Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Leggi di più
Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Levering was uitermate snel! Maar bij aankomst van het tapijt (kwaliteit heel goed! Prima tapijt) klopten de afmetingen niet. Het tapijt was 10cm korter dan wat we besteld hadden (heel erg vreemd... Leggi di più
Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Paesi Bassi
- 020-2614723
- vragen@flycarpets.nl
- www.flycarpets.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering
Mooi Jute vloerkleed dat overeen komt met foto
Prima prijs‑kwaliteitverhouding
Top tapijt
Snelle levering, mooi tapijt, nog mooier dan op de foto.
Heel zachte stof, zalig aan de voeten.
Mooi kleed goedekwaliteit en goede en…
Mooi kleed goedekwaliteit en goede en snelle bezorging.
Zou het aanbevelen bij anderen
Prima tapijt en perfecte bezorging
Onze bestelling is in prima staat, op het doorgegeven tijdstip afgeleverd!👍
Het tapijt is van zeer goede kwaliteit en bevalt ons prima!!👌
We kunnen iedereen deze leverancier aanbevelen!
Grote keuze
Grote keuze. Zeer betaalbaar en goede kwaliteit. Erg blij met ons kleed. Snel en duidelijk antwoord op vragen.
fijne website snelle levering…
fijne website snelle levering bestelling eerder bezorgd als vermeld op website. Produkt ook netjes verpakt.
Fast delivery,came within few days
Fast delivery,came within few days. Carprt looks exacly like in the picture, material is good and soft.
The quality of the rug is good
The quality of the rug is good, and the delivery was very fast and smooth. Unfortunately, the color of the rug does not match the description on the website. It is listed as red, but in reality the color is more peachy and orange.
Fantastisch bestek al jaren altijd…
Fantastisch bestek al jaren altijd snelle levering mooie kleeden voor een mooie prijs.
Highly recommended!!!
Great experience. This is my second purchase from flycarpets. Highly recommended!
Prima!
Kleed besteld,snel geleverd.Niet de kleur die ik dacht.
Gratis retour en vriendelijk geholpen met het retour sturen.
goede service
Het tapijt beviel helaas niet zo goed, omdat de kleuren minder goed in onze woonkamer paste dan gedacht. Hoewel ik te laat was met retour zenden werd er absoluut niet moeilijk gedaan door dit bedrijf en is het snel en professioneel afgehandeld.
Goede service en communicatie
Goede service en communicatie.
En supergaaf tapijt!
Snelle levering en keurig verpakt en…
Snelle levering en keurig verpakt en afgeleverd.
Zeer tevreden
Super snelle verzending, goede klantenservice. Fantastische retour beleid. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.