Fleetcor Poland Sp. z o. o. Recensioni 127

TrustScore 4 su 5

3,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Dzień dobry Jestem umiarkowanie zadowolony. posiadam jednego busa który tygodniowo pokonuje około 1750 km. Zaproponowano mi kartę flotową z limitem 1600zł. Niestety przy obecnych cenach paliwa i cz... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wszystko przebiegło sprawnie. Odejmuję gwiazdkę za niepotrzebne wysyłanie drugiego listu z pinem. Nie podnosi to bezpieczeństwa (oba listy mogą w tym samym momencie znaleźć się w skrzynce), a dodatkow... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wszystko w Porządeczku Szczerze Polecam Wszystkim Współpracę za Shell.. Prosta Apka do obsługi konta miła obsługa na infolini ZERO PROBLEMÓW !!! Limity wysze niż np. Orlen Lepszej jakości paliwo Oby... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di amministrazione aziendale
  2. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  3. Fornitore di carburante
  4. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

FLEETCOR jest wiodącym globalnym dostawcą kart paliwowych i rozwiązań płatniczych. Wspomagamy działalność firm, oferując im możliwość skuteczniejszej kontroli wydatków.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Wysokie koszty

Wysokie koszty, rabaty nie pokrywajace cen paliwa, naliczanie horrendalnych upomniej za przeterminowne wpłąty - *- złoty za przelew opózniony o 7 dni, Zdecydownie nie polecam tej firm,

14 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wszystko sprawnie i czytelnie…

Wszystko sprawnie i czytelnie przedstawione.
Czytelnie rozpisane faktury , możliwość przeglądania i wydruku.
Karty działają poprawnie

26 febbraio 2026

Szanowna Pani Moniko,

dziękujemy za pozytywną opinię.

Cieszymy się, że przejrzystość oraz wygoda korzystania z naszych usług spełniają Państwa oczekiwania.

Szybkość transakcji

Szybkość transakcji, jedna faktura,

3 marzo 2026

Szanowny Panie Arturze,

dziękujemy za pozytywną opinię.

Szybkość i wygoda rozliczeń to dla nas priorytet, dlatego cieszymy się, że zostało to przez Państwa docenione.

Szanowny Panie Zdzisławie,

dziękujemy za pozytywną opinię.

Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkości rozliczeń. Dziękujemy za zaufanie!

Działacie poprawnie

Działacie poprawnie, jest dobry kontakt z obsługą.

3 marzo 2026

Szanowna Pani Agnieszko,

dziękujemy za pozytywną ocenę.

Cieszymy się, że współpraca oraz kontakt z naszym zespołem spełniają Państwa oczekiwania.

Najlepsza jakość vpower

Myślę że jakość paliwa jest najlepsza zdecydowanie brakuje jeszcze stacji

2 marzo 2026

Szanowny Panie Krzysztofie,

dziękujemy za pozytywną ocenę.

Cieszymy się, że jakość paliwa jest dla Państwa satysfakcjonująca. Nieustannie pracujemy nad poszerzaniem sieci akceptacji, aby korzystanie z naszych usług było jeszcze wygodniejsze.

Valutata 4 stelle su 5

Brak piątej gwiazdki jest spowodowany…

Brak piątej gwiazdki jest spowodowany tym, że po zmianie z obsługi rachunku bezpośrednio przez Shell na Fleetcor przestałem otrzymywać mailowe powiadomienia, że powiniennem na następny dzień dokonać płatności wraz z kwotą. Jak przywrócicie tą usługę będę szczęśliwy, tym bardziej, że wiem, że taką możliwość macie (bo raz Wam się zdarzyło). Poza tym świetnie, a korzystam z niej od wielu lat i nie tylko w Polsce.

2 marzo 2026

Szanowny Panie Michale,

dziękujemy za opinię i cenne uwagi.

Pracujemy nad tym, aby nasze rozwiązania były jeszcze bardziej wygodne i dopasowane do potrzeb naszych Klientów.

Valutata 1 stelle su 5

Korzystałam z karty paliwowej od…

Korzystałam z karty paliwowej od Fleetcor przez kilka miesięcy i niestety coraz więcej problemów. Faktury często wystawiane z błędami, a kontakt z biurem obsługi to koszmar – telefony nikt nie odbiera, a na maile odpowiadają po tygodniu.

Najgorsze, że raz zablokowali kartę bez żadnego powiadomienia. Dopiero po kilku godzinach udało się dowiedzieć, że „trwa weryfikacja”.

