Fleggaard Leasing A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Fleegaard Leasing. Rasmus har været utrolig forstående gennem hele processen og har på intet tidspunkt stresset mig med at vælge en bil hurtigt. Tvært... Leggi di più

Super service og meget konkurrencedygtige priser ift. de udbudte biler på Bilbasen. Jeg havde efter lang research selv fundet min XC90 i Tyskland. Fleggaard forhandlede aftalen på plads, tog bilen hje... Leggi di più

Jeg havde fået oprettet en ny leasingkontrakt til forkert bruger. Som flereårige kunde fik jeg flyttet aftalen over til korrekt bruge, uden omkostninger. Maria Mattsen, Rocks !! - hun får altid løs... Leggi di più

Jeg kan kun rose Jer Fleggard drenge :-). Det har bare været suverænt, enkelt og gensidig forståelse for kundens behov og servicemindet. Derfor 5 stjerner. Jeg havde nok kontaktet mindst 5 andre lea... Leggi di più

1. Servizio di leasing di auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er et fuldblods leasingselskab, der er helt uafhængig af banksektoren. Vi bliver valgt som leasingpartner igen og igen, fordi vi har den mest omfattende produktpalette og fleksible løsninger, der kan tilpasses ethvert behov. Og så skader det heller ikke, at vi forstår at behandle vores kunder godt. Også efter underskriften er sat. Hos os er du i centrum og vi er mere end 50 engagerede medarbejdere, der står klar med en attraktiv leasingløsning til dig eller jeres virksomhed. Vi har allerede næsten 10.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan helt klart anbefale firmaet

Kan helt klart anbefale firmaet, det er professionelt firma, der giver gode råd og vejledning i forbindelse leasing.

6 febbraio 2024

Hej Gurli,

Vi er meget glade for, at du synes vores råd og vejledning har været gode. Så mange tak for din fine anmeldelse. :-)

/ Dbh, Henrik

Dygtige og kompetente medarbejdere

Dygtige og kompetente medarbejdere, super hurtige svar og levede op til alle forventninger. Dejlig bil også ;o)

20 dicembre 2023

Hej Klaus,

Det siger jeg videre til mine kollegaer og tillykke med bilen! :-)

/ Dbh, Henrik - Fleggaard Leasing

God betjening og hurtig svar på…

God betjening og hurtig svar på spørgsmål

12 dicembre 2023

Hej Henrik,

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse! :-)

/ Dbh, Henrik - Fleggaard Leasing

Ændret forkert aftale uden bøvl

Maria Mattsen, Rocks !! - hun får altid løst alle problemer, hurtigt og gnidningsløst. Hende bør I være meget tilfredse med.

8 novembre 2023

Fleksibel og individuel kunde behandling

Efter næsten endt leasing periode, hvor jeg solgte bilen fredag til frokost, skulle bilen afmeldes seneste fredag aften, så der ikke skulle betales afgift for næste måned. Den klarede Mikkel, som endda tilbød at tage sin pc med hjem, hvis jeg ikke kunne nå at knække pladerne, så bilen kunne afmeldes, inden arbejdstidsophør.

27 ottobre 2023

Skiftede eksisterende flex…

Skiftede eksisterende flex leasingaftale fra anden leasingudbyder. FOCUS Flex Leasings leasingrådgiver var yderst behagelig og kompentent, hele overflytning af leasingaftale blev ordnet på 24 timer. Det er da service af høj karakter. Vil helt bestemd benytte FOCUS Flex Leasing fremadrettet.

29 ottobre 2023

Nem og smidigt forløb

Generelt nemt samarbejde, herunder ved værkstedsbesøg. Hurtig aflevering og god behandlig i forbindelse med afleverede køretøj.

29 settembre 2023

Hej Erik,

Mange tak for din gode anmeldelse! :-)

/ Dbh, Henrik - Fleggaard Leasing

professionel behandling af alle…

professionel behandling af alle henvendelser

28 settembre 2023

Hej Morten,

Vi forsøger at behandle alle henvendelser med største seriøsitet, så det glæder os at du har fået den oplevelse. Tak for anmeldelsen!

