service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Leggi di più
Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Leggi di più
On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.
Industrieweg 126, 3044AT, Rotterdam, Paesi Bassi
- 085 2500 767
- info@corefix.nl
- www.fixers.nl
Ha risposto al 10% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Reparatie laptop
Mijn laptop was gevallen, waardoor de voedingsconnector stuk was gegaan. Weggebracht naar Fixers en een paar dagen later word ik gebeld: we kunnen hem niet repareren omdat de leverancier ons weigert een vervangend onderdeel te leveren. Lang verhaal kort: de leverancier kon het onderdeel niet leveren (lockdowns China blabla), ik moest het zelf op een US site bestellen en bij Fixers afleveren.
Natuurlijk kan Fixers er niets aan doen dat de leverancier van mijn laptop geen onderdeel kan/wil leveren, maar ik kon het met weinig moeite op het internet vinden. Een van de redenen waarom ik niet zelf de soldeerbout ter hand neem is dat ik verwacht dat een professional zijn "adresjes" heeft en weet welke onderdelen hij nodig heeft en waar ze te krijgen zijn. Als ik het kan vinden, waarom Fixers dan niet?
Affijn, toen ik het onderdeel binnenhad, om 15:00 afgegeven en om 17:00 werd ik al gebeld dat hij klaar was, dus dat was supersnel. En de prijs was ook redelijk: het minimum, 39,95. Dus dat is verder netjes.
Al met al een gemengde ervaring maar overwegend positief.
Super behulpzaam
Super behulpzaam, vriendelijk, snel en een klantenservice met goede kennis
Laptop power problem
My laptop stopped receiving power from the AC adapter but the adapter appeared to be working and the computer continued running until the batteries were depleted. The next morning everything was working again. I took it in to Fixers in Rotterdam. He tested the AC adapter and opened the computer where he found a lot of dust in the fan which he cleaned out. As they do not do the type of work that would be required if this didn't solve my problem, he gave me the name/address of a company that might be able to help. Even though he spent at least 20 minutes on this, he refused to accept payment for the work he performed. All of this was done while I waited (I did make an online appointment), and though he refused I would have happily paid the diagnostic fee quoted online. So far the computer is continuing to work.
Gisteren belde ik de hoofdkantoor van…
Gisteren belde ik de hoofdkantoor van Fixer omdat ik een PC probleem had. De man aan de telefoon verzekerde me dat ik direct bij hun Filiaal in IJburg-Amsterdam terecht kon en een afspraak was niet nodig.
De enige, ongeïnteresseerde medewerker bij Fixer op IJburg-Amsterdam, verzekerde me dat ik niet geholpen kan worden en hij is niet verantwoordelijk voor eventuele nazorg. Hij had geen interesse in het probleem en ik mocht hem niet lastig vallen met mijn pietlullige probleempje. Ik vond zeer klant onvriendelijk.

