Tandlægehuset i Humlebæk Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Jeg har desværre haft en meget dårlig og utryg oplevelse med denne klinik, og jeg fortryder oprigtigt, at jeg valgte at få min behandling udført her. Jeg gennemgik en Invisalign-behandli... Leggi di più

Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Leggi di più

Jeg får altid fin menneskelig behandling af min tandlæge, men jeg synes, det skulle være mere tydeligt, hvor stor regningen bliver, inden behandling starter. Min økonomi er anspændt i øjeblikket, så j... Leggi di più

Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Særdeles tilfreds.

Som altid venlig og kvalificeret behandling.

17 giugno 2021

Hej Anders
Mange tak for tilbagemeldingen, det sætter vi stor pris på 😊
Med venlig hilsen
Jeanette Garner

Super sød personale. Godt arbejde

Dygtig og behagelig personale.

17 giugno 2021

Hej Anette
Mange tak for en sød tilbagemelding, det betyder meget for os alle 😊
Mange hilsner
Jeanette Garner

Top dygtige og søde tandlæger

Super god tandlæge både ift. personale og behandling

Hej Anne Marie
Mange tak for en sød tilbagemelding og og de 5 stjerner. Det betyder meget for os alle.
Mange hilsner fra Tandlægehuset

Altid smilende personalet og kompente…

Altid smilende personale og kompente behandler❤️ Føler mig hel tryg

Hej Glenny
Mange tak for tilbagemeldingen, vi er meget glade for at du føler dig tryg her hos os 😊

God behandling

Virker meget professionelle og er meget venlige

Hej Günther
Mange tak for tilbagemeldingen, det sætter vi stor pris på 😊

Super dygtige 😊

10 giugno 2021

Hej Alice
Mange tak for de glade smil og max stjerner. Det sætter vi meget pris på :-)

Venlige og dygtige

Venlige og dygtige: Et rigtigt godt sted, hvis man har lidt tandlægeskræk

11 maggio 2021

Hej Hanne
Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at du er tryg ved at komme hos os.
Med venlig hilsen Tandlægehuset

Man bliver altid mødt med et smil

Man bliver altid mødt med et smil. Der er altid tider der kan passe ind i mine planer. Jeg har altid fået en god behandling.

10 maggio 2021

Risposta di Tandlægehuset i Humlebæk

Tak Mette for din flotte tilbagemelding. Altid hyggeligt når du kommer.

Med venlig hilsen Tine
Tandlægehuset i Humlebæk

Tandlæge med smil

Jeg har været meget tilfreds med den fulde behandling.

10 maggio 2021

Hej Brian
Tak for de 5 stjerner. Vi samler på tilfredse kunder så det er en super tilbagemelding.
Med venlig hilsen Tandlægehuset

Stedet er hyggeligt venterummet virker…

Stedet er hyggeligt venterummet virker meget sterilt ( selvfølgelig) venlig betjening, alle har en professionel tilgang til det som det nu drejer sig om,
Man føler sig tryg og hørt hvis man ikke har det godt med tandlæger generelt.

7 maggio 2021

Kære Jette!

Mange tak for din fine anmeldelse af klinikken. Det er vi SÅ glade for.
Fortsætter det gode arbejde:) mange tak skal du have .
tdl.Jeanette Garner

Verdens bedste tandlæge

Verdens bedste tandlæge . Super professionelle og kender deres kunder. Man er i trykke hænder hos jer.

4 maggio 2021

Hej Jeanette
Vi er meget glade for din tilbagemelding og super feedback, vi sætter stor pris på at du føler dig i trygge hænder 😊

Det gik som det plejer.

29 aprile 2021

Kære Marianne !
Mange tak for de 5 flotte stjerner:)
Altid en fornøjelse når du kommer

Mvh.

Tandplejer Maj og tdl. Jeanette Garner

Udmærket behandling

Udmærket behandling, men langvarig og lidt dyrere end jeg havde regnet med.

28 aprile 2021

Hej Michael.
Tak for stjernerne. 😊
Vi sætter pris på at udføre vores arbejde omhyggeligt, og efter de bedste principper. Priserne ligger svarende til andre dygtige klinikker.

Tilfreds med behandlingen

Tilfreds med behandlingen, service og omhu.

26 aprile 2021

Hej Behrend
1000 tak for dine fine stjerner og positive tilbagemelding 😊
Venlig hilsen Jeanette Garner

Godt tilfreds :-)

Super service.
Dygtig tandlæge.
Tilfreds med resultatet.
Dog er prisen højere end andre tandlæger jeg har været hos. Men pga flytning er det nu den tandlæge jeg benytter mig af, også fremover.

23 aprile 2021

Hej Sandie
Mange tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet. Vi
gør meget ud af at få farve og form til at passe. Mht. priserne så ligger vi i samme niveau som kolleger der bruger samme kvalitet af plast og udførelse. Vi glæder os til at se dig igen 😊

Til skræk og advarsel

Til skræk og advarsel
Tandlægehuset i Humlebæk anbefalede mig at få lavet 6 kroner, og det er nu en del år siden.
Det samlede tilbud lød dengang på næsten kr 24000.-.
Da jeg syntes, at det lød som et ret voldsomt indgreb, valgte jeg at få en anden tandlæge til at lave en vurdering, og her blev ikke en eneste krone anbefalet.
Jeg har den dag i dag, stadigvæk ingen kroner, eller fået anbefalet at få lavet nogen.
Det skal lige nævnes, at jeg siden Humlebæk tandlægerne, har haft 2 forskellige tandlæger, da vi flyttede fra Humlebæk til Birkerød.
Ejeren af Tandlægehuset i Humlebæk er den samme som dengang, og den mandlige tandlæge, jeg gik hos, er stadigvæk ansat som tandlæge på klinikken i dag.
Jeg er i dag bare lettet over, at jeg dengang valgte at få en second opinion, og vil gerne advare andre om min dårlige oplevelse.

18 aprile 2021

Hej Rasmus
Tak for din anmeldelse.
Jeg kan ikke se at du har været i vores system, derfor kan vi ikke udtale os nærmere om det du skriver.
Men blot til din oplysning, kan 6 omsluttende kroner være en rigtig god forsikring for at få tænderne holder i mange mange år.
Vi ser mange patienter på 90 år hvor deres kroner har siddet i 50 år eller mere.
Med venlig hilsen Tandlægehuset

Utrolig sød og dygtig tandlæge

Utrolig sød og dygtig tandlæge! Han er meget grundig i sin behandling og det giver et flot resultat!

7 aprile 2021

Hej Irene
1000 tak for dine fine stjerner og positive tilbagemelding .
Vi giver strakt beskeden videre til Tandlæge Nicolai.
:-)