Banner for Garant - Skjern Gulve

Garant - Skjern Gulve Recensioni

TrustScore 5 su 5

Erhvervsparken 9, 6900 Skjern, DK

Der blev lyttet til vore ønsker i butikken. De aftalte tidspunkter for opmåling og nedlægning blev overholdt. Der blev ryddet op da nedlægning af gulvtæppet var afsluttet. Vi kan absolut anbefale G... Leggi di più

Meget dygtige og samarbejds orienterede montører og salgsteam. Det kan vi kun anbefale. Alt var fikset og ikke en fnug var efterladt. Det var skønt at komme hjem til, så mange tak herfra Venlig hilse... Leggi di più

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Skjern Gulve

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Skjern Gulve

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

482 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget dygtige og samarbejds orienterede…

Venlig hilsen Bent H

23 giugno 2026

Hej Bent

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både rådgivningen og monteringen. Vi er især glade for, at du oplevede et godt samarbejde, og at arbejdet blev udført med stor omhu – helt ned til den afsluttende oprydning. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lise, Garant kundeservice

Vi fik den bedste service fra vi trådte…

Vi fik den bedste service fra vi trådte ind af butikken til gulvet var lagt 🤗 Vi kommer helt sikkert igen.

17 giugno 2026

Hej Stella

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra første besøg i butikken til det færdige gulv hos Garant Skjern Gulve.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

God kundeservice

God kundeservice. Venlig betjening

23 marzo 2026

Hej med jer

Tak for jeres fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse med Garant Skjern Gulve.

Lise, Garant kundeservice

Super god service i form at information…

Super god service i form at information og kontakt inden opstart.

20 febbraio 2026

Hej John.

Tusind tak for din anmeldelse af Garant Skjern Gulve.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super god service – særligt i forhold til information og kontakt inden opstart. Vi ved, hvor vigtigt det er med tydelig kommunikation og god dialog gennem hele forløbet, så det betyder rigtig meget for os at få din positive tilbagemelding.

Jey er en gutter mand

Jey er en gutter mand, der leverer service frem for alt.

Derudover, så er dette også gældende for resten af personalet.
Anbefales virkelig til alle.

31 gennaio 2026

Hej Kunde

Tusind tak for din fine anmeldelse af din oplevelse hos Garant i Skjern Gulve.

Hvor er det bare dejligt at høre, at Jey og resten af vores personale har leveret god service.

Professionel rådgivning.

Professionel rådgivning.

26 gennaio 2026

Hej Per

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har fået en professionel rådgivning i Garant Skjern Gulve.

Jeg har kun ros til Garant i Skjern

Jeg har kun ros til Garant i Skjern . Meget venlig betjening.Jeg er rigtig glad for mit køb . Mvh Ruth Nielsen

4 dicembre 2025

Hej Ruth.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant i Skjern, og at du er glad for dit køb.

Vi bliver glade og stolte, når vores kunders oplevelser afspejler det, vi arbejder for hver dag.

Fint udvalg og god service

Fint udvalg og god service

25 novembre 2025

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet et fint udvalg og god service hos Garant Skjern Gulve.

Isabella, Garant kundeservice

Rigtig god oplevelse fra start til…

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fantastisk service og ikke mindst meget dygtigt udført arbejde på trods af at opgaven ikke var specielt nem. Meget behagelig dygtig venlig og professionel personale. Alt dette til en meget fair pris. Vil til enhver tid anbefale denne virksomhed til andre.

13 novembre 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut.

Det glæder os, at du har oplevet fantastisk service, dygtigt og professionelt arbejde samt venligt og behageligt personale hos Garant Skjern Gulve.

Isabella, Garant kundeservice

De holdt hvad vi aftalte

De holdt hvad vi aftalte. 👍

17 novembre 2025

Hej Hardy

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det betyder meget for os, at vi holder, hvad vi lover.

Lyttende og tillidsfuld behandling

Der blev lyttet til vore ønsker i butikken.
De aftalte tidspunkter for opmåling og nedlægning blev overholdt.
Der blev ryddet op da nedlægning af gulvtæppet var afsluttet.
Vi kan absolut anbefale Garant i Skjern

30 ottobre 2025

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at vi kunne imødekomme jeres ønsker og at alt fra opmåling til nedlægning af gulvtæppet blev gennemført som aftalt af Garant Skjern Gulve.

Hej Lotte

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god og professionel rådgivning hos Garant Skjern Gulve.

Isabella, Garant kundeservice

Godt arbejde og god service

Godt arbejde og god service. Gulvet ser fantastisk ud.

30 settembre 2025

Hej Bjarne

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med arbejdet og servicen hos Garant Skjern Gulve.

God hjelp og mejet god service

God hjelp og mejet god service

18 settembre 2025

Hej Jens Ole.

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os, at du har oplevet både god hjælp og rigtig god service.

Vi håber at få lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Lise, Garant kundeservice

Flot arbejde til aftalt pris og aftalt…

Flot arbejde til aftalt pris og aftalt tid

27 giugno 2025

Hej Knud,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Skjern Gulve.

Hvor er det bare dejligt at høre, at arbejdet blev udført til aftalt pris og tid.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

God betjening af personalet

God betjening af personalet

21 giugno 2025

Hej Steen,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med betjeningen af personalet.

Hej Grethe.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med dit nye, fine gulvtæppe.

Lise, Garant kundeservice

Virkelig god service og arbejdet er…

Virkelig god service og arbejdet er bare i orden 👍🏼

7 maggio 2025

Hej Margit.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er rigtig godt tilfreds med det høje serviceniveau og det udførte arbejde.

28 aprile 2025

Hej Mads,

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Skjern Gulve.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du fik god service i butikken.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!