Fiskehuset Bogense Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,1

Ikke pengen værd , alt for meget tilbehør i dårlig kvalitet. Mange røgvare og sild , det var mere en frokostbuffet, savnede lækre friske fiske retter., der ikke var pakket ind i panering eller mayonn... Leggi di più

De skilter med en pris, ude på skiltet ved indgangen. Og man skal betale en anden pris, inden ved baren. når man gør dem opmærksom på dette, ved de det godt og nægter at at give mig differencen tilbag... Leggi di più

FANTASTISK STED🤩 VIRKELIG et besøg værd. Virkelig lækker og frisk KÆMPE aftenbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Personalet er super obs på gæster og på der intet skal mangle hverken af mad ell... Leggi di più

Fiskehuset i Bogense var en virkelig skøn oplevelse påskedag. Maden var helt i top – frisk fisk, flot anrettet og med masser af smag. Man kunne tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet og gode... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Ristorante di pesce

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Fiskehuset Bogense tilbyder friske fisk, lækre røgvarer fra eget røgeri samt fiskebuffet.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi var et lille selskab på 11 personer

Vi var et lille selskab på 11 personer, som havde bestilt bord til frokost, fiskebuffét. Den var lækker og med meget forskelligt at vælge i mellem. Personalet havde desværre lidt for travlt og glemte os et par gange. Der var også mange gæster, men personalet var, trods dette, smilende, venlige og gode til at få fyldt op, i bufféen. Alt i alt en god oplevelse. Vi har været der før og vi kommer gerne igen.

27 luglio 2022

Man skal ikke kalde sig en restaurant…

Man skal ikke kalde sig en restaurant når det er et cafeteria. Var der for få dage siden med nogle venner og jeg er bare nød til at skrive det, det var bare under alt kritik. Alt var baseret på selvbetjening, bestilling af mad og drikke, fik udleveret plastik tallerkner, plastik drikke krus osv. Ingen service overhovedet og på intet tidspunkt var der kontakt med personalet.
Havde man nu blot skrevet, det var et cafeteria så var forventningerne derefter. Bar tydelig præg af, en turister fælde hvor man hurtigt får mad spist og så afsted igen.
En del af maden var ok men andet bar præg at at være fabriksfremstillede.
Stedet vil jeg ikke anbefale til nogle.

21 agosto 2022

Øv øv. føj

Mandag d.15/8-22
Øv øv, her havde vi inviteret nogle venner ud at spise, måske vi er lidt naive da vi troede det var det samme som Røgeriet,som desværre er lukket( hold da op der må være mange der savner det.) Service er der intet af, man krydser selv sin drikkelse og mad af, går til en kasse og bestiller og betaler, man skal selv slæbe drikkelse og service ned. Så kan man bare hente sin mad ( vi valgte buffeten til 249kr pr Pers ) er helt ok når det er buffet. Intet hjælp fik til vin, og vi kunne heller ikke få Alm. Postevand og det en plastik krus var der en revne i så da jeg gik med det fik jeg det ud over mit tøj, Ingen hjælp at hente.
Vi var 4 Pers. og på intet tidspunkt så vi noget personale som kom og spurgte om alt var ok, eller fjernede beskidt service, så vores bord blev hurtigt et kaos af beskidt service som vi måtte stable for enden af bordet,i håb om det blev fjernet, skete ikke.
Der er intet hyggeligt ved stedet dårlige ubehagelig pinde stole, melamin tallekener, bestik som er ringe at holde på og plastik krus.
Man kan ikke kalde det en restaurant det er et helt igennem dårligt cafeteria.
Føj, i skulle skamme jer. I skulle overhoved ikke have nogle stjerner, men det skal man desvære give for at kunne skrive noget. Og at det var corona venligt, det er en stor løgn, sådan som vi stod i nakke på hinanden i køen,det er kun for at i skal spare/ tjente mere. FØJ VI KOMMER DER ALDRIG MERE.😱😱😱😱🤮🤮🤮
Ikke et voksen menneske var til sted i den butik.

21 agosto 2022

For dyrt ift kvalitet

Vi fik buffet. Det var ok mad, fejlede ingenting, men heller ikke noget at skrive hjem om. I forhold til kvalitet og service er det ALT for dyrt

21 luglio 2022

Var for første gang på besøg igår og…

Var for første gang på besøg igår og havde store forventninger da vi kun havde hørt roser om stedet , og det bliver så eneste og sidste gang.

Service er der intet af, man krydser selv sin drikkelse og mad af, går til en kasse og bestiller og betaler, man skal selv slæbe drikkelse og service ned. Så kan man bare hente sin mad ( vi valgte buffeten til 239 kr pr Pers ) er helt ok når det er buffet.
Vi var 5 voksne og 2 børn og på intet tidspunkt så vi noget personale som kom og spurgte om alt var ok, eller fjernede beskidt service, så vores bord blev hurtig et kaos af beskidt service som vi måtte stable for enden i håb om det blev fjernet skete ikke.
Der er intet hyggeligt ved stedet dårlige ubehagelig pinde stole, melamin tallekener, bestik som er ringe at holde på og plastik krus, til 239 kr pr pax er det meget meget ringe og var på intet tidspunkt hyggeligt eller en skøn følelse. Kun ligeså godt have spist i Bilka , der havde været mere service eller ihvertfald samme standard, men havde ikke betalt 1844 kr for det som vi gjorde igår.

Vi forlod stedet 1 1/2 time senere og havde kun set en tjenere da vi sætte os og forlod stedet uden andet kontakt.

