Bilen kører sådan set fint, men nu i 2026 er det anden gang der er problemer med bilens batteri. Vi må ikke lade den helt op, og dermed er el-kørsel begrænset. Ford havde lovet en løsning medio 202... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har en Ford Kuga. Efter ikke at måtte lade og dermed ikke kunne bruge eldelen af bilen, kom en fejl behæftet software opdatering hvor den nu melder ladefejl hver gang man sætter den til at lade. De... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ford udsætter sine kunder og alle os andre for livsfare, helt bevidst. Hvorfor er det ikke strafbart med adskillige års fængsel. Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Den 29. januar 2021 skrev vi slutseddel på en ny Ford Focus. Vores autoriserede forhandleren gør alt sit bedste for skaffe bilen frem, men han må jævnligt give besked om, at leveringen er udsat. Jeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ford Danmarks officielle hjemmeside. Alt om Fords personbiler, varebiler, tilbehør, service og forsikring.
Informazioni di contatto
Borupvang 5 D - 5 E, 2750, Ballerup, Danimarca
- www.ford.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Ford udsætter sine kunder for livsfare
Artikel der beskriver hvordan Ford undlader at tilbagekalde Mach E'er selvom Ford er klar over problemer med bremserne:
slå op på Anja tør ikke køre i sin elbil efter besked fra Topdanmark

Risposta di Ford Motor Company A/S
Hvis man kunne give 0 stjerner, eller faktisk minus stjernes, så havde jeg gjort det
Hvis man kunne give 0 stjerner, eller faktisk minus stjerner, så ville jeg have gjort det.
I sommeren 2022 købte jeg min helt nye Ford Mustang March E 4X, og lige siden har der været problemer med den – fejl og mangler.
Listen er lang og omfatter bl.a., lygter der ikke fungerer korrekt, det lange lys sættes ikke på - GPS der ikke fungerer korrekt - kamera og farttavlegenkendelse, som ikke fungerer, som det skal - bremser og auto-hold, som ikke fungerer korrekt - vinduer der larmer, når de lukkes - vinduesviskere som larmer meget - lysende Mustang logo, som allerede er skiftet flere gange fordi det er gået i stykker - knagende lyde, når bilen kører – med mere.
Det værste er imidlertid, at bilen har en forfærdelig mislyd, og også deres låsesystem, som overhovedet ikke fungerer.
Når man kører mellem 48 km/t – 52 km/t, så kommer der en mislyd fra bilen – en hylende og pibende lyd, som er meget gennemtrængende. Vi har haft flere passagerer med i bilen, som har spurgt ind til dette, og ikke kan forstå, hvad det er – deres kommentar har været – Det kan ikke være rigtigt.
Låsesystemet fungerer overhovedet ikke som det skal. Når man går hen til bilen og vil låse op på låse og åbne knappen på døren, så sker der ikke noget, og man skal trykke 3-4 gange – og nogle gange flere – før bilen åbner. Nogle gange slår spejlene ud, når man trykker på knappen, og så sker der ikke mere. Nogle gange åbne bagklappen fuldstændig umotiveret, og den lukker også selv en gang imellem umotiveret, og man er således lige ved at blive klemt af bagklappen.
Herudover så låser bilen ikke, når man går fra den – som den skal gøre, når nøglen er væk fra bilen.
Et avanceret låsesystem, som kunne have været rigtig godt, men det fungerer overhovedet ikke på vores bil.
Vi har købt vores bil hos Via Biler i Silkeborg, og de har ydet en stor og god service, og bilen har været på værksted rigtig mange gange. Via Biler har forsøgt at få Ford i tale omkring problemerne, men desværre uden held. Jeg har fået indsigt i noget af Via Bilers korrespondance med Ford, og her fremgår det tydeligt, at de ikke har villet gøre noget ved problemet.
Langt de fleste gange har Ford ikke en gang svaret på Via Bilers henvendelse.
Her efter de 2 år, hvor garantien så udløber, så har Ford nu skrevet til Via Biler, at de har undersøgt nogle af deres andre Mustang March E biler, og de har konkluderet, at der også er nogle af deres andres biler, som også har disse fejl og mangler.
Det værste er så deres svar, hvor de meget behændig for dem selv, konkluderer at nogle af deres andre biler også har disse fejl og mangler, og det således må det være en egenskab ved disse biler - og så skriver de så, at bilen ikke fejler noget, da andre biler også har disse såkaldte ”egenskaber”.
Det er meget, meget uhørt, og for Ford en meget bekvem måde at fraskrive sig deres ansvar, i stedet for at erkende, at de har nogle biler, som har nogle fejl og mangler. De bør erkende sig deres ansvar, og udbedre disse fejl.
Jeg har aldrig hørt noget lignende før!!
Via Biler i Silkeborg har været meget hjælpsomme, men når Ford ikke reagerer og ikke vil hjælpe og udbedre deres fejl på bilen, så er det meget svært.
Jeg har forsøgt at skrive til Fords kundeservice, men det eneste jeg fik at vide var, at jeg skulle kontakte firmaet, hvor jeg havde købt bilen – ja, det har jeg gjort mange gange, og Via Biler har mange gange forsøgt at kontakte Ford, men der er overhovedet ingen velvilje fra Fords side.
Ud fra Via Bilers korrespondance med Ford har jeg så fået tilgang til en direkte mailadresse til Ford, som jeg har forsøgt at skrive til – men her er der heller ingen svar eller kontakt at hente.
Jeg har også skrevet til dem, at der helt sikkert vil forekomme nogle fejlproduktioner ved deres biler, hvor nogle er deres biler ved et uheld, kommer ud med uforklarlige fejl og mangler. Det kan jo ikke undgås, men at de ikke erkender, at vores bil har fejl og mangler, og bare skyder det hen med, at der også er andre biler, der har fejl og mangler, og at det så er en egenskab, og bilen ikke fejler noget – det er jo helt uhørt.
Sagen bør og kommer til at køre videre, men indtil videre kan jeg kun konkludere, at jeg ikke kommer til at handle med Ford mere, medmindre de træder ud af buske, og kommer i gang med at erkende, at vores bil har fejl og mangler, som SKAL udbedres.

