Rigtig flot service. Bestilte min første ordre og fik den bedste service, samt råd og vejledning til mit løb. Kæmpe high five herfra.

Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... Leggi di più

Øv altså Har bestilt en pakke med elektrolytter, der tilsyneladende afsendes og pengene trækkes fra mit kort. Jeg modtager desværre ingen beskeder om at jeg har en pakke til afhentning og vare... Leggi di più

1. Negozio di integratori per lo sport
  2. Negozio di articoli sportivi

Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Rigtig flot service

17 marzo 2026

Værste service og forkerte varer

Jeg modtog en forkert vare, en julegave til min kæreste. Æsken var rigtig nok men indholdet ikke. Så var den julegave egentlig ødelagt, et fint og ret dyrt race table. Alt jeg fik var at de beklagede og jeg skulle så ellers selv bøvle med at sende den forkerte vare retur. Ingen reduktion i prisen og ærligt en virkelig ubehøvlet medarbejder Cecilie som ringede x flere med en rigtig træls attitude og ingen indstilling om at tage ansvar. Jeg fik da en sølle rabatkode på 15% for al mit besvær med at sende retur, den kan jeg roligt sige jeg aldrig kommer til at bruge. Vælg en anden virksomhed end gaiasport, servicen er virkelig elendig og medarbejdere ligeså desværre.

15 gennaio 2026

De sender for gamle varer og varer med 1 måneds holdbarhed…

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Gaia sport. Jeg købte 3 pakker energigels (dvs. 60stk.), som kun havde 1 måneds holdbarhed tilbage. Derudover modtog jeg flere proteinbarer, som allerede var 1 år for gammel.

Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg som svar, at “der er så meget sukker i vores gels, at de kan holde sig længere” som forklaring på den korte holdbarhed. Det ændrer bare ikke på, at man som kunde forventer rimelig holdbarhed på nye varer. Endnu værre var, at jeg ikke fik tilbudt pengene retur.

Jeg synes, det er misvisende at sælge varer med så kort (eller overskredet) holdbarhed uden at oplyse det tydeligt på forhånd og kundeservicen var langt fra imødekommende.

Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her.

8 dicembre 2025

ADVARSEL: kort holdbarhed

Jeg bestilte elektrolytter, energigels og andre varer. Ved modtagelse måtte jeg konstatere, at samtlige varer havde meget korte holdbarhedsdatoer (nogle kun 1 måned), selvom der IKKE var tale om datovarer.

Af kundeservice fik jeg at vide, at det var helt sædvanligt med så kort holdbarhed, og at de sjældent havde kunder, der vendte tilbage med dette. Hvis jeg går i ethvert supermarked, er holdbarheden dog 3x længere på f.eks. elektrolytter og energigels, så det er selvfølgelig løgn.

De har tilbudt at refundere for hele ordren, hvilket jeg naturligvis vil benytte mig af.

10 dicembre 2025

Check datoen!

Jeg modtog nogle chews som havde udløbsdato i marts 2024. Skrev og gjorde opmærksom på fejlen, og de var flinke at sende nogle nye. Som også var for gamle. Dette skete en gang til, og nu gider jeg ikke rende i pakkeshoppen og hente gamle chews mere. Så check lige datoen hvis I handler hos Gaiasport, deres kalender er i stykker.

7 marzo 2025

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice !
Jeg bestilte mine varer søndag aften og pakken lå klar til afhentning tirsdag. Det er sgu i orden! Der var en fejl med pakken men kom hurtig i kontakt med Gaia support som har hjulpet og løst problemet uden noget som helst. Rigtig god kundeservice og gode produkter ! Kommer helt sikkert til at handle her igen. Kan klart anbefales

13 novembre 2024

Øv altså

Øv altså
Jeg modtager desværre ingen beskeder om at jeg har en pakke til afhentning og varen sendes tilsyneladende retur.
Jeg kontakter Gaia og beder dem undersøge hvor mine varer er eller sende pengene retur.
Vi bliver enige om at prøve at sende varen igen.
Dette er nu over 1 mdr siden, og jeg har hverken fået mine varer eller penge retur.
Der er pt skrevet 3 mails med opfordring til at returnere mine penge. Desværre ingen respons fra Gaia på disse.
Så måske sådan en anmeldelse kan sætte skub i tingene…
Jeg krydser fingre

15 ottobre 2024

Forkert leveringsadresse og variant

Jeg bestilte high5 energipulver og efter et par dage ankom den i posthuset, men desværre var den kommet til Aalborg i stedet for København. Et par dage senere ankom den så til mit posthus, hvor jeg hentede den.
Da jeg åbnede den var det en forkert variant.

Lidt skuffende der er fejl i gennem hele processen

21 settembre 2024

God oplevelse.

God oplevelse.
Undrede mig over at jeg ikke hørte noget til min ordre efter et par dage og skrev til supporten. Fik et hurtigt svar og en beklagelse.
Vi laver alle fejl, det skal der også være plads til. Kundeservicen var helt i top 👌

12 settembre 2024

Missing item

Update:
The order is finally completely delivered.
‐--------------

They did not deliver the whole order.
I wrote to them and the reply they are sorry. "It's a packing error."
But nothing happens.
I write to them again asking for a tracking number for my missing order. Nothing. They stop responding.

15 marzo 2024

Hej Rasmus.
Beklager den kedelige oplevelse mange gange. Det er selvfølgelig ikke meningen.
Nu er det nogle dage siden jeg vendte tilbage på din henvendelse. Der er åbenlyst sket en fejl, som vi beklager mange gange. Jeg har bedt lageret om at sende de manglende varer, og håber de er nået frem, og det er bragt i orden. Du har mine oplysninger, hvis du har brug for yderligere hjælp.
Mvh. Ulrich, Gaiasport Support

Super god service

Super god service, fantastiske produkter og hurtig levering

2 aprile 2024

Risposta di Gaiasport ApS

Tak for den fine anmeldelse. :-)
Mvh. Gaiasport

Jeg kan give den varmeste anbefaling…

Jeg kan give den varmeste anbefaling til Gaiasport. Lækre produkter og dygtige medarbejdere. Jeg modtog min vare dagen efter. Jeg vil helt sikkert handle hos Gaiasport igen.

2 aprile 2024

Risposta di Gaiasport ApS

Tak for de flotte ord. Det sætter vi pris på. :-)
Mvh. Gaiasport