Nog steeds erg blij dat ik jaren geleden begonnen ben met de basis cursus bij fotografie ploeg. In makkelijke stappen heb ik mijn camera leren kennen en heb ik inmiddels al meerdere online cursussen g... Leggi di più
Veel geleerd van de online cursussen, duidelijke uitleg, kritiek waar je van leert, kortom goede begeleiding. Bovendien ook veel van de producten aangeschaft en tot op heden zeer tevreden.
Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb hier de superhandige fotobuddy bundel 1-2-3 besteld. Deze werd snel en correct bezorgd en ben er meer dan tevreden mee.
Dettagli dell'azienda
- Scuola di fotografia
- Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
- Fotografo
- Istituto d'istruzione
- Lezioni di fotografia
Scritti dall'azienda
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
Scritti dall'azienda
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
De Boomgaard 11-01, 1243 HV, ’s Gravenland, Paesi Bassi
- 06-34830972
- info@fotografieploeg.nl
- www.fotografieploeg.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Tot nu toe een prima ervaring
Tot nu toe een prima ervaring, ik ben nog pas net begonnen maar duidelijk uitleg en leuke opdrachten.

Duiselijke uitleg
Duiselijk, overzichtelijk. Een moeilijk onderwerp heel duidelijk uitgelegd!

Risposta di Fotografie Ploeg
Duidelijke lessen met veel…
Duidelijke lessen met veel verschillende onderwerpen. Er zijn ook praktijk opdrachten die goed worden beoordeeld door Jeroen.

Goede feedback
Bij de (online) cursussen en fysieke workshops krijg je goede uitleg. Op de foto's die je mag inleveren krijg je eerlijke en nuttige feedback waar je weer van kunt leren.

Risposta di Fotografie Ploeg
Prettige manier om te leren hoe je de…
Prettige manier om te leren hoe je de perfecte foto kan maken

Risposta di Fotografie Ploeg
Duidelijke leerzame lesstof en…
Duidelijke leerzame lesstof en onderwerpen. Leuke manier van presenteren van opdrachten op Facebook.
goede opdrachten met feedback

Risposta di Fotografie Ploeg
Alle online cursussen doe je met veel plezier en eigen tempo
Zoals de titel al zegt! En je kan altijd nog extra vragen en je krijgt er gewoon antwoord op. Echt een hele fijne man

Risposta di Fotografie Ploeg
Duidelijke uitleg en leuke opdrachten
Duidelijke uitleg en leuke opdrachten, en heel uitgebreid

Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Een welkome video presentatie die alle basisbegrippen en handelingen laat zien om het omstreden gebruik van flitsers tot een goed gebruik te maken.

Leerzame en overzichtelijke cursus
Hele duidelijke uitleg, in korte overzichtelijke hoofdstukken. Leuke en leerzame opdrachten! Veel geleerd over mijn camera met deze cursus!

Risposta di Fotografie Ploeg
Voor iedereen aan te raden
Fijn dat er voor iedereen de tijd genomen werd.
Uitleg over je eigen camera, dus thuis niet meer zoeken waar alle icoontjes zitten.
Duidelijke uitleg door Jeroen.

Risposta di Fotografie Ploeg
Techniek of challenge, allemaal even leuk
Ik hebde beginnerscursus en challenge 1 gedaan. Ben bezig met de gevorderde cursus en challenge 2. De uitleg is duidelijk. Voordeel van de fimpjes is dat je wel 10 keer (of meer) kan luisteren. De feedback is helder en eerlijk. Opbouwend zodat het zelfvertrouwen blijft. Door de challenge ook te doen kan ik de geleerde techniek leuk in praktijk brengen. En.... lekker in mijn eigen tempo, passend bij mijn dagelijks leven. Het heeft mijn hobby echt een boost gegeven. Je meldt je aan en binnen 24 uur kan je aan de slag.

Risposta di Fotografie Ploeg
Jullie maken waar wat jullie beloven…
Jullie maken waar wat jullie beloven met duidelijke uitleg tijdens de cursussen...

Klaar en duidelijk uitgelegd
Klaar en duidelijk uitgelegd! Kan je op je eigen tempo doen wat ook fijn is. Bij eventuele vragen altijd antwoord. Op de uitgevoerde taken(huiswerk) altijd feedback van Jeroen! Ik raad het iedereen aan!

Leerzame Cursus
Ik ben net begonnen met de basiscursus en ben bij les 3. Voor nu nog alles duidelijk en overzichtelijk. Het gaat in je eigen tempo, dus geen druk dat vind ik een pluspunt. De foto buddy's zijn heel fijn voor onderweg.

Duidelijk
Duidelijk. Duidelijke iitleg. Als er iets niet goed is met bestelling dan word het opgelost. Goede infomatie op stevige blaad.