Fuge Specialisten ApS Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bad om tilbud via hjemmesiden. Jeg beskrev detaljeret hvad opgaven gik ud på, men det var spild af tid: her to uger senere har jeg endnu ikke fået svar. Nu har jeg lavet en aftale med en anden speci... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk firma – skrev til dem om fredagen og de kom om mandagen. Forinden fik jeg gode råd til valg af fuge, farve mv. - udover deres meget informative hjemmeside. De kom til den aftalte... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Tak for fint udført arbejde. Jeg synes, at I skal anføre de fremhævede priser inkl. moms til jeres retail/private kunder. Ellers risikerer I at flere end mig får sig en slem skuffelse, når d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu skal jeg lige se, hvordan det hele tørre op, men damn kanon god service fra kontakt, til tilbud og til udført arbejde. Skrev søndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sød fu... Leggi di più

L'azienda ha risposto

5. Muratore
  6. Ristrutturatore di bagni
  7. Servizio di manutenzione terreni

Scritti dall'azienda

Vi stiller vores ekspertise til Deres rådighed, kører gerne ud, vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste løsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skræddersyet til Deres ønsker og behov med vægt på kvalitet og økonomi. Har I allerede et tilbud på en opgave, så ring og hør om vi kan gøre det billigere. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udførte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gøre det bedre, da vi er specialister på området. Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primært inden for byggebranchen, samt private husstande på hele Sjælland. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tætte og står knivskarpt, hver gang! Ring for uforpligtende tilbud eller bestil din næste fugeopgave inde på vores hjemmeside under vores kontaktformular.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Effektiv og godt resultat

Hurtig svar på forespørgsel omkring arbejdet og en lyn hurtig udførelse med et rigtig pænt resultat.

28 gennaio 2021

Hej Kasper,
Tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse hos jer og at arbejdet har været lige efter bogen!

Valutata 1 stelle su 5

Advarsel

Jeg kontaktete Fugespecialisten med henblik på at få udskiftet en mørtelfuge i hjørnet af min bruseniche til en silikonfuge, det drejede sig om i alt 2m. Tibuddet som jeg modtog var formuleret sådan:

Vi udfører opgaven billigst i regning á 495,- pr. time, pr. mand (dog min. 2 timer) + servicevogn á 375.- pr. besøg, samt forbrugte materialer.

Ud fra dette troede jeg at deres tidestimat var realistisk og at det faktisk ville tage dem omkring to timer. Jeg takkede ja til tilbuddet. Det viste sig dog at det kun tog montøren 10 minutter at skifte fugen. Kort efter modtog jeg så en faktura over to timer plus vogn og materialer.

Jeg ringede straks til Fugespecialisten og fortalte at montøren kun brugte ti minutter på udskiftning af fugen og fik i første omgang at vide at jeg ville modtage en faktura på en halv time. Åbenbart havde montøren inberettet 30 minutter til kontoret. Det er ikke rigtigt men ok, jeg kan godt forstå virksomheden ikke kan afregne under 30 minutter. Da jeg sagde at jeg allerede havde modtaget en faktura over to timer, skulle medarbejderen først tale med en kollega. Hun ringede tilbage til mig med den besked at den faktura over to timer som jeg havde modtaget, var korrekt. Min indvending at hun før havde sagt at jeg kun skulle betale en halv times arbejde, kommenterede hun med ”det var det jeg troede, ikke det jeg vidste”.

Dagen efter ringede jeg igen for at sige at jeg var uenig i hvordan jeg blev behandlet som kunde. Medarbejderen (den samme som jeg havde talt med dagen inden) ville derfor igen tale med en ansvarlig kollega og ville ringe tilbage til mig. Det gjorde hun ikke.

Jeg føler mig som en kæmpe nar fordi jeg troede at jeg kunne stole firmaets tidsestimat, som dog viste sig at være ubillig og ikke som de selv formulerer det, "billigst i regning". Derudver blev opgaven udført på en torsdag og fakturaen havde en betalingsfrist på tre dage, hvor den 3. dag var søndagen, så jeg nåede heller ikke at gøre mere efter virksomheden ikke vendte tilbage som lovet.

Virksomheden hænger på en eller anden måde sammen med Københavns Fugeteknik. Jeg kan ikke helt gennemskue, hvordan, men da jeg var i dialog med Fugespecialisten ApS, stod der et nummer i kontaktoplysninger, som hører til Københavns Fugeteknik.

28 gennaio 2021

Meget behagelig oplevelse

Meget behagelig oplevelse. Fugeteam kom til tiden, lavede et meget fint stykke arbejde, og prisen var som aftalt. Jeg vil med sikkerhed gøre brug af dette firma igen.

26 gennaio 2021

Hej Arne,
Tak for din pæne anmeldelse! Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse hos jer og at arbejdet har været lige efter bogen!

Valutata 4 stelle su 5

God service. Vidste hvad de lavede

22 gennaio 2021

Valutata 5 stelle su 5

God service og kommunikation og ikke…

God service og kommunikation og ikke mindst; godt håndværk

20 gennaio 2021

Hej Morten,
Tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse hos jer og at arbejdet har været lige efter bogen!

Virkelig god service

Virkelig god service.
Har svaret hurtigt på mails. Kunne komme hurtigt ud.
Skulle have fuget rundt om vores induktion - blev gjort rigtig pænt.

14 gennaio 2021

Hej Victoria,

Super flot arbejde

Super flot arbejde, kom lidt senere end aftalt, men der blev ringet om det og den gode service samt kvaliteten af det udførte er helt i top.

5 gennaio 2021

Hej Kasper,
Jeg beklager for den forsinkelse der er opstået på dagen, jeg er dog glad for at du endnu er tilfreds med vores udførsel og vores arbejde!

Klar anbefaling

Super professionelt hele vejen igennem.

4 gennaio 2021

Hej Kasper,
Tak for din pæne anmeldelse af os! Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse hos jer og at arbejdet har været lige efter bogen!

Kære kunde,
Tusind tak for den pæne anmeldelse af os! Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse hos jer og at arbejdet har været lige efter bogen!

Fint arbejde.

Kære kunde,
Tak for jeres anmeldelse af os! Vi er glade for i er tilfredse :-)

Kom inden for få dage

Kom inden for få dage. God kommunikation og holdte hvad der blev lovet.

Hej Samir,

Valutata 5 stelle su 5

Super flot arbejde og meget behagelig…

Super flot arbejde og meget behagelig og venlig medarbejder :-)

Hej Christina,
Tak for din super fine anmeldelse! Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse hos jer og at arbejdet har været lige efter bogen!

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig og flot resultat

Super hurtig og flot resultat! Kan anbefales! :)

Hej Irene,

Absolut flot arbejde

Absolut flot arbejde! Der er ingen tvivl om at jeg vil bruge FugeSpecialisten en anden gang, og anbefale herfra.

16 novembre 2020

Hej Marlene,
Tak for den utroligt fine anmeldelse! Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse hos jer og at arbejdet har været lige efter bogen!

Super flot arbejde

28 ottobre 2020

Kære kunde,
Tak for din anmeldelse! Den hjælper os godt på vej :-)

Valutata 4 stelle su 5

Utrolig hurtig og effektiv…

Utrolig hurtig og effektiv aftaleindgåelse og hurtig tid var mulig at få. Rettidig ankomst, kompetent og serviceminded medarbejder som udførte arbejdet flot. Intet at udsætte.

24 ottobre 2020

Hej Tine,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più