God oplevelse

God oplevelse
Holdt hvad der blev aftalt og hurtig behandling.

12 settembre 2023

Hej Günther,

Det glæder os at du har haft en god oplevelse, og tak for din fine anmeldelse. :-)

/ Dbh, Henrik - Fleggaard Leasing

Er helt ny i leasing regimet og må…

Er helt ny i leasing regimet og må indrømme jeg er mere end positivt stemt i forhold til den måde måde jeg er blevet taget imod…

Alle har været behjælpelige og ydet en fantastisk og hurtig service og været åbne og sat mig ind i det hele med et smil hele vejen igennem fra valg af bil til modtagelse af den perfekte bil til mine behov og kan klart anbefale fleggaard leasing og city leasing…
Det er min første og absolut ikke sidste bil hos jer.

Vh
Kasper

11 settembre 2023

Hej Kasper,

Der skal lyde et stort tak for din fine anmeldelse. Det kan godt virke lidt uoverskueligt i starten, så det glæder mig at høre, at du er blevet klædt godt på til din første leasing bil.

Jeg sørger for at sende din anmeldelse videre til City Leasing også. :-)

Meget kundevenlig

Meget kundevenlig, hurtig ekspeditionstid og altid klar ved telefonen :-)
Kan kraftigt anbefales som en meget seriøs og troværdig leasing udbyder!!!

24 agosto 2023

Hej Henrik,

Mange tak for din gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt.

Jeg har haft en super god oplevelse… VH: Sonny Hildebrand

Jeg har haft en super god oplevelse vedr. privat leasing hos Fleggaard Leasing, super god tilbage melding ved spørgsmål, super god sælger Nicolaj Boye Juul :-)

14 giugno 2023

Hej Sonny,

Din fine anmeldelse blev sendt direkte til Nicolaj, som fortjener et skulderklap. Så mange tak for din gode anmeldelse fra Nicolaj og Fleggaard Leasing af.

/ Dbh, Henrik - Fleggaard Leasing

En helt igennem god oplevelse.

En helt igennem god oplevelse.
Meget kompetent og venligt personale.

21 luglio 2023

Hej Sebastian,

Stor tak for din fine anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Mikkel Le Fevre Blom en super medarbejder

Mikkel Le Fevre Blom har givet hjælp og rådgivning som har været helt udover det hvad man kan forvente. Den venlighed forståelse og Engagement har jeg aldrig set før , det gav mig fuldstændig ro i min sagsbehandling kan kun give min fuldstændige anbefaling. Tak Mikkel

19 giugno 2023

Hurtig betjening og meget venlig…

Hurtig betjening og meget venlig service. Al dokumentation var på plads til tiden. Indtil videre en rigtig god oplevelse.

12 maggio 2023

Hej Helle,

Stor tak for din fine anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse indtil videre. Vi håber og tror på, at det vil fortsætte sådan i hele din leasingperiode - For vi vil altid gøre vores bedste.

/ Dbh, Henrik - Fleggaard Leasing

Fremragende personlig service ud over det forventeligee

Jeg har haft firmalessingbil hos Fleggaard i 7 år og har altid været tilfreds. i fredagshavde jeg min bil til service og jeg fik nogle tilbagemeldinger som jeg ikke kunne forstå og da værkstedet ikke var indstillet på at hjælpe med forståelsen henvendte jeg mig til Fleggaard Leasing. Rasmus Schumacher ahvde tidligere været behjælpelig så han var min naturlige livline. Rasmus spurgte ind, kom med forslag og sendte et link til en video, der viste, hvordan jeg kunne komme videre. Som kunde er det betryggende at være i hænderne på et menneske, der gør en indsats for at forstå og hjælpe. Mange gange støder man på typer, der mere går op i at give et formelt svar på et spørgsmål end på reelt at løse et problem. Som kunde er det værdsat og tillidsvækkende. Tak for hjælpen.

12 maggio 2023

Hej Erik,

Stor tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at give personlig og nær rådgivning, for at hjælpe kunder som dig på bedst mulige vis. Stort skulderklap til Rasmus, som har fået anmeldelsen sendt direkte.