Ikke pengen værd , alt for meget tilbehør i dårlig kvalitet. Mange røgvare og sild , det var mere en frokostbuffet, savnede lækre friske fiske retter., der ikke var pakket ind i panering eller mayonn... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
De skilter med en pris, ude på skiltet ved indgangen. Og man skal betale en anden pris, inden ved baren. når man gør dem opmærksom på dette, ved de det godt og nægter at at give mig differencen tilbag... Leggi di più
FANTASTISK STED🤩 VIRKELIG et besøg værd. Virkelig lækker og frisk KÆMPE aftenbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Personalet er super obs på gæster og på der intet skal mangle hverken af mad ell... Leggi di più
Fiskehuset i Bogense var en virkelig skøn oplevelse påskedag. Maden var helt i top – frisk fisk, flot anrettet og med masser af smag. Man kunne tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet og gode... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Fiskehuset Bogense tilbyder friske fisk, lækre røgvarer fra eget røgeri samt fiskebuffet.
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
lækker buffet dyre drikkevarer
Utrolig lækker buffet - hurtig og venlig betjening men GODT DYRE drikkevarer - derfor kun 3⭐️
Jeg var med min kæreste påske lørdag
Jeg var med min kæreste påske lørdag, ud og spise på jeres fiske restaurant jeg syntes ikke der særligt hyggeligt, at spise inde på selve restauranten, der er for meget støj og rungende i lokalet, maden var ok. Det er desværre sidste gang jeg kommer. I burde gøre det mere hyggeligt også med indretning.
Ringede omkring middagstid idag for at…
Ringede omkring middagstid idag for at reservere bord.
Da telefonen havde ringet nogle gange gik den på svare hvor de fortalte at der var travlt og jeg skulle ringe lidt senere.
Vi konkluderede at der var åbent og satsede at der var et bord ledigt, og tog turen fra Østfyn og til Bogense for at gå ombord i fiskebuffeten.
Da vi kom derop var der lukket 😠
Der står intet på hjemmesiden om at der er lukket.
Virkelig dårlig info og tænker ikke vi tager turen en anden dag, og vil heller ikke anbefale 🙁
rotten fra bogense
jeg ventede spændt på min mad, med høje forventninger, og da de endelig kom ud var der en rotte på min tallerken med lidt salt og peber, de kaldte det en gourmet bøf. da jeg var færdig med at spise min ROTTE! kom de og forlangede mig 800 lapper og en sutter. god oplevelse👍
Bare ikke godt nok
Den 24.8 købte vi Take Away - pommes og fiskefrikadeller -
De fiskefrikadeller var friturestegte gummibolde - ingen smag 🙈
Vi havde også købt røget laks med nødder, der svømmede i olie næste dag -
Ikke en fiskeforretning værdig.
Med reservation på 20 personer forsøgte…
Med reservation på 20 personer forsøgte jeg at øge til 22 15 min. før ankomst. Det kunne godt lade sig gøre. Men resultatet var at jeg modtog en reprimande ved ankomsten om hvor besværligt jeg havde gjort det for dem. Jeg fik en kort beskrivelse af, hvordan bestilling foregik, hvorefter det blev min opgave at fortælle de øvrige gæster herom. Der er heldigvis andre steder at spise, når vi kommer til Bogense igen til næste år…
kæmpe fiasko helt til grin
Torsdag den 8-8 2024
var jeg med min familie 7 voksne på besøg hos fiskehuset Bogense
vi udfylte bestillings sedlen som man skal gik til kassen og afleverede den.
Den unge mand skulle så gennemgå hele bestillingen
Mens han var ved det begyndte han at lege byttekuglepen med sin kolega og de fandt så ud af at de også ville bytte kunder så kunne vi begynde forfra
vores drikkevare og glads til 7 personer måtte vi selv bære ud til boret
Vi startede så med hummer suppen den var ikke varm grønsagerne var meget håre og virkede helt rå og suppen var alt for tynd og i øvrit var bestikket ikke rent det var ikke vasket af fra tideliger brug
vi gik så i gang med buffen den var jævn kedelig og virked godt brugt ikke tiltalende men fiske frikkadellerne de var super gode.
vi undlod at bestille 7 bogense kaffe da vi sel skulle bære dem ned til boret.
Jeg og min familje er kommet i fiskehuset siden de åbnet men det her er simpel hen så ringe at det ikke vil gentage sig mvh Preben Nygaard
Jeg er skuffet over stjerneskuddet og…
Jeg er skuffet over stjerneskuddet og fiskefilet med pommes som jeg købte som take away. Min mand var skuffet over at få to stegte fiskefillet og ikke en kogt og en stegt. Fisken virkede ikke frisk som jeg forventede og pomfritterne overlevede ikke i papindpakningen. De var ikke stegt nok. Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Jeg havde fået dette anbefalet og serverede det derfor for gæster. Dobbelt ærgeligt. .
Det bestiller jeg ikke igen.
Skønt Spisested👩🏼🍳👩🏼🍳👩🏼🍳👩🏼🍳👩🏼🍳
Super skønt spisested - nærværende personale - hyggelige omgivelser - LÆKKER FISKEBUFFET🍤🦐 - så 5 STORE KOKKEHUER FRA OS👩🏼🍳👩🏼🍳👩🏼🍳👩🏼🍳👩🏼🍳
Lidt kedeligt og træls og se på udefra. Det kunne der sagtens gøres noget ved🙏🏻
Men alt andet er top i orden🍤🦐👌🏻👌🏻😍
Stor skuffelse hos fiskehuset Bogense…
Stor skuffelse hos fiskehuset Bogense…. Deres stjerneskud til 189kr skuffede fælt! Dette blev serveret på et alm. stykke uristet toastbrød og bød på to friture-fiskefilter. Ingen kogt fisk. Hertil lidt halv-slatne rejer.