Jedna gwiazdka, bo wszystko działało dobrze tylko na początku. Teraz to głównie stres i brak informacji

13 novembre 2025

Szanowna Pani Ewo,

dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że doświadczenia nie spełniły Państwa oczekiwań. Dokładamy starań, aby stale poprawiać jakość naszych usług oraz obsługi klienta.

KOLOPAK

Nie polecem. Shell Turek-data 11 pazdziernik, cen na pylonie 5,79 zl brutto, zaplacilem karta fleetcor -cena na fakturze po rabacie 0,18 zl netto od Fleetcor-6,09 zl bruto/litr. Wiec jaki jest sens uzywac tej karty a cena w tym dniu na ORLEN na pylonie w Turku(Wielkopolska)-5,69 zl/brutto. Zglosilem sytuacje do Fleetcor otrzymalem odpowiedz ze ma rabat 0,18zl od ich cen na platfirmie. to bylo moje pierwsze i ostatnie tankowanie(776 litrow) na karcie fleetcor.

11 ottobre 2025

Szanowny Panie Rafale,

dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że korzystanie z naszych usług nie przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze oferty były jak najbardziej przejrzyste i odpowiadały na potrzeby klientów.

Valutata 1 stelle su 5

W Polsce ten wynalazek jakoś działa i…

W Polsce ten wynalazek jakoś działa i funkcjonuje. Zaproponowali mi karty które będą działały za granicą (Shell), najpierw otrzymałem kartę która miała.byc na zagranicę ale działała tylko.w kraju,jak już otrzymałem kartę międzynarodowa to i tak nie mogę na nią zatankować,bo nie działa!!!!. Brak pomocy,infolinia w jakichś chorych godzinach, tragedia.

10 marzo 2025

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za podzielenie się opinią.

Przykro nam, że napotkali Państwo trudności. Stale pracujemy nad tym, aby korzystanie z naszych kart było wygodne i bezproblemowe. Z naszym zespołem można się skontaktować w godzinach 8:00 - 17:00 w dni robocze.

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam oszuści przysyłają zaległe…

Nie polecam oszuści przysyłają zaległe faktury nie w terminie.Straszą windykacją najgorsza zagraniczna firma jaka istnieje w Polsce.

10 gennaio 2025

Szanowny Kliencie,
przykro nam, że nasza współpraca nie spełniła Państwa oczekiwań.

Chcielibyśmy jednak podkreślić, że informacja o fakturach po ich wystawieniu była wysyłana na Państwa adres e-mail wraz z linkiem do ich pobrania. Dodatkowo, wystawione dokumenty były i nadal są dostępne do pobrania 24/7 na portalu klienta, do którego posiadają Państwo dane do logowania.

Nasz dział kredytowy przykłada dużą wagę do terminowości płatności, a z naszej strony widzimy, że byli Państwo w stałym kontakcie w sprawie rozliczeń. W przeszłości współpraca przebiegała pomyślnie i nie zgłaszali Państwo zastrzeżeń.
Co więcej, dział kredytowy wychodził naprzeciw Państwa potrzebom, umożliwiając dalsze korzystanie z kart mimo opóźnień w płatnościach.

Rozumiemy, że obecna sytuacja może być dla Państwa trudna, jednak działamy zgodnie z obowiązującymi procedurami, a o możliwych krokach byli Państwo informowani w korespondencji z działem kredytowym.

Valutata 5 stelle su 5

Korzystam z usług FLEETCOR już od…

Korzystam z usług FLEETCOR już od dłuższego czasu i przez ten cały czas nie miałem żadnych zastrzeżeń. Został nawet opracowany system przeciwdziałania oszustwom: aby przeprowadzić dużą transakcję, należy zadzwonić na infolinię. Polecam, ta firma będzie dla Ciebie niezwykle wygodna

13 novembre 2024

Szanowna Pani Alino,
dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszych usług.

Cieszymy się, że korzystanie z naszych rozwiązań jest dla Państwa wygodne i spełnia oczekiwania. Naszym priorytetem jest zapewnienie bezpieczeństwa transakcji oraz komfortu użytkowania.

Pozdrawiamy

Valutata 3 stelle su 5

Miało być taniej a jest drożej

Po 2 latach korzystania z karty paliwowej Fleetcor shell zauważyłam ostatnio, że cena na fakturze za litr jest wyższa od tej na rachunku ze stacji, a miało być 7 gr taniej. Zastanawiam się nad sensem dalszego korzystania z karty.

18 agosto 2024

Drogi Kliencie,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Pragniemy wyjaśnić, że zgodnie z wybraną ofertą przysługujący Państwu rabat wynosi 10 groszy brutto na litr paliwa na stacjach Shell, co mogą Państwo zweryfikować na każdej fakturze.

