Købte d. 1. maj en Giant Propel Advanced på billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme på skrårøret. Ligner en umbraconøgle eller skruetræk... Leggi di più

Köpte min cykel (Avenue) och när jag fick den var den skadad i färgen med repor. När jag kontaktade återförsäljaren var deras ursäkt att sådant händer och inte var så farligt. Jag hävdade min lagli... Leggi di più

Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der længere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... Leggi di più

En af de bedste cykelhandler jeg har prøvet! Sød og hjælpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover også gode priser. Har selv handlet der to gange og har fået en strygende service begge gange... Leggi di più

1. Negozio di biciclette
  2. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

CYKLER - Billige cykler! - Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler døgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mærker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Fremragende service – både ved køb, levering og reparation!

Min cykel fra Billigcykel.dk / Falkon Cykler havde fået en fastklemt thru-axle, som viste sig at være let irret og formentlig skyldtes manglende smøring. Jeg kontaktede butikken og fik gode råd over telefonen, og forsøgte selv at løse det efter bedste evne – men da det ikke lykkedes, besluttede jeg at tage cyklen med til butikken i Frederiksberg.

Her blev jeg mødt med smil, overskud og professionalisme. De løste problemet hurtigt, effektivt og uden beregning – selvom det drejede sig om en onlineordre (til butikken fra den tidligere ejer). Det var intet mindre end fremragende kundeservice, og det er virkelig en tryghed at vide, at der står kompetente fagfolk klar, når man har brug for hjælp – også efter købet. Fedt at se de nye ejere tager ansvar og servicerer på garantien for kunderne i den butik de har overtaget. God stil.

Jeg har nu købt to cykler her – senest en Giant landevejscykel med elektroniske 105 Di2 gear – og begge gange har servicen i forbindelse med købet også været i top.

Da jeg hentede min nyeste cykel, blev den sat op til tubeless i butikken, mens jeg så på, og jeg fik meget fin vejledning i både tubeless-teknik og de nye elektroniske gear. Personalet tog sig tid, svarede imødekommende på alle mine spørgsmål – også de dumme – og sikrede, at alt fungerede perfekt, inden jeg trillede derfra.

Det her er ikke bare en webshop med gode priser – det er også en fysisk butik med passionerede mennesker, som går den ekstra mil for deres kunder.

Selve cyklen – Giant TCR Advanced 1 med Disc brakes og Shimano 105 Di2 – fortjener de varmeste anbefalinger. Det er en utrolig komplet racercykel, hvor man får imponerende meget performance og moderne teknologi for pengene. Rammen er let, stiv og aerodynamisk optimeret uden at være ekstrem, hvilket gør den både hurtig og alsidig – ideel til danske forhold. De elektroniske Shimano 105 Di2-gear leverer præcise og pålidelige skift hver gang, helt uden bøvl, og de hydrauliske skivebremser sikrer kontrolleret og effektiv nedbremsning i alt slags vejr. Cyklen er desuden tubeless-ready og bygget op omkring en geometri, der elegant forener race-DNA med komfort – perfekt til både lange ture, pendling og intensiv træning. En virkelig velafbalanceret cykel til den pris-og kvalitetsbevidste rytter, der vil have høj ydelse og moderne features uden at betale boksen for en world tour bike.

Jeg er selv en tung dreng på ca. 0,1 ton og bruger cyklen til pendling mellem Hornbæk og København samt diverse weekendture. Jeg har kørt cirka 7000 km på den – uden at holde igen med wattene – og det gør det bare endnu mere imponerende, hvor lidt vedligeholdelse der har været nødvendig. Ud over et par dækskift, en ny kæde og et enkelt problem med en thru-axel, som i øvrigt blev løst hurtigt og professionelt, har den kørt helt upåklageligt. Det vidner om høj kvalitet og fremragende holdbarhed i både ramme og komponenter – selv når cyklen dagligt udsættes for hård belastning i timevis, dag efter dag, uge efter uge.

Suma summarum: Falkon Cykler / Billigcykel.dk får mine varmeste anbefalinger – både på pris, cykelkvalitet og især kundeservice. Super søde mennesker. Man blir jo helt rørt. Jeg kommer helt sikkert igen!

De bedste hilsner og held og lykke med butikken,
Den Glade Pendler

6 giugno 2025

Bestilte en sort trek roscoe 7 mtb

Bestilte en sort trek roscoe 7 mtb. efter nogen dage blev jeg ringet op og fik fortalt at denne ikke var på lager mere, men at de kunne sende samme cykel i grøn 2025 model istedet uden beregning, jeg har nu modtaget cyklen som var pakket forsvarligt ind.
Jeg er tilfreds med købet hos billig cykel og glæder mig til at komme i skoven :)

27 gennaio 2025

Dårlig kundeservice

Jeg vil ikke anbefale andre at købe deres cykel ved billigcykel.dk.

På min halvt år gamle cykel (MBKsix herrecykel) laver jeg en reklamation, da jeg har problemer med gearene. De tager den ind, men kan ikke finde fejlen. De skifter dog gearnav, men da den kommer retur, er fejlen der stadig. Da jeg så melder tilbage, at der stadig er fejl på cyklen, gider de ikke gøre mere. De er nedladende i deres svar og siger, at det må være mig der cykler forkert. Jeg filmer derfor, at jeg cykler rigtigt (eller som de mener man skal gøre), og at der stadig er en fejl på cyklen. Efter flere samtaler med mekaniker og kundeservice vælger de at tage den ind igen. Efter de har haft cyklen i 1,5 uge uden jeg har hørt noget, ringer jeg og kan forstå, at de ikke har gjort noget endnu, da de stadig ikke kan finde fejlen. Her er der gået 6 måneder fra jeg lavede reklamationen. Jeg skriver derfor til chefen, at jeg ønsker at have pengene retur for cyklen. 1 time senere modtager jeg en mail med, at cyklen er færdig og snart bliver leveret. Så har de skiftet endnu en del på cyklen. Men cyklen har samme fejl, da jeg modtager den.

