Zeer goede organisatie wat bij me past. afgelopen donderdag gebeld en geen uren in de wacht. Alleen de automatische incasso was niet helemaal duidelijk. Zag de meno in mijn mail en heb gebeld bleek... Leggi di più
De passen werken goed, alleen waren er problemen met de automatische incasso waardoor deze elke keer geblokkeerd werden. Klantenservice is niet te bereiken (wachttijd meer dan 3 kwartier). Inmiddels... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kon met mijn kaart altijd shopproducten kopen, dit lukt niet meer. volgens de shell medewerker moet dit makkelijk op te lossen zijn, maar de helpdesk van Fleetcore zegt iets anders.
L'azienda ha risposto
goed en verzorgd op factuur netjes en op tijd de mail binnen waarop staat wat waar en wanneer er is getankt met de pasjes. en uiteraard ook voldoende tank gelegenheden. Top !!
Dettagli dell'azienda
- Servizio di amministrazione aziendale
- Stazione di ricarica per veicoli elettrici
- Fornitore di carburante
- Servizio di pagamento
Scritti dall'azienda
Fleetcor is uw partner als het gaat om het beheren en verwerken van betalingen voor uw bedrijfswagens. Wij bieden één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsbehoeften. Ons portfolio omvat laadpassen, tankpassen, elektronische facturering en mobiele transacties. Ons doel is om de administratieve last van bedrijfswagens te minimaliseren door middel van praktische oplossingen. Dit alles ondersteund door ons grote partnernetwerk voor naadloze landelijke, supraregionale en zelfs Europabrede benutting van onze diensten. Fleetcor is onderdeel van Corpay, Inc.
P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere, Paesi Bassi
- +31 708 100 213
- klantenservice@fleetcor.nl
- www.fleetcor.nl
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese

De passen werken goed
Klantenservice is niet te bereiken (wachttijd meer dan 3 kwartier). Inmiddels opgelost, maar heeft veel voeten in de aarde gehad.

Ben tevreden over shellpas
Ben tevreden over shellpas en overzichten, die gemaild worden. Korting in december is nooit verrekend en pas kost 7 euro per maand en dat vind ik veel

Risposta di Fleetcor Technologieën B.V.
Ik kon met mijn kaart altijd…

Risposta di Fleetcor Technologieën B.V.
Niet telefonisch bereikbaar voor…
Niet telefonisch bereikbaar voor vragen.
Alles moet per mail!!!

Risposta di Fleetcor Technologieën B.V.
gaat perfect zo met de facturen goed…
gaat perfect zo met de facturen goed overzichtelijk

Risposta di Fleetcor Technologieën B.V.
€15 is echt niet normaal als extra…
€15 is echt niet normaal als extra kosten voor achterstand

Risposta di Fleetcor Technologieën B.V.
Wat wordt beloofd wordt niet nagekomen
Na 3 maanden heb ik de samenwerking met dit bedrijf gestopt. Enorm veel problemen met incasseren, volgens de bank hebben zij alle recht om te incasseren. Op een manier lukt het niet bij hun en blokkeren ze je pas en sturen ze een aanmaning.
Probleem leek opgelost te zijn. En na 3 a 4 weken incasseren ze pas weer ipv 7 dagen die beloofd worden. Uit begrip van mijn frustratie hebben ze mijn limiet verhoogd.. probleem was niet opgelost. Facturen stapelen op maar geen incasso's of reacties op mijn e-mails en telefoontjes.
Na 3x een verhoogd limiet te krijgen, sturen ze 6 facturen in 1 keer + een geblokkeerde pas. zonder enige vorm van terugkoppeling op mijn vragen etc.
Niet aan te raden als je het doet voor gemak en overzicht want het is een puinhoop en dubbel zoveel stress.

Risposta di Fleetcor Technologieën B.V.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.