Banner for Garant - Horsens

Garant - Horsens Recensioni 31

TrustScore 4 su 5

4,1

Holmboes Allé 9, 8700 Horsens, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kan give Garant Horsens min bedste anbefaling. Hurtig og effektiv. Ingen problemer ved en lille farveforskel. I løbet af kort tid havde jeg to nye ensfarvede rullegardiner.

Valutata 3 stelle su 5

Købte for et år siden lamelgardiner - efter besøg af en konsulent - der skulle rådgive os. Efter et år, hvor solen har gjort det umuligt at se fjernsyn - på grund af kraftigt lysindfald, har vi haft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Opdatering d. 26/4-2021: min henvendelse til kundeservice har resulteret i et godt tilbud på et andet tæppe som er egnet til entré. Jeg talte med en flink, imødekommende medarbejder (Michae... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har af to omgange købt varer hos Garant Horsens. Først har vi fået en fantastisk vejledning i valg af gulv, og lånt flere gulv prøver med hjem til at hjælpe med beslutningen. Efter valg af gu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Mercato di materiali edili
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Informazioni su Garant - Horsens

Scritti dall'azienda

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Informazioni di contatto

Promotion box for Garant - Horsens

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Kan give Garant Horsens min bedste anbefaling

Kan give Garant Horsens min bedste anbefaling.

27 aprile 2026

Hej Ann

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant Horsens, og at I hurtigt kunne finde en god løsning på den mindre farveforskel.

God oplevelse

Super god og professionel rådgivning og ekspedition

2 marzo 2026

Hej Peter

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super god og professionel rådgivning og ekspedition i Garant Horsens.

Isabella, Garant kundeservice

Meget tilfredsstillende arbejde!

Meget tilfredsstillende arbejde!
Vi er yderst tilfredse med både gulvmanden Rasmus og det udførte gulvarbejde. Arbejdet er udført professionelt, omhyggeligt og med stor sans for detaljer. Aftaler blev overholdt, kommunikationen var klar hele vejen igennem, og resultatet lever fuldt ud op til – og overstiger – vores forventninger. Gulvet fremstår flot og veludført. Kan varmt anbefales Garant Horsens

7 gennaio 2026

Hej Sara

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om oplevelsen hos Garant Horsens.

Det glæder os meget, at du har været yderst tilfreds med både forløbet og det færdige resultat. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver det professionelle arbejde og den klare kommunikation – det er nemlig noget, vi lægger stor vægt på.

Vi var ikke i tvivl.

Efter valg af gulv blev det leveret i løbet af 3 dage, med tilhørende undergulv.
Har efterfølgende også fået vejledning i valg af gardiner og fået en grundig gennemgang i eget hjem ved opmåling.

Service i top.
Vejledning og kundeservice i top.
Ligeledes fik vi en yderst konkurrencedygtig pris!

Vi var ikke i tvivl om vores valg af leverandør efter at have besøgt tre forskellige.

22 dicembre 2025

Hej Rasmus

Tak for de pæne ord og de 5 stjerner.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I har haft en så positiv oplevelse hos Garant Horsens.

Det glæder os, at både vejledning, levering, opmåling og kundeservice har levet op til forventningerne – og at I føler, at I fik en konkurrencedygtig pris.

