Jeg har desværre haft en meget dårlig og utryg oplevelse med denne klinik, og jeg fortryder oprigtigt, at jeg valgte at få min behandling udført her. Jeg gennemgik en Invisalign-behandli... Leggi di più
Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Leggi di più
Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Leggi di più
Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.
Ny Strandvej 56, 3050, Humlebæk, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg får altid fin menneskelig behandling af min tandlæge, men jeg synes, det skulle være mere tydeligt, hvor stor regningen bliver, inden behandling starter. Min økonomi er anspændt i øjeblikket, så jeg fortalte, jeg ville vente med røntgent-billeder. Så troede jeg, det blev forstået, at jeg ikke skulle have den store grundige behandling som sidste gang. Alligevel kom regning op på 1200 kr. Alt for dyrt for 3. gang indenfor 8 mdr. Mvh Ulla Bregning

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
super søde mennesker, dygtige behandlere.

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Fantastisk oplevelse, god service, søde mennesker som er meget professionele

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Rart sted at komme med søde og dygtige medarbejdere som giver professionel behandling.

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Grundig behandling og forklaring. Trygt og imødekommende miljø, rent og pænt

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Endnu en gang god behandling hos min tandplejer i dag.

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Har været kunde hos Tandlægehuset siden 2010 - har kun oplevet en meget professionel behandling. De er også meget flexible og står klar med den bedste løsning . 100% anbefaler jeg Tandlægehuset Humlebæk.

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Super super søde klinikassistenter, virkelig en sød og sjov tandlæge.Adam hedder han. Man føler sig meget tryg hos dem, og de er virkelig dygtige

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
God service og orientering undervejs.
Samlet set en fin oplevelse.

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Yderst tilfreds, altid for man en god behandling og kan varmt anbefale tandlægehuset i Humlebæk

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
altid søde og venlige rigtig god oplevelse at komme til en tandplejer hvor man næsten ikke kan mærke tandrensningen stor tak til hende

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Super venligt og kompetent personale. Har stor tandlægeskræk, men det er de rigtigt gode til at håndtere, så føler mig altid i trygge hænder

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Rigtig god betjening, søde mennesker, gode og overskuelige priser

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Professionelt og moderne. Det er kendetegnet ved tandlægehuset i Humlebæk. Prisen er fair, det er ikke et discounthus, men det er heller ikke overpris. Og så ligger huset lige op ad en kirke. Det giver da plus points 😇

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Altid en fornøjelse at komme hos Tandlægehuset i Humlebæk. Søde og kompetente medarbejdere, man føler sig tryg og i gode hænder.

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk
Rigtig god service, uroligt sødt personale. Jeg føler mig i rigtig gode hænder.
Den bedste tandrensning jeg nogen sinde har fået. Tak Annahit