Ingen plader pga. systemfejl
Hvor langt har min nye Ford Explorer EV kørt på en opladning indtil nu? 0 km!
Har købt en forhandleren skulle have leveret i tirsdags. Er også klargjort og venter på mig. Problemet er bare at de ikke kan trække et sæt nummerplader til den, da I ikke har sendt den kode der viser at den er frigivet og må indregistreres. Pga. en system fejl, der åbenbart er generel og kun berører Premium modellerne, Select modellerne går fint igennem. Så os der har betalt ekstra for dyreste udstyrspakke må vente længere 🤔
I har vidst det siden i mandags, hvor forhandleren forsøgte at trække mine plader, og det er stadig ikke løst. Det er ganske enkelt uacceptabelt. Det er frusterende og stressende at må vente så meget længere på sin nye bil, og især usikkerheden, aner stadig ikke hvornår den bliver leveret 🤷♂️
Det er ganske enkelt pinligt at den officielle danske importør ikke har bedre styr på at importere en ny bil fra Tyskland. Og indtil videre har der på trods af flere rykkere via den autoriserede forhandler ikke været den store velvilje til at rette fejlen. Underlig måde at drive forretning på, at sælge biler der ikke kommer ud på vejene. Er jeres IT medarbejdere virkelig så inkompetente, eller er det bare ledelsen der ikke prioriteter fejl rettelser særlig højt?
Er meget utilfreds med forløbet. Enhver anden type ordre havde jeg annulleret på nuværende tidspunkt, da I ikke har overholdt jeres del af aftalen 😠
Indtil videre har I ødelagt første uge af min ferie, og nu går vi ind i 2. ferieuge. Er spændt på hvordan I vil kompensere alle de spildte feriedage, hvor mine planer er udskudt på ubestemt tid, imens jeg venter på jer.
Dette er ikke en anmeldelse af hverken bilen (har jo ikke fået den endnu) eller forhandleren (Selandia Automobiler A/S i Næstved), men udelukkende af virksomheden Ford Motor Company A/S eller Ford Danmark, den danske Ford importør. Fejlen er jeres, den langsommelige fejlrettelse og manglende velvilje er utilfredsstillende.
Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne, ellers havde I fået det.

