Banner for Garant - Skjern Gulve

Garant - Skjern Gulve Recensioni

TrustScore 5 su 5

Erhvervsparken 9, 6900 Skjern, DK

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fantastisk service og ikke mindst meget dygtigt udført arbejde på trods af at opgaven ikke var specielt nem. Meget behagelig dygtig venlig og professionel pers... Leggi di più

Der blev lyttet til vore ønsker i butikken. De aftalte tidspunkter for opmåling og nedlægning blev overholdt. Der blev ryddet op da nedlægning af gulvtæppet var afsluttet. Vi kan absolut anbefale G... Leggi di più

Fik den meste fantastiske købsoplevelse af Jey hos Garant i Skjern her i sidste uge.. Han var så serviceminded og virkelig en behagelig sælger.. Vi fik de tæpper, vi ønskede kun 2 dage efter

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Negozio di tende
  4. Ditta specializzata in pavimentazioni
  5. Negozio di tappeti
  6. Negozio di tegole e piastrelle

Informazioni su Garant - Skjern Gulve

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for gulve, tæpper, gardiner og fliser, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Hos Garant får du:

• Landsdækkende med over 60 butikker
  • Book Gulvbussen for inspiration og opmåling
  • Personlig rådgivning og professionel opmåling

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Personlig rådgivning over hele landet

Online og i vores landsdækkende Garant butikker
Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både service og kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid er tæt på den du handler med - det skaber tillid og tryghed i købet. Online på Garant.nu sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig trygt i mål med dit projekt. Alle vores medarbejdere er kompetente fagfolk, der yder deres bedste for, at din løsning bliver lige præcis, som du havde drømt om. Kontakt os på telefon alle hverdage (09-15), på email kundeservice@garant.nu eller chat på Garant.nu

Prismatch

Din garanti for en god handel

Din garanti for en god handel
Hos Garant går vi meget op i, at vi har de rigtige varer til den rigtige pris. Vi matcher altid laveste pris på et identisk produkt hos en konkurrent med fysiske butikker og webshop i Danmark.

Promotion box for Garant - Skjern Gulve

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

476 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God betjening

13 luglio 2024

Hej Inge

Mange tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse af Garant Skjern Gulve.

Rigtig god sommer.

Nanna / Garant kundeservice

det får i ikke

28 giugno 2024

Hej Allan.

Tak for din anmeldelse. Hvis du har lyst til at uddybe den, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på: kundeservice@garant.nu. Så vil vi sørge for, at din feedback kommer videre til rette sted.

Lise, Garant kundeservice

God kundeservice

God kundeservice - aftaler overholdt - god kvalitet i det arbejde der er udført

21 giugno 2024

Hej Anja.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Skjern Gulve.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje service- og kvalitetsniveau.

Rigtig god sommer.

Hej Arne.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en 5-stjernet oplevelse i butikken.

Lise / Garant kundeservice

Den personlige betjening er bare…

Den personlige betjening er bare vigtigst for os når vi handler og det får man hos jer og altid et godt arbejde fra jer

6 aprile 2024

Hej Claus.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau i butikken samt - ikke mindst - det flotte arbejde.

Lise / Garant kundeservice

Jeg er meget tilfreds med produktet og…

Jeg er meget tilfreds med produktet og kvaliteten

6 aprile 2024

Hej Kambi.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både produkt og kvalitet.

Lise / Garant kundeservice

Super god betjening i butikken

Super god betjening i butikken. Virkelig hurtig levering. Og levering lige til døren. Kan kun anbefales 😊

10 febbraio 2024

Hej Berit

Mange tak for anbefalingen og de 5 stjerner :) Dejligt at høre, du haft en god oplevelse med vores butik i Skjern.

Mvh. Christian - Garant kundeservice

Hej Per.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både serviceniveau samt udførelse.

Lise / Garant Kundeservice

De var på dupperne fandt hurtig ud af hvad gulv det var tilbuddet kom dagen efter Ok pris. Gulvet blev leveret til døren 40 km væk
Så 😁 en god oplevelse for os

22 gennaio 2024

Hej Eigil.

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med både service og din købsoplevelse generelt.

Fantastisk service af Garant tæpper i Skjern

fantastisk service i butikken, og montøren leverede og monterede efterfølgende i høj kvalitet.

12 gennaio 2024

Hej

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Skjern.

Hvor er det dejligt at høre, at du er helt tilfreds med både den høje service og monteringen fra butikkens side samt det færdige resultat.

Mvh. Christian - Garant.dk

God hjælp og service!

22 dicembre 2023

Hej Tina.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med det høje serviceniveau.

Klar ved telefonen

Klar ved telefonen - udbedring straks. God service ...

22 novembre 2023

Hej Ulla.

Hvor er det dejligt at høre, at du er helt tilfreds med det høje serviceniveau.

Glædelig jul inden længe.

Lise / Garant kundeservice

Gode priser og kanon service

Gode priser og kanon service!
Har købt gulv ved dem 3 gange nu er helt tilfreds!

8 dicembre 2023

Hej Stefan.

Hvor er det dejligt at høre, at du er helt tilfreds med både pris og service.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Glædelig jul inden længe.

Hej Verner.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både service samt montering.

Lise / Garant kundeservice

Hurtig og perfekt levering og lægning…

Hurtig og perfekt levering og lægning af vores gulvtæppe

20 novembre 2023

Hej Georg.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde og dele din positive oplevelse hos Garant Skjern Gulve.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige leveringstid og det endelige resultat.

God eftermiddag.

Hej Ole.

Mange tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Skjern Gulve.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med både service samt den hurtige levering.

Tak for hjælpen…

Tak for hjælpen med at finde de helt rigtige værelsestæpper.
Vi glæder os til at de bliver lagt på.
Det bliver godt.

Venligst
Alex Wallin

2 novembre 2023

Hej Alex.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Skjern Gulve.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med professionelle rådgivning og håber du bliver mindst ligeså glad for resultatet.

Pænt arbejde

Dejlig med nyt gulv godt arbejde

6 ottobre 2023

Hej Mikael.

Tak for at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant Skjern Gulve og mange tak for de 5 stjerner!

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang :-)

Fantastisk service og god tid 🤗

Fantastisk service og god tid 🤗
Dejlig i kunne levere gulvet tak for det 🤗🤗

2 ottobre 2023

Hej Britta

Tusind tak for de 5 stjerner, og at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Skjern Gulve.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang :-)

Nanna / Garant kundeservice

Fin vejledning og udførelse

Fin vejledning og udførelse, kan ikke gøres bedre

16 agosto 2023

Hej Britta.

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Skjern Gulve.

Vi ønsker dig en dejlig weekend.