.

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben helaas erg teleurgesteld in de…

Ik ben helaas erg teleurgesteld in de communicatie. Er werd slecht gereageerd op berichten en ik kreeg pas op het laatste moment te horen dat de afspraak niet doorging. Dat is erg vervelend, zeker als je je dag eromheen plant. Een tijdige en duidelijke communicatie is wat mij betreft het minste wat je mag verwachten. Jammer, want dit had makkelijk voorkomen kunnen worden.

22 ottobre 2025

Beste Ducati,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat je onze communicatie zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze klantenservice: doordeweeks van 09:00 tot 17:30 en in het weekend van 12:00 tot 17:00. Ook per e-mail zijn we 7 dagen per week bereikbaar.

We komen graag met je in contact om samen tot een oplossing te komen. Helaas kunnen we op basis van je review niet achterhalen om wie het gaat. Zou je ons daarom een mail willen sturen met je contactgegevens naar info@gelijkgeslaagd.com? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Team Gelijk Geslaagd

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più