Menukortet bød på 0,5Liter ‘bloody weizer’ fra Anarkist som blev serveret i et 0,3liter glas. Dette ønskede restauranten ikke at ændre på… “det var en fejl på menukortet”
Prisen for 0,3liter øl var i øvrigt den samme som de 0,5 liter som de havde på menukortet. Jeg er ret sikker på at vi Aldrig spiser hos fiskehuset Bogense igen. Ikke anbefalelsesværdigt
Stor skuffelse !
Stor skuffelse !
Fiskehusets nyeste tiltag pølseprinsesserne . Sælger fish &chips til 85 kr.
Ok tænker jeg 10 kr dyrere end andre steder i byen men det gir jeg gerne for et stykke rigtig fisk. Men ak nej bare formpresset fiskemasse af ukendt oprindelse. Det er da en ommer æv æv
Ingen levering på trods af bekræftelse
Bestilte take-away tapas for 2 på hjemmesiden kl.15.30. Bestilte til afhentning kl. 16.30, og alt så fint ud. Jeg betalte på kort, og fik tilsendt bekræftelsesmail. Da vi kom frem, kunne de "ikke levere med så kort varsel". Det kunne de godt have advaret imod på bestillingsiden, i steder for at sende en ordrebekræftelse! 😡
Madforgiftning.
Bogense er en dejlig købstad - havnemiljøet er fint - og vi har bestilt bord på restauranten.
Frokosten står på fiskebuffet - det ser rimeligt ud - hvor vi har prøvet tilsvarende andre steder - som væsentlig overgår denne fiskebuffet.
Rammerne for fiskehuset er ringe - der er næppe udsyn til havnemiljøet - hvilket vi havde bestilt - men blev placeret i en tillukket gårdhave.
Efter 1ste omgang selvhentning af mad på plastiktallerkner - begyndte vi at spise vores fisk og nød vores drikkevarer i plastikkrus.
Vi hentede en 2den omgang fisk - hvor maverne var begyndt at rumle - madforgiftning.
Fiskehuset Bogense har åbenbart ikke styr på hygiejnen - hvorved vi absolut ikke kan anbefale denne restaurent.
Vi var der 9/9 2023
Vi var der 9/9 2023. Der var 28 grader i skyggen. Vi havde bestilt bord kl 12:45 under halvtag netop for ikke at sidde direkte i solen . Men vi blev sat lige på kanten af overdækken . Det vil sige midt i solen. Min kone spurgte om vi ikke kunne sidde et andet sted. Men det kunne ikke lade sig gøre for så gik der ged i deres planlægning . Sikke noget at fyre af. Der er ingen betjening ved bordene . Det er det første sted som vi har været i år uden at give drikkepenge , men maden var god. Vi fik bare ikke så meget. Da det var alt for varmt at sidde der
Ingen tvivl om at fiskebuffet er…
Ingen tvivl om at fiskebuffet er lækkert tak. Men alt for meget olie og trist at der er så mørkt at det er svært at læse jeres madskiltning.
Vi var flere voksne og anbefaler kva prisen jeres frokostbuffet til 199kr. Og ikke aftenbuffet. Det blev en skuffelse. Hilsen feriegæster
Lækkert
Har været der 3 gange, alle gange har vi været fuld ud tilfredse.
Lækker buffet med friske skaldyrs salater, what not to like ... Kommer bestemt igen.
Lækker buffet
Vi har spist her flere gange og det har været godt hver gang - buffeten er virkelig lækker med et stort udvalg af salater, sild, rejer og meget andet.
Det er god idé at booke bord, da stedet er meget populært.
JEG FANDT SPY I MIN MAD!
JEG FANDT SPY I MIN MAD!
Vi på 4 personer ankom ca. 14:30 ved restauranten, som ville lukke buffen af 15:30. Så måske var det udfaldet, med det var sent på dagen.
Men Alt mad og fisk står bare åbent for fluer og dyr, på sådan en varm dag med 25 grader, også bliver liggende en hel dag uden net over, men bliver da heldigvis holdt køligt. Min første tallerken var ok, men intet at råbe hurra over. Jeg henter så min anden tallerken med muslinger, som jeg så har glædet mig til.
INDTIL JEG FINDER SPY ÆG I EN AF MUSLINGERNE! Det er virkelig klamt.
Servicen var også elendig. Servitricen virkede bare lettere irriteret over jeg kom og klagede og jeg fik hellere ingen undskyldning. Jeg fik 100 kr. tilbage fra den 200 kr. dyre buffet, men ærligt synes jeg ikke jeg skulle betale noget der har være flueæg i.
Så alt i alt. Dårlig service og dårlig mad.
Kommer der nok aldrig mere.
Føj
Nyt at skulle betale først og selv tage…
Nyt at skulle betale først og selv tage drikkelse og service med til bordet.
Men super lækkert og frisk mad.
Dejlig stemning og meget varmt😅
Vi var til ål spisning igår
Vi var til ål spisning igår, en skøn aften, dejlig mad, som altid. God stemning og personale som virkelig er nærværende og hjælpsomme. Vi kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale, at hvis I kommer til Bogense, så må I ikke snyde jer selv for en fa oplevelse på Fiskehuset
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.