2 stjerner kunne i få da maden, var frisk, lækker og indbydende, og var så også det

3 luglio 2022

Dårlig service.

Dårlig service.

Min kæreste og jeg har idag været på fiskehuset Bogense.

Kedelig oplevelse og mangel på service. Vi har sat i den såkalte restaurante i næsten 2 timer og ikke en gang har der været en tjener og tag vores tallerkener væk.

Og ikke nok med det så larmer personalet helt vildt når de sider og spiser ude blandt gæsterne.

Noget af maden var ok men ikke noget at råbe jura for overhovedet…

15 maggio 2022

Har været det 2 gange

Har været det 2 gange, første gang var det fiske den store fiske buffe , hvor vi spise udenfor en sommer aften , super lækkert må jeg sige , anden gang prøvede vi takeaway fishandchips var også super lækkert , man man smage og mærke det er helt friske råvare

28 dicembre 2021

Har besøgt Fiskehuset 3 gange i løbet…

Har besøgt Fiskehuset 3 gange i løbet af et par år på vores ferier rundt i Danmark. Service bliver bare dårligere og dårligere. I dag ville vi bestille Take Away : stegte ål, som står på jeres skilte uden for. Efter en del snakken inde i restauranten var beskeden at det kunne vi ikke få i dag. Det skulle vi har bestilt for et par dage siden. Det er en mærkelig måde at have Take Away på. Det er vel normalt at tage mad med hjem er en ide der opstår, ikke noget man planlægger flere dage før. Især ikke i disse coronatider, hvor man måske ønsket at sidde sammen med en masse fremmede mennesker, men heller i sit hjem, båd, sommerhus eller autocamper.

18 luglio 2021

2 gange har vi bestilt mad hos…

2 gange har vi bestilt mad hos Fiskehuset. Nytårsaften glemte de det men fik det bragt ud ved 20 tiden.
I dag havde vi bestilt til vores bryllupsdag. Take Away. Igen havde de glemt ordren og da jeg kom hjem manglede den bestilte hummersuppe. Brødet var kedelig købebrød.
Da jeg ringede og klagede smækkede ejeren røret op. Aldrig igen!

26 giugno 2021

Pris og mængde passer ikke sammen.

Jeg har i dag været inde og handle hos fiskehuset. Og søde medarbejdere og god betjening, men jeg må nok erkende at jeg nok ikke vil handle der igen, da jeg synes at man får for lidt fo priserne, nu har jeg prøvet andre fiske huse, hvor mængden passer til prisen.

19 giugno 2021

Kø, kø, og ingen service

Har ikke været her før i aftes. Der var mange mennesker og tilsyneladende for lidt personale. Ingen tog imod os. Måtte kun være der i to timer. Den første halve time gik med at stå i kø for at bestille buffet og drikkevarer. Resten af selskaber begyndte at stille sig i kø til buffeten efter at vi havde overvejet at forlade stedet. Andre forlod stedet. Da det endelig lykkedes med drikkevarer kom en dame med tallerkner og blev nærmest stødt over at nogle af os allerede havde taget fra buffeten. Ingen forklarede iøvrigt hvordan det foregår. Men det er måske kun et sted for tidligere kunder. Hun stillede så alligevel de tomme tallerkner på bordet, selvom vi havde tallerkner. Engangskrus til vand. Men så kunne vi bruge et af dem til affald fra skaldyr. Der var ikke noget sted til det. Mega lang kø til buffet. Der må være 10 personer i området. Jeg talte flere gange 17-18 personer. Det var ikke nogen rar COVID-19 oplevelse. Nærmest lidt skræmmende med så mange mennesker over det hele i kø til alt.
Maden var overordnet god. Dog en intet smagende laks.
Det var nok vores første og eneste gang vi kører til Bogense fra Odense for en ikke så god oplevelse.

12 giugno 2021

God take away oplevelse.

Bestilte take away 6 julefrokostmeny'er, som var klar til den aftalte tid. Rigtig lækker mad med mange små retter, som var opdelt på fade til 2 personer - nemt og overskueligt.

22 novembre 2020

Skøn mad og afslappet miljø…

Vi har besøgt fiskehuset 6 gange i denne sæson og det er super godt. Vi har både bestilt vores egen sammensatte buffet hjemmefra, bestilt på selve aftenen og senest prøvet buffeten, som der var helt styr på mht. corona retningslinier 👍personalet har knoklet hele denne anderledes sæson og I gør det SÅ godt😃Vi kommer snart igen🎉

19 agosto 2020

Kø og atter kø

Vi besøgete Fiskehuset i Bogense d. 15.08.20 dårligste oplevelse. Først stod vi i kø 15 min for at få vores bord, og vi skulle være ude inden 2 timer. Så der gik den første tid, vi fik så betalt og hentet en kold flaske hvidvin og kom så til bordet. Vi startede ud med hummersuppe som var kold. Så gik vi til buffeten,der stod vi i kø i 20 min før vi kunne få lidt, på de meget små tallerkner, fra det små kedelige udvalg. Da vi kom tilbage til bordet var hvidvinen lunken og kedelig. Så det var både første og sidste besøg på Fiskehuset. Vi nåede buffeten 2 gange..............

16 agosto 2020

Super lækker “Take Away”

Fremragende, meget velsmagende og rigeligt “Take Away” mad fra Fiskehuset Bogense.
Alt så fint anrettet og dét, som skulle lunes, var utrolig nemt at gå til.
Der bedste anbefalinger herfra 👍

14 giugno 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito