Nog steeds erg blij dat ik jaren geleden begonnen ben met de basis cursus bij fotografie ploeg. In makkelijke stappen heb ik mijn camera leren kennen en heb ik inmiddels al meerdere online cursussen g... Leggi di più
Veel geleerd van de online cursussen, duidelijke uitleg, kritiek waar je van leert, kortom goede begeleiding. Bovendien ook veel van de producten aangeschaft en tot op heden zeer tevreden.
Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Scuola di fotografia
- Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
- Fotografo
- Istituto d'istruzione
- Lezioni di fotografia
Scritti dall'azienda
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
Scritti dall'azienda
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
De Boomgaard 11-01, 1243 HV, ’s Gravenland, Paesi Bassi
- 06-34830972
- info@fotografieploeg.nl
- www.fotografieploeg.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mooie uitdagende cursussen en foto…
Mooie uitdagende cursussen en foto challenge! Fijne interactie en reacties van Jeroen!
Leerzaam en leuk!

Risposta di Fotografie Ploeg
De cursus is helder en uitgebreid
De cursus is helder en uitgebreid. Ook de overige informatie in de vorm van bijvoorbeeld de foto Buddy kaarten en video.

Risposta di Fotografie Ploeg
De vervolgcursus fotografie op locatie…
De vervolgcursus fotografie op locatie was top door de zeer kundige en enthousiaste docent Jeroen. Zoveel uitleg, toelichting en voorbeelden maakt dat het echt beklijft. Daarbij fantastische begeleiding tijdens de praktijkavond in Utrecht

Risposta di Fotografie Ploeg
Duidelijke cursus en leerzaam.
De informatie (vooraf) over de cursus komt goed overeen met de cursus. Je weet dus waar je aan begint. De cursus zelf is duidelijk en was voor mij leerzaam. Prijs-kwaliteitverhouding is oké.

Risposta di Fotografie Ploeg
De curssen zijn duidelijk van opbouw
De curssen zijn duidelijk van opbouw. Vrijwel elke les is opgebouwd uit een video gedeelte en daarnaast een uitgbreide chriftelijke les.

Risposta di Fotografie Ploeg
De cursus compositie is een perfecte…
De cursus compositie is een perfecte aanvulling op de basis curses voor mij.
De uitleg is erg goed en ik leer er veel van.

Risposta di Fotografie Ploeg
Zeer goed maar kan beter
Zeer goede organisatie,veel aanbod maar de website is verouderd en toch zou ieder lid over een eigen knop of map moeten beschikken met "eigen cursussen" en niet alles door elkaar als nu

v.d.Ploeg 👌
De cursussen en de buddy's zijn voor mij ideaal zou het andere ook aanbevelen

Aanrader!
Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. Hier kon dat wel en daardoor weet ik nu zoveel beter hoe de instellingen op mijn camera werken en heb ik dit meteen toe kunnen passen. Daarnaast kregen we ook goede tips over licht en compositie van Jeroen. Hij kijkt meteen mee naar je foto's en ook achteraf kun je foto's insturen en krijg je nog feedback. Ik heb in 1 ochtend veel meer geleerd dan al die uren lezen/filmpjes kijken. Echt een aanrader!

Een aanrader!
Na eerst de basiscursus en daarna de gevorderdencursus gedaan te hebben heb ik meer kennis opgedaan over mijn camera en zijn instellingen. De opdrachten nodigen uit tot experimenteren. Iets waar je anders vaak geen tijd voor vrijmaakt. Ik heb mij ook aangemeld voor de Challenge, omdat dit mij aanspreekt om verder te experimenteren met de mogelijkheden van mijn camera en het aanleren van de juiste technieken / instellingen om betere foto's te leren maken. Een aanrader!

Risposta di Fotografie Ploeg
In een rustig tempo aan de slag met de…
In een rustig tempo aan de slag met de Basiscursus. Ondanks mijn oorspronkelijke beroep Reproductiefotograaf en hobby-reportage/sportfotograaf (ca. 50 jaar geleden) voor de lokale krant, is het leuk om weer eens 'onderaan' te beginnen. Professioneel on-line neergezet, goed uitgelegd, prima community, leuke feed-back.

Risposta di Fotografie Ploeg
Goede uitleg en fijn dat er ook…
Goede uitleg en fijn dat er ook voorbeelden bij staan.

Risposta di Fotografie Ploeg
Mijn dochter van 14 heeft een prachtige…
Mijn dochter van 14 heeft een prachtige ervaring gehad met de workshop Sybirische eekhoorns. Jeroen heeft dit heel goed begeleid, ze heeft er veel van opgestoken en mooie feedback gekregen. Bedankt Jeroen

Leuk en leerzaam!
Ik heb bij Jeroen de basiscursus fotografie gevolgd en de workshop dierenfotografie in dierenpark Hoenderdaell.
Jeroen legt alles heel duidelijk en begrijpelijk uit en beoordeelt je foto's dmv constructieve feedback.
De workshop was ontzettend leuk, leerzaam en gezellig. Leuk om naderhand via een video feedback te krijgen over onze mooiste foto's.
Kortom, zowel de cursus als de workshop is echt een aanrader!