Risposta di Corefix
Kadir heeft me top geholpen
Kadir heeft me top geholpen! Ik ben een echte digibeet en stapte met mn nieuwe mobile bij Fixers Breda binnen. Kadir nam alle tijd om het over te zetten en is daarbij ook nog eens een vriendelijk en communicatief persoon. Dankjewel Kadir!
Kadir gaf een heldere uitleg over de…
Kadir gaf een heldere uitleg over de schade aan mijn laptop en hoe deze verholpen kon worden.
Fixers Breda is my go to for tech hardware concerns
I'm in the tech industry, and Fixers Breda is my go to place when I have tech hardware concerns.
Kadir is very friendly, helped me immediately, and is extremely knowledgeable about his field.
Kadir really tries to solve your problem.
I recommend Fixers Breda to everyone.
Klanttevredenheid locatie Breda - Kadir
Voor iedereen die dit leest, ik hoop dat jullie net zo geholpen worden bij Fixers als ik. Aantal weken geleden mijn laptop naar de locatie in Breda gebracht om een batterij te vervangen. Batterij is netjes en snel vervangen voor een prijs van 110,-Echter was mijn laptop dusdanig traag dat er niet meer mee te werken viel. Zoals je misschien kan voorstellen was ik erg ontevreden, teleurgesteld en best een beetje boos. Ik ben terug gegaan naar de winkel waar een gratis onderzoek werd verricht om het probleem te constateren en zo vervolgstappen te zetten. Echter werd dit probleem niet gevonden en was de conclusie: We weten het ook niet en kunnen niks doen. Maar gelukkig was dat voor Kadir (medewerker, die volgens mij alle dagen alleen de zaak draaiende houdt) niet voldoende. Na een lange zoektocht werd het uiteindelijke probleem toch geconstateerd en zouden mijn reeds betaalde kosten gecompenseerd worden met de kosten die gemaakt gingen worden. Vandaag mijn laptop opgehaald bij Kadir en mijn laptop werkt weer fantastisch. Het is erg duidelijk dat Kadir van Fixers klanttevredenheid erg hoog heeft staan. Heb vele bezoekjes gepleegd aan de locatie in Breda en werd altijd vriendelijk te woord gestaan, ondanks dat ik met enige regelmaat chagrijnig binnen kwam. Perfect hulp gekregen en als bonus werden de kosten die ik zou moeten betalen voor de extra reparatie geschrapt en was alles kosteloos. Ontzettend fijne ervaring met Kadir die in Breda werkt. Kadir, dankjewel!
Ontzettend snel en goed geholpen!
In breda geweest
In breda geweest. Super service, goede uitleg, wordt snel geholpen. Zelfs voor wat kleins en simpels kun je er terecht. Kom zeker terug!
Fijne no-nonsens service in Rotterdam…
Fijne no-nonsens service in Rotterdam voor mijn laptop.

Risposta di Corefix
Perfect geholpen door Fixers Breda!!
Perfect geholpen door Kadir van Fixers Breda!! Ik was bang dat ik een nieuwe laptop zou moeten kopen, maar er bleek iets tegen de binnenkant van mijn toetsenbord te drukken. Kadir wist het ter plekke voor mijn neus te fixen. Heel blij mee. Dit is de tweede keer dat ik super fijn geholpen ben bij Fixers Breda🤩

Top Service en...
Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en misschien wel even belangrijk: super goed gratis voir de deur parkeren (vestiging Nieuw Vennep) ipv 10€ p.uur aan de Zuid-as...

Deskundig
Deskundig, vakkundig en goede service, aanwinst voor de buurt !
Je hoeft nooit meer naar de Applestore.

Betrouwbare leverancier
Ik heb bij Fixers mijn oude iPhone ingeleverd. Ik werd heel goed geholpen, uiterst vriendelijk en snelle reactie. Ervaren personeel. Een hele goede en betrouwbare en professionele leverancier. Absoluut een aanrader!

Super fijn!
Super fijn!
Ik ben vandaag heel fijn geholpen bij Fixers Rotterdam. Ze namen rustig de tijd om mij advies te geven (gratis) en mijn laptop doet het weer!

Correcte en snelle afhandeling
Zeer correcte en snelle afhandeling. Houden je gedurende het hele proces van iedere stap op de hoogte. Klasse!

Top reparatie
Super fijne hulp en heel snel geholpen!! Echt een aanrader om hier je telefoon te laten repareren!!!

Service!
Liep vanmiddag binnen met mijn laptop bij Fixers Amsterdam centrum. De laptop wilde niet opstarten en het scherm bleef zwart. De man die me hielp had meteen in de gaten dat ik per ongeluk een oplaadsnoer van een ander merk gebruikte, pakte er een goed snoer bij en de laptop gaf direct beeld. Hij wilde er niets voor hebben. Goed dat hij eerst even rustig naar het apparaat keek voor hij het innam. Bravo.

Risposta di Corefix
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.