Jeg har handlet med garderobexperten via Nicklas. Super service lige fra start bestilling og til levering. Alle aftaler overholdt
Scopri cosa dicono le persone
Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fået monteret klædeskab, 2 m bredt, endevæg og med skydedøre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nickl... Leggi di più
Vi valgte GarderobeXperten på anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores første besøg i forretningen har vi fået en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... Leggi di più
Fremragende oplevelse.! Kim kom og rådgav os og målte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom på slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklædeskab der, s... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Kim og Emil er helt igennem flinke, kompetente og professionelle folk.
Kim fandt en god løsning til vores ønske om et nyt fem-sektioners garderobeskab op mod en skråvæg.
Han kom derefter ud og målte op, hvorefter Emil kom og monterede dem. Begge kom præcis til aftalte tid.
Det blev superflot og ser ud som om huset var født med skabene. Emil sørgede for at rydde pænt op efter sig.
Vi er meget tilfredse.
Jeg har fået det flotteste…
Jeg har fået det flotteste garderobeskab - fra gulv til loft. Kommunikationen med Kim Jørgensen har været uden problemer og alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Skabet blev monteret af den dygtigste håndværker, man kan forestille sig og der lå intet affald tilbage. Mine allerbedste anbefalinger af Kim Jørgensen og Garderobeexperten.
Service i top
Service i top - assistance undervejs i top - justering lavet med et smil, selvom det var vores egen skyld at målene havde ændret sig - tak for det! I det hele taget en meget positiv oplevelse og skydedørene er perfekte!
Godt Nytår Garderobexperten og endnu en gang tak!
Super professionelle folk
Helt igennem kompetente og professionelle folk.
Kim kom og målte op til mine 2 skydeskabe og Emil kom og monterede dem.
Det blev et superflot resultat, så jeg er mega glad.
Hurtig levering, høj service og lavere pris end konkurrenterne
Jeg bestilte et garderobeskab, som var kompliceret pga af bærende bjælker. GarderobeXperten kom med den bedste løsning, laveste pris og kun to en halv uge fra bestilling til det var færdigt monteret. Kan klart anbefales.
Quality and Customer Service Excellence
Quality and Customer Service Excellence
We got custom wardrobe's done by Garderobexperten for our villa and it has been the best decision ever. Kim, our advisor was extremely customer focussed and gave us the right recommendations and pricing. The communication of the timeplan was very clear and was followed through. Emil the installer was excellent and the finish of some tricky wardrobes in our villa is super neat. Would certainly recommend them to anyone who is looking at high quality wardrobes.
5 stjerner herfra :-)
5 stjerner herfra.! :-)
Jeg kan kun give Garderobexperten min varmeste anbefaling.
Jeg bestilte skydedøre gennem Garderobexperten, og fik en fantastisk service fra Nicklas.
Han er utrolig høflig og lytter til ens ønsker, samt kom også med gode ideer. Derudover så fortjener firmaets møbelmontør Rene også ros for sin arbejdsindsats. Han var meget professionel og omhyggelig.
Vh. Jack
Super kvalitet
God og kompetent vejledning, levering til tiden,
super paskram og kvalitet.
Super god service,overholder de lovede…
Super god service,overholder de lovede tider og en yderst rar montør
Vi har bestilt skydedøre på mål af…
Vi har bestilt skydedøre på mål af Morten. Vi oplevede en god service, ligefra besøg i deres store udstilling til deres montør Michael som monterede det hele i løbet af en dag, så 5* herfra.
Fantastisk service og flot arbejde
Fantastisk service og flot arbejde; Vi har fået en super god og behagelige service / ekspedition i forretningen af Kim - hele vejen igennem. Og montør Emil har lavet et flot stykke arbejde. Vi vil til enhver tid anbefale Garderobeexperten Køge.
Fantastik
Fantastik
stor oplevelse de tog sig af alt. Jeg fik en leveringsbesked om at det var til tiden, montagen blev udført på en stille og professionel og perfekt måde.