Risposta di Ford Motor Company A/S
Elendigt kort og godt jeres service er…
Elendigt kort og godt /jeres service er så beskåret at man ikke kan tage en akut sidernerude pgv lager mgl blev den sidste service vogn fra ford
PS og så er kvaliteten lodret ringe tror ikke den holder leasing perioden ud uden voldsomme rep

Mangel på forståelse
Endnu engang skal man kæmpe med det Ford kalder “kundeservice”. Som kunde føler man sig desværre ikke “velkommen” når man kontakter deres kundeservice med reelle problemer. Det virker ikke til at de vil lytte til det problem kunden oplever. Når man så langt om længe endelig får svar på mail, så svarer de ikke direkte på det problem man ringede ind om. Softwaren i en Ford er desværre så håbløs dårlig, Ford burde være glade for at kunder vil ringe ind og melde fejl, så det faktisk kan blive rettet. Men tonen man møder når man ringer ind, den er ikke behagelig. Det virker til at de bare vil have dig til at afslutte opkaldet hurtigst muligt.
Vi er glade for vores bil, men softwaren gør det desværre svært at holde helt så meget af den som man ville. Dette gør at bilen ikke kan stoles på 100%. Desværre er kundeservice fint tilfredse hvis deres bil fungerer 50%.
Når man kører el-bil, så er et essentielt at softwaren bare spiller. Desværre følger softwaren ikke med hardwaren fra Ford.
Jeg håber snart at kunne få løst alle disse ender med kundeservice, så man blot kan nyde bilen i stedet for!

Køb aldrig
1.0 EcoBoost motor. Køb aldrig disse med mindre du er uvenner med dine penge.
Kun 150.000 km så kan man bøvle med tandrem og knækkede stempler og en schryncmes i 1 gear.
Har aldrig oplevet så dårlig holdbarhed på en motor før.
Og ford løber fra ansvaret. Ingen hjælp at hente nogen steder.
Jeg har selv brugt over 60.000 kr. På et år.
Så køb ikke en bil med den motor.

Risposta di Ford Motor Company A/S
Vi har en Ford Mondeo ecobooster 1,5…
Vi har en Ford Mondeo ecobooster 1,5 fra Jan 2018. Den har kørt 108.000 km.
Den har netop fået ødelagt motoren som viste sig ved at den tabte kølervæsken.
Vi ser ind i en regning på +60000 kr for en ny motor.
Vi har talt med tre mekanikere som uafhængigt af hinanden fortæller at det er en kendt ting at Ford motorer af den type ikke holder særligt længe.
Vi er svært skuffede og ærgelig da vi troede og forventede at sådan en dyr bil var kvalitet.
Tilføjelse efter Fords svar: Det er muligt Ford ikke vil anerkende at der er fejl ved deres motor type, ikke desto mindre kender vi nu tre forskellige det er sket for der har haft samme motor type.
Vi står tilbage med regningen og en opfattelse af at Ford ikke længere står for den kvalitet de en gang stod for.
Nu står vi i den situation at en ny motor er i rest ordre, måske fordi det sker så ofte! Så vi har ikke haft bil i 4 uger og kan ikke få en tid på hvornår de kan have en ny motor hjemme.
Vi kan kun forstå det som Ford er tilfreds med deres egen service, vi kan så undre os over den måde de behandler deres kunder på.

Risposta di Ford Motor Company A/S
Fejl Og Reparation Dagligt er hvad Ford…
Fejl Og Reparation Dagligt er hvad Ford står for.
Det havde været dejligt med den lovgivning, som de har i USA, her i Danmark.
Dem med ecoboost motoren bliver smidt under bussen her i Danmark.

Risposta di Ford Motor Company A/S
Hvornår erkender Ford i dk de har…
Hvornår erkender Ford i dk de har problemer med biobooster motor som de gør i usa.
Der har Ford erkendt de har problemer meddeles 1,0 biobooster motor. Hvis man går på den amerikanske hjemmeside kan man under service kampagner se sted skifter tandrem mm på deres motor i årgang fra 2018 til 2022..