Chcielibyśmy jednak przypomnieć, że zgodnie z zawartą umową obowiązuje Państwa cena cennikowa paliwa, a nie cena na stacji. Cena cennikowa, aktualizowana codziennie i dostępna na Państwa portalu klienta, zapewnia stabilność i przejrzystość transakcji. Rabat jest odliczany od tej właśnie ceny.

Rozumiemy Państwa wątpliwości i dokonamy ponownej analizy warunków współpracy, aby móc zaproponować optymalne rozwiązanie. Nasz przedstawiciel wkrótce skontaktuje się z Państwem, aby omówić dalsze kroki.

Valutata 1 stelle su 5

Opóźnienia w ksiegowaniach płatności ( mija 3 doba a srodki nadal nie są zaksięgowane na rachunku karty. Brak nowoczesnych środków zapłaty) blik , przelewy błyskawiczne) Dużo oplat dodatkowych. Znalazłem nawet na swojej fakturze 1zł za przelew ( przecież ja go wykonuje z mojego konta!! ) Żegnam bez żalu. Innym odradzam

24 maggio 2024

Drogi Kliencie,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Chcielibyśmy serdecznie przeprosić za wszelkie niedogodności, których Państwo doświadczyli.

Uprzejmie informujemy, że księgowanie wpłaty i aktualizowanie informacji na portalu klienta może pojawić się z lekkim opóźnieniem.

Dokładamy wszelkich starań, aby ten proces był jak najbardziej płynny i wciąż pracujemy nad jego udoskonaleniem. Zachęcamy również do korzystania z możliwości automatycznych płatności, jakie daje polecenie zapłaty, co zapewnia terminowe realizowanie wpłat.

Jeśli mają Państwo wątpliwości, czy wpłata została zaksięgowana, mogą zawsze skontaktować się Państwo z naszą Obsługą Klienta, która zweryfikuje i przekaże najbardziej aktualne informacje o Państwa koncie.

Jeśli chodzi o wysokość opłat obowiązujących w Państwa ofercie, uprzejmie informujemy, że Warunki Ogólne i tabela opłat są integralną częścią umowy i są udostępniane Państwu przed podpisaniem umowy. W celu weryfikacji warunków współpracy mogą się z nami Państwo skontaktować bezpośrednio na adres obslugaklienta@fleetcor.pl.

Doceniamy fakt, że podzielili się Państwo swoim doświadczeniem, co pozwala nam doskonalić nasze usługi.

Valutata 1 stelle su 5

Firma nalicza drakońskie kary za małe…

Firma nalicza drakońskie kary za małe opóźnienie w płatności faktur, przy czym faktury wystawia nie na koniec miesiąca ale w kilka dni po tankowaniu. Wobec czego korzystanie z usług Fleetcor mija się z celem, fakturę można wziąć bezpośrednio na stacji benzynowej.

23 ottobre 2023

Szanowny Panie Marku,

dziękujemy za podzielnie się z nami tą opinią.

Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta. Po podaniu niezbędnych informacji o Państwa koncie Klienta i powołaniu się na tę opinię będziemy mogli zweryfikować Pana konto, częstotliwość fakturowania oraz postaramy się wyjaśnić opisaną sytuację.

Uprzejmie informujemy, że podczas wnioskowania o karty paliwowe są Państwo informowani o częstotliwości fakturowania i datach, w jakich dokumenty finansowe są wysyłane.
Ilość faktur wystawianych na początku współpracy może być różna i zależy od kilku czynników, między innymi, wnioskowanego limitu kredytowego lub okresu istnienia Państwa firmy.
Powyższe warunki współpracy- częstotliwość fakturowania lub termin płatności, mogą Państwo negocjować z nami tak, abyśmy mogli znaleźć rozwiązanie korzystne dla każdej ze stron.

W przypadku opóźnienia w płatności, nasz Dział Kredytowy kilkukrotnie wysyła przypomnienia drogą mailową, a nieopłacenie faktury w wyznaczonym w przypomnieniu terminie może skutkować naliczeniem rekompensaty za opóźnienie w płatnościach.

Jeśli potrzebują Państwo dalszych informacji w związku z powyższą opinią, zapraszamy do skontaktowania się z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 244 12 53 w dni robocze w godzinach od 8:00 do 17:00 lub drogą mailową pod adresem obslugaklienta@fleetcor.pl.