Alt i alt jeg er super tilfreds
Gardarobeskab ser virkeligt flot ud
Mega dårlig service og kvalitet…
Tror ikke jeg har fået dårligere kundeservice end hos gardarobeexperten.
Først skrev jeg om at få et tilbud, men hørte intet fra dem, ja så ringede jeg og fik en meget lidt servicemindet medarbejder i telefon. Ja hvis han skulle komme ud og give et tilbud og måle op skulle jeg betale et depositum før han gad komme.
Så kom han efter jeg havde lagt kr 6800 i depositum. Her var han ihverfald ikke sælger eller servicemindet, følte mig lidt som jeg var besværlig over jeg ikke bestemte mig sådan lige nu.
Det er en stor beslutning, jeg skal dog se på lågerne hver dag i de næste mange år.
Nå men de blev bestilt trods en høj pris, da jeg naiv som jeg tror jeg pris og kvalitet hængte sammen, men nej vi fik lågerne med skinner og der var målt forkert og der manglede skruer og beslag.
Jeg ringede så til konsulenten som havde været ude og måle op, blev jeg svinet til med at havde vi taget en håndværker havde de skruer og beslag og de havde skåret til så det passede.
Så konklusionen af dette:
HOLD DIG LANGT VÆK FRA GARDAROBEEXPERTEN
De måler forkert
Er ubehøvlet
Er dyre( trods rabat kan du købe 2 skabe for samme pris)
Sletter når kunder skriver dårlige anmeldelser
Rettelse i tilføjelse til svar:
Ja der er to sider af alt, og anslaget til venstre er ikke bestilt ekstra men en den af pakken.
Som I selv skriver på hjemmesiden:
Hos GarderobeXperten stræber vi efter den bedste service. Derfor tilbyder vi altid gratis kontrolopmåling, professionel rådgivning, mulighed for tegning i 3D af din nye garderobe uden beregning.
Her var ikke bestilt noget før opmåling, men “jeg sender et eksempel på hvad det vil koste, du skal bare betale depositum”
Ingen undskyldning for fejlopmåling, men det var mere vores fejl da vi ikke havde bestilt deres instalation.
Og bare en sav, kan ikke skære en metalskinne. Forventning er sikkert hos alle kunder at de får hvad der bestiller og ikke belæres om vi bare kunne betale for instalation

Risposta di Garderobexperten
Super service, levering til tiden, og det passer bare!
Vi har købt garderobe med skydelåger igennem Garderobexperten.
Super god service, levering til tiden, og alt passede perfekt.
Vi er yderst tilfredse og køber meget gerne garderobe her igen. 5 stjerner herfra.
5 stjerne til Kim fra garderobexperten
5 stjerne til Kim fra garderobexperten
Jeg har købt skydedøre efter mål
Virkelig god service og flot udført…
Virkelig god service og flot udført arbejde. Varm anbefaling herfra.
Utrolig sans for detaljer.
Fremragende oplevelse.!
Kim kom og rådgav os og målte op.
Han koordinerede levering og montering til UG +.
Emil kom på slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklædeskab der, som om, huset var født med det. Der blev fuget, malet, pudset og poleret omkring skabet, der blev støvsuget og emballage taget med, og alt stod tip top som i en drøm.
Stor ros til Garderobexperten, -det var en dejlig oplevelse fra start til slut.
Ikke det ringeste :-)
Ikke det ringeste, jeg har oplevet :-)
Fra første telefonsamtale til den sidste skrue har Kim og siden Emil gjort nye skabe og specialdesignet "sofa" til en tryg og positiv erfaring med GarderobeXperten. Alle aftaler blev holdt, prisen var rimelig (også for en jyde) og resultatet er næsten pralende. Entydig anbefaling herfra.
Fantastisk handel
Fantastisk handel
God kvalitet, hurtig ekspedition og vild dygtig pris.
Både Kim som kom og målte op og præsenterede mulige valg for mig, og Morten som kom og monterede præcist som aftalt, hurtigt og professionelt var en helt igennem god oplevelse.
Vælg GarderobeXperten - så kan du læne dig tilbage og bare glæde dig.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.