Herfra bliver den dårlige kommunikation kun værre. Nu mener de, at de fejl jeg opdager på cyklen må skyldes almindelig slitage, og derfor vil de ikke gøre mere.

Jeg klager derfor til Mæglingsteamet for forbrugerklager. Her bliver man indkaldt til et mæglingsmøde, hvor man over telefon mødes og skal se om man kan finde en løsning. Dette telefonmøde møder de ikke op til!!! Jeg bliver af mægler oplyst om, at næste vej er at klage til forbrugerklagenævnet, som kan have en svartid på op til 12 måneder. Nu er der gået 10 måneder fra jeg indsendte reklamationen til billigcykel.dk, og jeg gider ikke det her bøvl mere, så det betyder, at alt besværet og bevisbyrden for forbrugeren gør, at virksomheden vinder. Det er super ærgerligt, at det skal være sådan. Derfor deler jeg min historie her, så andre ved hvad det kan ende med, når man køber en cykel på billigcykel.dk.

31 ottobre 2024

God oplevelse

Bestilte en Gravel cykel som var på deres lager i Holland. God info undervejs og blev opdateret hvor langt cyklen var, indtil den landede på adressen :) super service og fin cykel til pengene.

18 ottobre 2024

Bestilte 2 Cykler hvor de kun havde 1…

Bestilte 2 Cykler hvor de kun havde 1 da det var opprydning på lager vi fik den ene hvor de så ville skaffe en mere.vi fandt under ventetiden ud af den skulle være en str mindre så de måtte bestil ny str . Rigtigt god service og nu har de så stadig en på lager . Tak for handel

1 agosto 2024

Skandaløs "levering"

Umiddelbart har de gode priser og god kundeservice, men kundeservicen bliver særdeles negativ, når det ender med at være løgn enten grundet dem selv eller Brink, der har stået for den værst mulige "levering".

Det er rent og skært held, at cyklen ikke er blevet stjålet, da den har stået "leveret" før kl. 9 i bunden af en åben opgang, uden at jeg er blevet oplyst omkring det, udover på mail. Dette på trods af, at der i den sidste mail fra Billigcykel.dk stod følgende:

Tak for den fremsendte information ! 😊 – Det er hermed noteret på din ordre xxx.

Vi leverer din nye cykel nu på Tirsdag d. 06/08-2024 i tidsrummet 09.00 -16.00

Jeg har lavet en note på dit fragtbrev om at fragtmanden skal ringe dig op ved ankomst til adressen.

Det er fuldstændig håbløst, uanset hvor fejlen ligger, men Billigcykel.dk har selv valgt at anvende Brink som bud.
Brink har sendt en mail kl. 07:27 her til morgen, tirsdag, om at cyklen leveres mellem kl. 08:00 og 17:00, hvorefter de smed cyklen i bunden af min åbne opgang kl. 08:53. Der er både dørtelefon + ringeklokke, som ikke er blevet brugt, ligesom de heller ikke har ringet til mig. Det var helt tilfældigt, at jeg tjekkede min mail, hvor jeg kunne se "leveringen".

Jeg har derudover på intet tidspunkt givet tilsagn til, at cyklen "må stilles" på adressen. ¨

Min oplevelse har nu været så elendig, at jeg ikke kan se, hvorfor jeg skulle bruge hverken Billigcykel.dk eller Brink på noget tidspunkt igen.

6 agosto 2024

jeg har købt en mtb igennem…

jeg har købt en mtb igennem billigcykel.dk til en fantastisk pris. den eneste grund til de ikke får 5 stjerner er at der ikke er styr på lagerstatus, der stod den var på lager men det var den ikke, men til gengæld var kundeservice meget gode de skrev jævnligt med status på min cykel og de overholdte det de sagde.

så vis du skal bruge en cykel her og nu skal du passe på, men hvis du godt kan vente 14dage som jeg endte med så er der mange penge at spare.

Cyklen var i perfekt stand da jeg fik den.
Så jeg er meget tilfreds med handlen

21 giugno 2024

Jeg køber en ny cykel

Jeg køber en ny cykel, men cyklen bliver leveret med ødelagt gearskifer, for lille slange, skævt dæk og uden olie i bremserne. Jeg skriver ind til dem (Hjemmeside siger de svarer indenfor 24 timer) Jeg får ingen svar, og det er 2 dage siden jeg skrev nu…

2 maggio 2024

Trek FX 3

Jeg fik den bestilte cykel, til den lovede leveringstid, flink betjening (jeg hentede den selv på Frederiksberg.
Kan kun anbefale.

2 maggio 2024

God service og hurtig levering.

Jeg købte en Trek mountainbike. Købsprocessen på hjemmesiden var nem, og efterfølgende kommunikation og løbende info om levering var også yderst tilfredsstillende.
Jeg vil absolut anbefale billigcykel.dk og køber gerne cykel fra dem en anden gang.

27 marzo 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito