Frilans Finans Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Mycket enkelt att skapa konto på hemsidan och sedan fakturera kund för att få betalt för arbete. Frilans Finans för en dialog med dig via mail och sms gällande skickad faktura, (o)betald faktura, påmi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ni sköter all administration utan att jag behöver revisor eller bokföra själv. Går enkelt att föra in timmar, räkna på hur mycket jag vill ha i timmen, skriva in rotavdragsuppgifter. Lönen betalades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte varit hos Frilans Finans så länge; jag har precis börjat. Jag fick rekommendationen via TSL eftersom jag vill arbeta som frilansare men ännu inte är riktigt redo att registrera ett eget f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tydligt och bra. Bra att det visar alla avdrag med sociala avgifter, skatt mm. Lätt att redovisa när man väl fyllt i alla personliga uppgifter. Snabb utbetalning när man skickat fakturan på arbetet.... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari
  2. Servizio di amministrazione aziendale
  3. Servizio di contabilità
  4. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag. Frilans Finans är snabbt, tryggt och enkelt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

531 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mycket nöjd

Trots att jag var bristfällig med mitt fakturaunderlag har ni på föredömligt hjälpt mig genom processen.
Jag är mycket nöjd😊

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Hans, så roligt att höra att du är nöjd med vår tjänst och vår service. Tack för ditt fina omdöme, varma hälsningar Klientstöd.

Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt.

15 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Anna, tack för ditt fina omdöme. Varma hälsningar Klientstöd.

Omdöme fakturering

Bra och smidigt

8 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Tack för din recension. Kul att du tycker att vår tjänst fungerar bra och är smidig.

Valutata 5 stelle su 5

Alfred H var så snäll och hjälpsam och…

Alfred H var så snäll och hjälpsam och tålmodig

7 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Sarah, tack för ditt fina omdöme! Väldigt kul att höra att din upplevelse med oss var positiv och att vi kunde hjälpa dig. Varma hälsningar Klientstöd.

Enkelt att använda

Enkelt att använda. Pengarna betalas ut i förskott utan extra avgift.

Hej Kenneth,
Tack för din recension, kul att du upplever vår tjänst enkel att använda.

Valutata 5 stelle su 5

Veldig god og relevant kommunikasjon.

Veldig god og relevant kommunikasjon.
Effektive.

13 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Torstein, tack för ditt fina omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med vår kommunikation, vänliga hälsningar Klientstöd.

Hej Leo,
Tack för din recension. Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar.

Valutata 5 stelle su 5

Det fungerade ned tydlig info

Det fungerade ned tydlig info. M

Hej Maria,

Tack för din recension! Skönt att höra att det fungerade bra och att informationen var tydlig.

Önskar dig en fin dag!
Vänliga hälsningar, Klientstöd

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Enkelt och snabbt att få lön

13 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Anton, vad kul att höra att du är nöjd med vår tjänst! Tack för att du tog dig tid att skriva ett fint omdöme. Hälsningar Klientstöd.

Så lättsamt upplägg

Så lättsamt upplägg! Supernöjd.

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Anna-Lena, Tack för ditt fina omdöme. Va roligt att höra att du är nöjd med vår tjänst. Hälsningar Klientstöd!

Valutata 4 stelle su 5

Så bra service när man behövde lite…

Så bra service när man behövde lite hjälp! Tacksam för den hjälpen!

10 luglio 2026

Hej Tova,
Kul att höra att du uppskattar vår service. Tveka inte att höra av dig igen om du får frågor eller funderingar.

Mycket 😊

Mycket bra 😊

3 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Tack för din fina feedback och för att du använder dig av Frilans Finans!

Vi önskar dig en fin dag.

Hillevi

Så smidigt att använda.

Så smidigt att använda.

3 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Tack för din recension. Hör gärna av dig till oss om du får frågor eller funderingar.

Önskar dig en trevlig sommar.
Maja,

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt. Jag uppskattar att ni tar hand om alla delar i en faktureringsprocess

10 luglio 2026

Hej Stefan,
Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd. Tveka inte att höra av dig till oss om du får frågor eller funderingar.

Maja,

Lätt att använda

Jag har använt Frilans Finans en gång och allt fungerade smidigt.

9 luglio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Mary, tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd med vår tjänst. Hälsningar Klientstöd.

Valutata 5 stelle su 5

Kontakt! Bra och tydlig service innan…

Bra och tydlig service innan uppstarten!
Snabb återkoppling och snabb utbetalning!

2 luglio 2026

Hej Harrieth,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst och den snabba återkopplingen samt utbetalning.

Önskar dig en fin dag och trevlig sommar!
Vänliga hälsningar, Klientstöd

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più