Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Fleegaard Leasing. Rasmus har været utrolig forstående gennem hele processen og har på intet tidspunkt stresset mig med at vælge en bil hurtigt. Tvært... Leggi di più
Super service og meget konkurrencedygtige priser ift. de udbudte biler på Bilbasen. Jeg havde efter lang research selv fundet min XC90 i Tyskland. Fleggaard forhandlede aftalen på plads, tog bilen hje... Leggi di più
Jeg havde fået oprettet en ny leasingkontrakt til forkert bruger. Som flereårige kunde fik jeg flyttet aftalen over til korrekt bruge, uden omkostninger. Maria Mattsen, Rocks !! - hun får altid løs... Leggi di più
Jeg kan kun rose Jer Fleggard drenge :-). Det har bare været suverænt, enkelt og gensidig forståelse for kundens behov og servicemindet. Derfor 5 stjerner. Jeg havde nok kontaktet mindst 5 andre lea... Leggi di più
Vi er et fuldblods leasingselskab, der er helt uafhængig af banksektoren. Vi bliver valgt som leasingpartner igen og igen, fordi vi har den mest omfattende produktpalette og fleksible løsninger, der kan tilpasses ethvert behov. Og så skader det heller ikke, at vi forstår at behandle vores kunder godt. Også efter underskriften er sat. Hos os er du i centrum og vi er mere end 50 engagerede medarbejdere, der står klar med en attraktiv leasingløsning til dig eller jeres virksomhed. Vi har allerede næsten 10.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag.
Industrivej 8, 6330, Padborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Kontakt Nicolai Thomsen for en god aftale. Han leverer en super service.
Stor anbefaling herfra.

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Fantastisk oplevelse. Fleggaard håndterede indkøb af bil og levering af denne meget professionelt. Jeg var helt tryg under hele forløbet. Når prisen samtidig er konkurrence dygtigt er det svært ikke at være meget tilfreds.

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Jeg kan ikke anbefale virksomheden nok, vi har fået utrolig god service - fra start til slut - af Nicolai Thomsen 😊

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Super professionelle. Overaskende stor besparelse ifht. tidligere leasing partner ved den samme bil !

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Alt i alt en rigtig god oplevelse at bruge Fleggaard. Jeg tegnede en bil i 2 år som privat og har undervejs altid oplevet god service fra rådgiverne. Jeg ville klart anbefale at folk brugte dem til privatleasing da alt er gennemsigtigt og lige til.

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
kun haft dårlig erfaring med dette såkaldte leasing firma , og deres samarbejde med leasingexpert , efter deres samarbejdspartner hos leasingexpert mod min viden har udleveret en bil stående i mit navn til 3 part , kræver focus betaling selvom bilen skulle findes med både privat detektiv og politiets hjælp , amatøragtig og urimelig behandling hele vejen igennem.
Hurtigt, nemt og effektivt. Og det er vel det eneste, man på forhånd har forventning om.

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Kan varmt anbefales. Jeg har nu brugt Anders fra Focus Flex ved leasing af 3 biler igennem årrække. Det har altid bare været en suverænt service jeg har fået. Priserne han har kunne givet har altid været de bedste. Helt klart 5 stjerner her fra 👍
Verdens dårligste leasingselskab. Snyder deres kunder og arbejder kun til deres fordele.
Bliver din bilen totalskade skal du regne med du samtidig også mister din engangsbetaling om du så har haft bilen i 1 måned.

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Fleggaard Leasing. Vores kontakt Nicolai Thomsen har været eminent i alle henseender og svaret tilbage på både mails og opkald meget hurtigt hver eneste gang.
Fantastisk bil jeg har fået samt en meget konkurrencedygtige priser efter sammenligner med flere leasing selvskaber.

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Fungerer fint og super god service. Kan anbefales

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Det vikker bare hvergang 👍 nu på min 10 kontrakt og ingen problemer……
Vi har haft et forrygende samarbejde med Fleggaard Leasing. Vores kontakt Jannick har været eminent i alle henseender og svaret tilbage på både mails og opkald meget hurtigt hver eneste gang. Den eneste ulempe ved kontrakten er at det kun er ved Skorstensgaard der medfølger lånebil og ikke ved autoriseret forhandler. Og Skorstensgaard er nok det ringeste værksted jeg nogensinde har besøgt. Men Fleggaard har hver gang der har været problemer sørget for at løse dem asap. Et stor skulderklap til dem herfra

Risposta di Fleggaard Leasing A/S
Jeg har fået en superservice fra Fleggaard.Leasing.
Gennemskuelig leasing kontrakt til absolut fair pris.