Risposta di Ford Motor Company A/S
5 uger efter bilkøb af en nyere Focus…
5 uger efter bilkøb af en nyere Focus på under 4 år hos en Ford Store, reklamerer jeg over periodiske fejl i flere elektriske systemer. Ford Store mener ikke bilen er dækket af reklamationsretten, da deres egne folk på deres eget værksted, har efterset bilen inden salg, og vurderet at den fejlfri.
I følge Ford Store hænger kunden selv på udbedring af fejl, der er opstået før, eller umiddelbart efter overdragelse af nøglerne. Nu vil jeg forsøge mig med sagen i Ankenævnet, da jeg kan læse at flere andre utilfredse kunder er gået den vej efter tilsvarende ringe behandling hos en Ford Store.

ExcellentExcellentExcellentExcellent

Risposta di Ford Motor Company A/S
Jeg har en Ford kuga 1,5 ecoboost fra…
Jeg har en Ford kuga 1,5 ecoboost fra 2019
Da bilen havde kørt 20.000 km begyndte den at bruge kølekæske , de skiftede toppakningen selvom de godt ved at der er en fabrikationsfejl på motorblokken ,nu har bilen kørt 39.300 km og den er igen begyndt at bruge kølervæske , jeg har været ved min forhandler for at klage men de siger at bilen er uden for garanti og jeg selv må betale for udbedring
Problemet er bare at det ikke hjælper at skifte toppakning men en fabrikationsfejl på motorblokken , så fejlen har jo været der da jeg købte bilen fra ny
Hvorfor er det at Ford ikke anderkender at de har lavet noget L… og skifter de motore der er fabrikationsfejl på lige som Peugeot der havde biler der brugte meget olie
For mit vedkommende er det Via biler i tilst der bare sender regningen tilbage til kunden
Simpelthen dårlig stil både fra Viabiler og Ford Danmark
Aldrig mere Ford
Mvh Michael Schandorff Andersen

Risposta di Ford Motor Company A/S
Lever ikke op til deres pligter
Magen til dårlig service og næsvis sælger med lille S skal man lede længe efter.
Efter at have indgået og underskrevet aftale om levering af bil i sort - vender den såkaldte sælger tilbage og fortæller at han desværre ikke kan levere den i sort - men kun i blå eller rød.
Til gengæld kan han skaffe en dyrere model med kortere el-rækkevidde - og med panoramatag og firehjulstræk, hvilket jeg er komplet ligeglad med.
Super ringe oplevelse - og der bliver ingen/aldrig en handel med Ford.

Ford er til mange km.
Nu har jeg kørt som sælger i 33 år, der har vært tale om mange biltyber, idet jeg har kørt mellem 2,5 til 3 mill. km i bl.a. 17m, granada, taunus, scorpio, mondeo, og idag har vi en Focus 1,6 samt en Mondeo 2,0 tdci der til dato har kørt 385000 km kun med små problemer, jeg er nu 77 år, og skal jeg igen skifte bil, ja da bliver det også en Ford.

Risposta di Ford Motor Company A/S
Worst van you can imagine = Ford…
Worst van you can imagine = Ford Transit Custom
🚚👎☢️📉🛠️😢💔
Ford Motor Company 🤬🤬🤬🤬
Awful van and even worse customer-servcie!!!
Do not recommend!!

HOLD JER VÆK FRA DERES ELBILER
HOLD JER VÆK FRA DERES ELBILER.
Jeg skal aldrig men aldrig nogensinde sætte fødderne i en FORD. At have betalt 550.000 kr for en bil og få verdens dårligste service fra Fords værksteder og kundeservice kommer aldrig til at ske igen.
- Verdens dårligste service ✅
- Får ikke Lånebil selvom der er tale om en garanti sag✅
- Daglige værkstedsbesøg som Mustang Mach E ejer✅
- Masser af ventetid når bilen er på værksted minimum 2 uger.

