Scopri cosa dicono le persone
Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Leggi di più
Erhan Kalic var vores advokat i forbindelse med vores første huskøb (nybyg). Han var til stor hjælp, altid tilgængelig, gennemgik alle salgspapir og gjorde dem forståelige for os, som før ingen in... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.
Informazioni di contatto
Meget opmærksomme 👍
Meget opmærksomme og løsningsorienterede.
Jeg har talt med David, som har afklaret flere juridiske spørgsmål, jeg havde, og givet mig gode råd.
Jeg har hyret Advokat Kilic flere gange, og jeg har allerede aftalt at bruge dem til endnu en opgave.
Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefale Erhan Kilic
Kan varmt anbefale Erhan Kilic
Nu er det anden gang jeg bruger ham som bolig Advokat. Han er grundig og effektiv og dygtig til sit at arbejde
Tryg og professionel rådgivning
Fra min allerførste samtale med Erhan følte jeg mig i trygge hænder. Han er lyttende, grundig og god til at forklare, og jeg oplevede hele tiden, at han tog sig den nødvendige tid til både mig og min sag – også selv om den var kompleks og hastede. Jeg kan uden tøven give ham min varmeste anbefaling.
Nu er det flere gang jeg har brugt…
Nu har det været flere gang jeg brugt Advokatkilic og de har ydet god service hvergang :)
Professional and Advance
Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, and pointed out the things should be further questioned. My partner is Dane, I am Turkish and he was also very flexible hosting the meetings in english. We will definitely keep working with him when ever we need a legal assistance. Thanks very much.
Huskøb
Min kæreste og jeg brugte advokat Kilic i forbindelse med vores huskøb. Vi bliver mødt af et super professionelt team, som imødekom alle vores behov, og var støttende samt nærværende under hele processen. Kan klart anbefales
Advokatkilic hjalp mig i forbindelse med lejlighedskøb
Advokatkilic hjalp mig i forbindelse med køb af en lejlighed. Virkelig professionel, grundig og saglig ydelse. Advokatkilic gik grundigt til værks, og gennemgik alle juridiske spidsfindigheder på nem og oplysende måde. Jeg kan kun varmt anbefale Advokatkilic.
Endnu en gang har du ydet en uvurderlig…
Endnu en gang har du ydet en uvurderlig hjælp i forbindelse med en hushandel – tusind tak. Du er altid dybt professionel og giver meget klare og forståelige forklaringer på hele processen omkring et huskøb. Din høje faglighed, store kompetence og ikke mindst tilgængelighed, præcis når der er behov for det, gør hele forskellen. Jeg kan på det varmeste anbefale dig.
En advokat, der virkelig gør en forskel!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med advokat Kilic i forbindelse med vores boligkøb. Han har været utrolig hurtig til at svare – både på mail og telefon – og vi har altid følt os godt informeret under hele processen.
Noget af det, vi særligt har sat pris på, er hans evne til at forklare komplekse juridiske forhold på en måde, der er let at forstå. Han formidler alt i et klart og roligt sprog, så man som kunde føler sig tryg og har overblik over, hvad der sker.
Kilic er samtidig meget grundig og opmærksom – han gennemgik alle dokumenter med et skarpt blik og fandt flere detaljer og potentielle faldgruber, som vi slet ikke selv havde lagt mærke til. Det gav os stor tryghed i hele processen.
Vi kan varmt anbefale Kilic til alle, der ønsker en dygtig, effektiv og tillidsfuld advokat, som virkelig har sine klienters bedste for øje.
Vi har virkelig sat stor pris på Kilic…
Vi har virkelig sat stor pris på Kilic rådgivning og sparring ifm. den juridiske del af handlen af vores kommende hus. Vi har virkelig sat pris på jeres faglighed og ærlighed i processen. I har virkelig givet os en følelse af tryghed - i en proces, som ikke har været tryg hele vejen igennem.
5 stjerner og en kæmpe anbefaling.
Vi har brugt advokatkilic til…
Vi har brugt advokatkilic til gennemgang af vores køb. Erhan er mega serviceminded og giver dig gode gennemgang af materialet. Derudover er de mega gode til holde en orienteret i processen.
Meget tilfreds!
Det er 2. gang, at jeg benytter mig af advokat Erhan. Han har været utrolig hjælpsom, dygtig og meget tilgængelig ved begge huskøb. Kan varmt anbefales herfra.
Som 2
Som 2. gangs køber, så brugte jeg Advokat Kilic i denne omgang og jeg må sige at jeg er mere end tilfreds - Der blev taget godt hånd om det hele, hurtig til at svare og man blev mødt med professionalisme - især når vi snakker køb af bolig, så har man virkelig brug for at være i trygge hænder og det følte jeg at jeg var her fra start til slut

Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. Advokat Erhan Kilic kan varmt anbefales til juridisk assistance i forbindelse med køb af lejlighed.

Risposta di Advokatkilic
Vi fik en kompetent og hurtig hjælp
Vi fik en kompetent og hurtig hjælp, da vi skulle købe bolig.
Det har været en fornøjelse at have…
Det har været en fornøjelse at have Erhan som advokat. Jeg er første gangs køber af hus han var rar og snakke med under hele processen. Og altid til at træffe når jeg havde nogle spørgsmål :)
Rigtig fin dialog
Rigtig fin dialog, god til at fange det essentielle. Og hurtig responds. Mine bedste anbefalinger.
Vi havde fornøjelsen af at samarbejde…
Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Erhan Kilic i forbindelse med købet af vores drømmehus, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Fra start til slut var processen både professionel, effektiv og behagelig.
Erhan Kilic udviste stor ekspertise inden for boligkøb og var altid klar til at besvare vores spørgsmål – uanset hvor små eller store de var. Dokumenterne blev grundigt gennemgået og forklaret på en måde, der var let at forstå for os, som ikke er jurister. Der blev også taget hånd om alle detaljer, så vi følte os trygge gennem hele forløbet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Erhan Kilic til alle, der står overfor at skulle købe bolig. han leverer en service i verdensklasse
Danni Bøggild

Dygtig advokat
I forbindelse med huskøb har Erhan Kilic været min advokat. Han er grundig, hurtig, effektiv. Kort sagt dygtig!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.