Isabella, Garant kundeservice

Valutata 2 stelle su 5

Garant, Horsens…..dårlig oplevelse

Min mand og jeg har aldrig ( ALDRIG) haft så dårlig en oplevelse som hos Garant i Horsens!
Vi henvendte os i forretningen for at se på et tæppe til et værelse i vort hus, fik en udmærket betjening i forretningen, fandt et tæppe, som vi kunne tænke os, aftalte tid til opmåling. Min mand var til møde om formiddagen, kunne ikke kontaktes grundet mødet. Alligevel kom man næsten 1 1/2 time tidligere end aftalt, jeg var tilfældigvis hjemme, men havde ikke tid det pågældende tidspunkt, alligevel åbnede jeg døren og gav lov til opmåling. Man havde “ lige været i nærheden” og havde efter sigende forsøgt at kontakte min mand telefonisk, men han sad som sagt i møde og kunne ikke tale i telefon. Jeg forestiller mig, at man gerne ville undgå at køre ekstra 1 1/2 time senere …..vi bor under 1 km fra Garant Horsens!!
Da min mand kom hjem til det aftalte tidspunkt, var det jo ikke muligt for ham at få svar på de spørgsmål, han havde, og han ringede derfor til Garant , bad også om at få prisen på det hele, hvilket man lovede ville komme samme dag. Efter 2 dage havde vi stadig ikke fået noget tilbud, og ringede derfor igen! Nu fik vi det! Vi havde i mellemtiden været hos en anden tæppehandler i byen for at have to tilbud på tæppe og pålægning. Det viste sig, at Garant var ca 30% dyrere for et tilsvarende tæppe…den anden tæppehandler kom på det aftalte tidspunkt, målte op og gav os straks en pris.
I dag ringede man så fra Garant og spurgte, hvornår de skulle komme og lægge tæppe på, påstod endda, at vi skriftligt havde accepteret prisen, hvilket vi naturligvis ikke havde.
Vi har oplevet mange “ specielle” handlende i vort liv, men aldrig noget som ovenfor nævnt. Garant i Horsens kan vist kun overleve, fordi byen er forholdsvis stor, og der ikke er ret mange konkurrenter!

13 ottobre 2025

Hej Inge.

Tak fordi du har delt din oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have – og vi sætter pris på, at I tager jer tid til at give feedback.

Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen og kan forstå, at der har været lidt forvirring omkring tidspunktet for opmålingen og kommunikationen efterfølgende – det beklager vi naturligvis. Vores intention var blot at yde en god service og udnytte tiden bedst muligt, men vi kan sagtens se, at det i dette tilfælde kom til at virke ubelejligt.

Tilbuddet blev sendt dagen efter opmålingen, og vores system viser, at det er blevet modtaget og åbnet – men vi beklager, hvis kommunikationen ikke har været tydelig nok. Det tager vi med os som læring.

Vi er glade for, at I oplevede god betjening i butikken, og vi håber, at I – på trods af denne oplevelse – vil overveje at kigge forbi en anden gang.

Utroligt god helhedsoplevelse

Utroligt dejligt ung mand, der betjente os. Han var meget vidende og sjov. Ikke for meget og ikke for lidt- men lige tilpas. Vi fik både en god pris og alt fungerede perfekt.

1 agosto 2025

Hej Kirsten.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Horsens.

Det glæder os meget at høre, at du er godt tilfreds med helhedsoplevelsen af dit besøg i butikken.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 3 stelle su 5

Dårlig vejledning

Efter et år, hvor solen har gjort det umuligt at se fjernsyn - på grund af kraftigt lysindfald, har vi haft endnu et besøg af en konsulent, som tog mål til mørklægningslameller - som blev monteret af Garants medarbejder. Medarbejderen oplyste, at han med den vestvendte tagterrasse vi har aldrig ville have anbefalet de tynde lameller vi i første omgang havde købt. Vores nye mørklægningslameller holder nu sollyset ude - men det har yderligere medført en merudgift på kr. 7.500,-, hvoraf de kr. 700,- udgør montering.
Vi syntes ikke den vejledning vi fik for et år siden har levet op til vores forventning, hvilket vi har meddelt Garant i Horsens.

23 luglio 2025

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse og de 3 stjerner.

Vi er kede af at høre, at den oprindelige vejledning ikke levede op til jeres forventninger, og at det har medført en ekstra udgift for jer. Da du først henvender dig til os et år efter monteringen, er det desværre meget svært for os at gøre noget ved sagen.

Selvom oplevelsen ikke har været helt som ønsket, sætter vi stor pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback. Det giver os mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Isabella / Garant kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Fik lagt gulve af Garant Horsens for 5 år siden - et bræt havde løftet sig og jeg kontaktede firmaet og spurgte hvad man kunne gøre. 2 dage efter var det lavet UB af deres dygtige servicemand “Jørgen”.
Det er god service

5 maggio 2025

Hej Lars.

Hvor er det bare dejligt at høre, at problemet blev løst hurtigt og effektivt.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og perfekt resultat

Garant i Horsens har stået for renoveringen af gulvene i vores "nye" hus, fra start til slut har vi haft en virkelig god oplevelse og er SÅ tilfredse med resultatet.

Fra starten var vi forbi butikken et par gange og blev vejledt godt af medarbejderne, til hvilket gulv vi skulle vælge, som passede til vores behov og ønsker. Vi syntes det var svært at vælge, så vi fik lov at låne et par prøver med hjem, for at se det i vores "egne rammer". Fra vi bestilte gulvet til det blev monteret, har Garant Horsens fulgt op og overholdt alle aftaler.
Resultatet er blevet præcis som vi ønskede og montørerne har virkeligt sørget for et perfekt resultat med selve gulvet, skinner, rundt om gerigter og fodlister. Hvis vi på et tidspunkt skal have nye gulve eller gulvtæpper, bliver det helt sikkert Garant Horsens igen.

2 aprile 2025

Hej Simon.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er yderst tilfreds med dine nye flotte gulve og med hele processen fra besøg i butikken til montering.

Du skal være så velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

En virkelig god oplevelse hos Garant i…

En virkelig god oplevelse hos Garant i Horsens

Vi har haft en rigtig god oplevelse med at købe gulv hos Garant i Horsens. Allerede fra starten følte vi os i trygge hænder, og selvom der var et par småting undervejs (som der jo ofte er i byggeprocesser), blev alt håndteret hurtigt, professionelt og med et smil.

Særligt vil vi fremhæve Nikolaj, som virkelig gjorde en ekstraordinær indsats. Han var imødekommende, løsningsorienteret og havde hele vejen igennem et stort ønske om, at vi skulle blive glade og tilfredse – og det er vi i den grad blevet. Det betyder meget, når man står midt i et husprojekt, at man har nogen i ryggen, der tager ansvar og går det ekstra skridt.

Vi vil også gerne rose de to servicemontører, Mads og Lars, der var ude hos os under opgaven. De var utrolig venlige, behagelige at have i hjemmet og udviste stor faglighed og styr på deres arbejde – det gav os en ekstra tryghed i processen.

Vi er super glade for vores gulv og føler, at vi har fået mere end forventet – både i service og resultat. Vi handler meget gerne gulv hos Garant i Horsens igen, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

9 maggio 2025

Hej Marcin.

Tusind tak for jeres 5-stjernede anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hele processen igennem hos Garant i Horsens. Det betyder meget for os, at I har følt jer i trygge, professionelle hænder.

Vi sætter også stor pris på, at I fremhæver den ekstraordinære arbejdsindsats, da vi altid gør vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse, når man handler hos os. Dejligt at det har kunnet mærkes.

Vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Elendig service og manglende ansvar - undgå Garant Horsens

Vi har bygget hus med Hybel, som desværre har valgt Garant Horsens som gulvleverandør.

Vi flyttede ind i vores nybyggede hus i midten af februar i år og kunne hurtigt konstatere, at vores gulve - Timberman Oak - klikker markant i ca. 40 % af huset, og at gulvet allerede er gået op i samlingerne to steder. Det synes vi simpelthen ikke er acceptabelt for et helt nyt gulv i et nyt hus.

Den 2. april havde vi besøg af en medarbejder fra Garant Horsens, som straks vurderede, at skaderne var så omfattende, at producenten skulle involveres. Vi fik besked på, at sagen ville blive sendt videre, og at vi blot skulle afvente. Det gjorde vi – men der skete intet.

Først da Hybel selv rykkede Garant den 16. april, hele 14 dage efter besøget, blev sagen sendt videre til producenten.

Den 2. maj beder vi selv Garant om en opdatering. Svaret er at sagen er sendt videre, og at de vil forsøge at få en status fra producenten. Vi får ingen konkret tidsramme, kun en standardbesked om, at “behandlingstiden kan variere afhængigt af mængden af sager”. Det virker uengageret og useriøst.

Det er frustrerende, at man som kunde skal rykke gang på gang og stadig ikke blive taget alvorligt. Vi sidder med defekte, nyanlagte gulve og må selv sikre, at sagen bliver fulgt op - ellers sker der tilsyneladende intet. Det er langt fra den professionelle og servicemindede behandling, man forventer i denne branche.

Vi venter stadig. Det er både utilfredsstillende og dybt skuffende - ikke kun pga. produktets kvalitet, men også pga. den totale mangel på ansvar og opfølgning fra Garant Horsens.

1 stjerne er egentlig for meget.