Risposta di Ford Motor Company A/S
Jeg vil kraftigt fraråde at købe en bil fra Ford
Jeg vil kraftigt fraråde at købe en bil fra Ford. Min hustru og jeg købte i september 2020 en Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 hk med manuel gearkasse hos den autoriserede forhandler Brdr. Hosbond i Aalborg.
Vi har overholdt alle serviceeftersyn hos Brdr. Hosbond i Aalborg.
Da bilen havde kørt 96.000 km, oplevede vi, at en gul motorlampe lyste på instrumentbrættet. Vi kørte straks til værkstedet, hvor vi havde købt bilen. Vi fik så den triste besked, at stemplet og cylinder 1 havde en ridse, og olien var kommet op i stemplet, så motorblokken skulle skiftes. Prisen for denne reparation lyder på 28.363,68 kr. med en kulance på 35 % fra Ford Danmark.
Det er bestemt ikke imponerende for en bil, der kun er 3 år gammel.
Ford Danmark er overhovedet ikke til at forhandle med og vil ikke yde en større kulance end de 35 %, de har tilbudt.
Vi har bekendte, der har samme bil og årgang, og efter 2 ½ år og 56.000 km samt alle serviceeftersyn overholdt, oplevede de problemer med knastkæden. Deres regning lød på 26.000 kr. Her var Ford Danmark heller ikke imødekommende.
Der er tydeligvis fabrikationsfejl i denne type motor.
Vi har familiemedlemmer med en Ford Focus fra 2014, hvor tandremmen smuldrede efter 100.000 km, selv om Ford proklamerede, at tandremmen kan holde 240.000 km. Alle serviceeftersyn overholdt. Her lød regningen på 18.000 kr.
Vi er rystede over behandlingen fra Ford Danmark! Så nu står vi med en regning på 28.363,68 kr. for en bil, der er 3 år gammel og har kørt 96.000 km.
Så vores anbefaling er, HOLD JER LANGT FRA BILER FRA FORD!
Det skal dog siges, at Brdr. Hosbond i Aalborg har ydet en god service.
Men vi er bestemt ikke tilfredse med Ford Danmark.
Vh. Simon Ydegaard

Risposta di Ford Motor Company A/S
Skulle ha skiftet tandrem og vandpumpe…
Skulle ha skiftet tandrem og vandpumpe + div på en Ford Transit Custom 2018. Fik et tilbud fra mit lokale Ford værksted på knap 18.000 kr. Det synes jeg var lige i overkanten, så jeg kontaktede et Ford værksted i nord tyskland. De kunne så give mig en pris på 7400 kr på præcis samme reparation med lånebil i perioden.
Det er da sindsygt så stor pris forskel der er.
Fords behandling af deres kunde
Fords behandling af deres kunde. Har en ford focus 1, 0 ecoboost 2018 kørt 100.000km, tandrem er smuldret, motoren er ødelagt. Selv om ford skriver at tandremmen kan holder 10år eller 240.000km. Det at tandremmen smuldre efter så få kilometer og år, er et problem som ford har været bekendt med i flere år, hvorfor har ford ikke advarede deres kunder, så man kunne havde fået skiftet tandrem i tide, og sparet mange tusinde kroner. Gad vide om det ikke er en sag for domstol om falsk markedsføring. Bliver aldrig kunde hos ford. Venligst H. NIELSEN

Risposta di Ford Motor Company A/S
Grotesk lang leveringstid med et hav af udsættelser
Hvis man skal have en ny bil inden for et år, så skal man ikke vælge Ford. De har kørt vildledende markedskampagne på Ford Mustang Mach-e. Vi købte bilen i juni med besked om 10 ugers levering - nu bevæger vi os ind i december og de aner ikke, hvor bilen er. Det er til grin at køre kampagne på en bil, som ikke kan skaffes hjem - tilmed er kundeservice hos Ford helt hen i vejret. Det er pinligt for forhandleren, der selv ikke kan forsvare, hvor elendig Ford har været i denne proces.
Ford tager ikke ansvar, hvilket de sikkert ikke kan, fordi ingen ved noget. Helt igennem elendigt.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.