Frilans Finans Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Mycket enkelt att skapa konto på hemsidan och sedan fakturera kund för att få betalt för arbete. Frilans Finans för en dialog med dig via mail och sms gällande skickad faktura, (o)betald faktura, påmi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ni sköter all administration utan att jag behöver revisor eller bokföra själv. Går enkelt att föra in timmar, räkna på hur mycket jag vill ha i timmen, skriva in rotavdragsuppgifter. Lönen betalades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tydligt och bra. Bra att det visar alla avdrag med sociala avgifter, skatt mm. Lätt att redovisa när man väl fyllt i alla personliga uppgifter. Snabb utbetalning när man skickat fakturan på arbetet.... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari
  2. Servizio di amministrazione aziendale
  3. Servizio di contabilità
  4. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag. Frilans Finans är snabbt, tryggt och enkelt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

531 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med Frilans Finans…

Jag har inte varit hos Frilans Finans så länge; jag har precis börjat. Jag fick rekommendationen via TSL eftersom jag vill arbeta som frilansare men ännu inte är riktigt redo att registrera ett eget företag. Jag håller fortfarande på att sätta mig in i hur allt fungerar, men hittills är jag mycket nöjd med hur Frilans Finans sköter saker och ting.

20 agosto 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej, tack snälla för ditt fina omdöme, kul att höra att du är nöjd med vår tjänst vänliga hälsningar klientstöd.

Trevligt bemötande av kundservice

Trevligt bemötande av kundservice

19 agosto 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Izabelle, Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att du upplever vår kundtjänst som trevlig! Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Emelie Klientstöd

All hjälp jag behövde

All hjälp jag behövde. Snabb service och proffsigt.

26 agosto 2026

Hej Eva,

Tack för din fina kommentar, vi är glada att du är nöjd med vår tjänst!

Smidigt system

Smidigt registrera första uppdraget och jag fick tydlig uppföljande information i mejl.

25 agosto 2026

Hej Lotta,
Tack för din recension! Kul att höra att du upplever tjänsten smidig.

Allt är bra.

18 agosto 2026

Hej Jörgen,
Tack för din recension! Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Fantastisk

Det fungerar hur bra som helst och lätt att skapa fakturorna

25 agosto 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Sebastian, tack för ditt fina omdöme. Med vänliga hälsningar Klientstöd.

bra!

bra, snabbt, smidigt

24 agosto 2026

Hej Oscar,
Tack för din recension, kul att höra att du tycker att vår tjänst är bra och smidig.

Valutata 5 stelle su 5

I just started using this service...

I just started using this service and, so far, all has gone well. I don't do a lot of freelance jobs but this makes taking those jobs so much easier due to not having to deal with the tax issues. Well worth the fee!

24 agosto 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hi David, thank you very much for your kind review.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att lägga upp jobb och sedan…

Enkelt att lägga upp jobb och sedan skapa faktura. Pengarna på kontot inom några dagar. Snabbt och smidigt!

Hej Eric,
Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med vår tjänst. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Valutata 5 stelle su 5

Ett väldigt smidigt sätt att fakturera

Ett väldigt smidigt sätt att fakturera. Jag har varit egen företagare tidigare men stressen som följde med var fruktansvärd.
Så jag är väldigt glad att det finns alternativ!
Det var lättförståeligt och rättframt och bra med information.

Hej Erika,

Tack snälla för dina ord. Vilken tur att du upplever så många fördelar med Frilans finans, det uppskattar vi!

Ha en fin kväll / oss på Klientstöd

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att skicka en faktura och att…

Enkelt att skicka en faktura och att man har en trygghet som leverantör

Hej Håkan,

Tack för din feedback. Hoppas du får en trevlig kväll!

Allt gott, oss på Klientstöd

Funkar snabbt

Funkar snabbt, enkelt och med klockren support.

Hej Mattias,

Tack för ditt mail.

Vad kul att höra att allt fungerar bra!

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Med vänliga hälsningar, Klientstöd

Valutata 5 stelle su 5

Även om jag upplevt små buggar i appen med att…

Trots att jag upplevt små buggar i appen som till exempel att inte kunna spara information och att jag loggas ut så fort jag tex googlat information på chrome och sedan återgått till appen, så funkar systemet på webben ändå tillfredsställande. Framför allt får Frilans finans fem stjärnor av mig på grund av att jag fått prata med en kunnig, trevlig kundtjänst som gett mig bra svar på mina frågor som dykt upp. Plus att lönen betalades ut så smidigt. Tydlig info om vad som är vad och vilka procent som går hit eller dit. Tack!

20 agosto 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Sophia, tack snälla för din feedback och ditt otroligt fina omdöme. Riktigt kul att höra att vår service har varit bra, varma hälsningar Klientstöd.

Lättanvänt

Lättanvänt, bra support, pengar kommer som de sagt.

19 agosto 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Stefan, tack för ditt fina omdöme, roligt att du är nöjd med vår tjänst. Vänliga hälsningar Klientstöd.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più