2 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fremragende gulv og fantastisk service

Vi har lagt det flotteste trægulv i 140 kvadratmeter bolig fra Garant Horsens og er helt vildt glade for resultatet. Vi gik ind for at købe et trægulv, men efter virkelig god og professionel vejledning endte vi med et korkvinyl gulv og wow hvor er jeg glad for, at vi lyttede til gode Casper Dige! Gulvet er så smukt og passer præcis til vores behov.

Vi har flere gange i processen været i kontakt med Casper og det har været et godt forløb fra start til slut.
Derfor får Garant Horsens mine varmeste anbefalinger med god og professionel service og fantastiske produkter!
Vi vender helt sikkert tilbage til Garant Horsens og Casper Dige, når vi skal have tæpper, gardiner, akustik paneler mm.

23 aprile 2025

Hej Stine.

Hvor er det altså dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den professionelle rådgivning og den gode effektive kommunikation undervejs i processen.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Horsens. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

God service og vejledning fra Casper…

God service og vejledning fra Casper Kildehøj Dige.

23 aprile 2025

Hej Lars.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den professionelle rådgivning og den gode service.

God eftermiddag.

Valutata 1 stelle su 5

Efter en vandskade i 2022 i nybygget…

Update:
Garant har efterspurgt nærmere oplysninger om sagen.
Nu har endnu en skinne sluppet gulvet.

Efter en vandskade i 2022 i nybygget hus fra hybel fik vi skiftet hele vores gulv og så startede problemerne.

• Da vi overtog huset, havde vi et fantastisk gulv – ingen knirken eller mislyde.
• Efter vandskaden blev hele gulvet udskiftet, men det er aldrig blevet som før. Samlinger i gulvet blev limet for at mindske kliklyde, men gulvet knirker stadig, og nogle steder føles det, som om det giver sig meget.
• En metalskinne har sluppet gulvet tre gange - Garant har blot limet en ny på.
• Vi har fundet ud af, at monteringen af gulvet er udført forkert:
o Akklimatisering blev ikke gjort korrekt.
o Montering blev udført med fuld varme på gulvet (max. tilladt er 20 grader).
o Efter montering blev gulvet ikke delvist opvarmet, som foreskrevet.
o Afstandskrav på 5 mm til sokler og vægge er ikke overholdt.
• Garant forsøgte først at afvise vores påstande med direkte løgne, men efter vi fremlagde billedbeviser, har de skiftet forklaring.
• Selv Hybels produktionschef bemærkede, at gulvet knirkede unormalt meget – men har siden ændret holdning.

17 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mærkeligt butik (Garant Horsens)

Jeg vil bare fortælle min erfaring med denne butik.. Skrevet anmeldelse i går, men slettet bagefter. Men nu synes jeg, at de andre alligevel skal vide, at der kan komme sådan her situation, når man handler der.
Mandag d.7/4 ville vi købe et gulvtæppe, men det var bestillingsvare. Det var bestilt til os samme dag i butik, og jeg betalt med det samme. Jeg fik også den rabat, som var sat på hjemmesiden - 20% (og prisen gik fra 2599 til 2079 kr). Der var oplyst leveringsdag onsdag (om 2 dage) med afhentning i butik.
Det hele gik bare perfekt i starten..
Onsdag kom ikke noget besked, og jeg kørte forbi butik. Den samme medarbejder sagde, at det endnu ikke kommet.. måske kommer det sent på dagen. Hvis det ikke kommer sent på dagen, så først mandag næste uge. Skuffelse, men ok, tænker jeg. Vi venter de 4 dage mere.
I dag - mandag- fik jeg besked om mit tæppe kommet i buffer ved leverandøren og
dette skyldes at der bliver pålagt et gebyr for levering på 350 kr. Jeg kørte til butikken for at få forklaring. Det er fordi der skulle leveres tilsammen for lidt varer til butik denne gang (under 2500 kr) og der skal betales gebyr, ellers mit tæppe hænger hos leverandøren indtil en anden kunde bestiller noget og det bliver leveret sammen. Eller jeg skal betale 350 kr, så kommer det bagefter med det samme.
Det er mærkeligt noget.😵
For det første- der var intet oplyst ved bestilling, og tæppet skulle komme til butikken om 2 dage i første omgang, og 4 dage mere i anden.
For det andet - hvis jeg bestiller på Garants hjemmeside, kommer det til min adresse om 2 dage for 129 kr, eller gratis levering til den butik, jeg vælger (også Garant Horsens). Og det ville jeg også gøre - bestille bare på nettet, men valgte at støtte lokalt, og så drejet det bare forkært retning.
Jeg ville ikke betale 350 kr, og annulleret bare det hele. Der var ikke en gang sagt, at de beklager.
Da jeg spurgte, hvorfor det ikke var oplyst om gebyr til mig ved bestilling, begyndte den samme medarbejder mumle at han snakket om det ved bestilling.
Men det er løgn. Han regnet med at få tæppet først hjem om 2 dage, og da jeg kommet en anden gang - det skulle sikkert komme mandag ved næste levering (om 4 dage).
Som det var nævnt - mærkelig forretning..