Z wyrazami szacunku

Oszustwo

W ostatnim czasie zorientowałem się przeglądając fakturę od waszej firmy że w 2 pozycjach jest wyższa kwota za tankowanie niż faktycznie zapłaciłem. Gdy zadzwnilem na infolinię to pani powiedziała że nie patrzą na to co płacę na stacji tylko fakturę wystawiają że średnią ceną z ich strony. Nie wiem co to za fanaberie ale ja tak tego nie zostawię i zrywam współpracę z waszą firmą. Oszustwo i tyle. Jak te parę złotych przemnożymy przez wszystkie faktury które wystawiacie swoim klientom to zbiera się potężna kwota idącą w miliony. Myślałem że już wszystko widziałem ale jednak nie. Komentarz pewnie usuniecie lub nie odpowiecie. Żegnam

4 agosto 2023

Szanowny Panie Rafale,

dziękujemy za podzielnie się z nami Pana opinią.

Uprzejmie informujemy, że zweryfikowaliśmy Pana konto oraz reklamację.
Chcemy wyjaśnić, iż różnica, o której Pan wspomina, wynika z Państwa oferty oraz z aktywnej stałej ceny cennikowej. Stała cena cennikowa jest to średnia cena paliwa, wyliczana w danym dniu na podstawie cen paliwa w regionie. Cenę cennikową mogą Państwo sprawdzać każdego dnia na internetowym portalu klienta MyFLEETCOR w zakładce Transakcje i faktury -> Cena paliwa. Zgodnie z Ofertą zniżka na paliwo naliczana jest od ceny cennikowej.
O cenie cennikowej byli poinformowani Państwo przed oraz podczas zawierania Umowy. W wiadomościach mailowych otrzymali Państwo również plik PDF zawierający wybraną Ofertę.

Korzystanie z kart paliwowych jest równoznaczne z zapoznaniem się oraz zaakceptowaniem Oferty, oraz Ogólnych Warunków.
Zgodnie z Państwa prośbą bezpośrednio skierowaną do Obsługi Klienta, obecnie cena cennikowa dla Państwa konta została wyłączona, więc dalsze korzystanie z kart paliwowych będzie oznaczało tankowanie za cenę paliwa wyświetlaną na stacji.

Chcemy również poinformować, że cena cennikowa jest ceną uśrednioną.

Po analizie Państwa historii tankowania odnotowaliśmy wielokrotne transakcje paliwowe na Państwa korzyść.

Jeśli potrzebują Państwo więcej informacji w powyższej sprawie, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 244 12 53 od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-17:00 lub mailowo obslugaklienta@fleetcor.pl.

Valutata 1 stelle su 5

Obsługa Klienta Fleetcor zadała…

Obsługa Klienta Fleetcor zadała zdumiewające pytanie. Dlaczego chcę podpisać umowę skoro jestem niezadowolony ze współpracy...
Po przejściu przez zawiła procedurę w banku dotyczącym automatycznego obciążenia konta Fleetcor wycofał się ze sposobu platności którą sam zaproponował.

3 febbraio 2023

Szanowny Panie Łukaszu,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią dotyczącą naszej obsługi klienta. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które mogły wystąpić w trakcie naszej współpracy.

Rozumiemy, że Państwa niezadowolenie wynika z kilku aspektów, w tym zawiłych procedur bankowych oraz zmiany w sposobie płatności.

Uprzejmie informujemy, że w związku z niedostarczeniem we wskazanym czasie odpowiednich dokumentów w sprawie aktywacji usługi polecenia zapłaty, które zobowiązał się Pan nam dosłać, niestety konto zostało zamknięte.

Rozpatrujemy każdy przypadek indywidualnie i rozumiemy, że mogą pojawić się sytuacje, które prowadzą do nieporozumień.

Niemniej jednak doceniamy fakt, że podzielili się Państwo swoim doświadczeniem, co pozwala nam doskonalić nasze usługi i unikać podobnych sytuacji w przyszłości.

Zespół FLEETCOR

Wszystko ok.

Korzystam, z usług FLEETCOR od ponad 2 lat, przez ten okres wszystko działało bezproblemowo, raz miałem przekroczony limit podczas transakcji, ale telefon na infolinię wystarczył, żeby zautoryzować transakcję. Polecam ułatwia to życie i oszczędza czas nawet dla małej firmy.

6 febbraio 2023

Szanowny Panie Krzysztofie,

dziękujemy za pozytywną opinię!

Cieszymy się, że korzysta Pan z naszych kart paliwowych.

Nasza firma nieustannie rozwija się i udoskonala jakość swoich usług, dlatego mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca również będzie przebiegała pomyślnie.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più