Opdate: I dag ringet den samme medarbejder og ville snakke om det der sket, og hvad kan der laves for jeg sletter anmeldelse. Der kom også tilbud at de betaler selv de 350 kr (som på ingen moder skulle røre mig som kunde) og jeg får stadigvæk mit tæppe. Men situationen er over, det skulle gøres i går, og ikke efter min anmeldelse her.

14 aprile 2025

Hej Okcaha.

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at forløbet omkring din bestilling ikke levede op til dine forventninger.

Det burde naturligvis have været tydeligt oplyst fra starten, hvis der kunne komme et leveringsgebyr, og vi beklager oprigtigt, hvis det ikke blev kommunikeret klart nok. Det er vigtigt for os, at man som kunde føler sig tryg og ordentligt informeret – både i butikken og online.

Fragtprisen vil ofte være forskellig på webshop og i butik, da vi er en frivillig kæde, hvor butikkerne drives af selvstændige ejere med egne leveringsaftaler, hvilket kan betyde nogle forskelle i praksis.

Vi bestræber os dog altid på at holde fragtomkostningerne så lave som muligt for vores kunder, så de får den bedste oplevelse når de handler hos os.

Vi forstår fuldt ud din frustration over forløbet og beklager, at det endte med en annullering.

Lise, Garant Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og ekspertise hos Garant Gulve Horsens!

Fantastisk service og ekspertise hos Garant Gulve Horsens!

Vi har netop fået hjælp af Casper Dige hos Garant Gulve i Horsens, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut var oplevelsen helt i top – Casper tog sig virkelig tid til at forstå vores behov og vejlede os gennem de mange muligheder.

Hans viden om materialer, kvalitet og løsninger er imponerende, og han formåede at gøre processen både nem og overskuelig. Ikke nok med det – servicen var personlig, imødekommende og præget af en oprigtig interesse i at sikre, at vi fik præcis den løsning, der passede bedst til os.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til både Garant Gulve i Horsens og især Casper Dige – vi vender helt sikkert tilbage, næste gang vi har brug for nye gulve!

7 febbraio 2025

Hej Daniel,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse med Casper og vores team i Horsens. Din ros betyder virkelig meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden. Tak for din tillid og anbefaling!

Christian, Garant kundeservice

Smukkeste sildebensgulv

Har fået lagt det smukkeste sildebensgulv i to stuer samt køkken af Garant Horsens og er virkelig glad for resultatet.

Det har været et godt forløb - lige fra god og professionel vejledning, da vi skulle vælge gulvet i butikken, til vi fik besøg af pålidelige, dygtige montører, som leverede et smukt stykke håndværk.

Kæmpe anbefaling herfra!

22 gennaio 2025

Hej Janne.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det fine samarbejde med butikken - og ikke mindst dit nye fine sildebensgulv.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

Valutata 4 stelle su 5

Oplevelsen var som forventet.

Oplevelsen var som forventet.

15 gennaio 2025

Hej Lone.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos Garant i Horsens.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds.
Skulle du have input til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, er du meget velkommen til at sende uddybende mail til vores kundeservice på: kundeservice@garant.nu.

Garrant Horsens

Garrant, Horsens. Ualmindelig fin service, og super fin kundeservice. Var i Garrant, Skanderborg i går, med en usædvanlig dårlig service. Nu handler vi kun i Horsens, selvom vi bor i Skanderborg. Hilsen Benny

16 gennaio 2024

Hej Benny.

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået 5-stjernet service.

Lise / Garant kundeservice

God service - 😊

21 agosto 2023

Hej Gitte.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Horsens.

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Lise / Garant kundeservice

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più