Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Har skrevet på boliger i prøveperioden uden svar. Det var desuden ikke nemt at melde sig fra, så jeg endte med at betale 1 måned uden at kunne bruge det.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg er medlem af P-plus, med næsten 25 års anciennitet og dette bl.a. af hensyn til muligheden for at få en bolig. Derfor er det interessant at vide hvor lang ventetid pladserne på ventelisten indebær... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

The experience of using this site is pretty dire. It definitely needs some QA/dev time. Logging in is painful and almost always returns a 500 error. The lists displayed differently on mobile vs deskto... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Prøvede at finde en bolig i KBH, som mange andre. Det har Findbolig fundet ud af at udnytte præcis ligesom alle andre bolighajer på nettet og derfor er den fuld af falske annoncer, uhørte gebyrer og e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di affitti immobiliari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Findbolig.nu søger du gratis, har fri adgang til oplysninger om udlejer, og vi tjekker boligannoncerne, før de vises på sitet, så din boligsøgning er i trygge hænder. Findbolig.nu ejes og drives af DEAS.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

1,4

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Den nye hjemmeside og IT system er MEGA…

Den nye hjemmeside og IT system er MEGA irriterende! :( man modtager beskeder om at man har et nyt tilbud. når man tjekker hjemmesiden, er der ingen ting. nogle dage efter man bliver sat som passiv!
bolig tilbudende står ikke i rækkefølge i listen. man skal filtrerer dem mange gange til at finde den sidste tilbud.
den gamle hjemmeside fungerede uden problem, men den nye fejler stadigvæk (efter 6 mdr.)

10 maggio 2023

Ubrugeligt på 6. måned.

Findbolig.nu skiftede IT system for ca. 6 måneder siden, og de har ikke evnet at få selv simple funktioner til at virke.

I dag har jeg modtaget ikke mindre end 3 mails fra findbolig.nu, om at der er en nye beskeder i indbakken:

Date: Sun, Apr 30, 2023 at 9:30 AM

Date: Sun, Apr 30, 2023 at 9:47 AM

Date: Sun, Apr 30, 2023 at 10:08 AM

Jeg fik også en den 27. april:

Date: Thu, Apr 27, 2023 at 11:12 AM
Subject: Ny besked i indbakken

Men der er ingen nye beskeder i indbakken, den nyeste er fra den 19. april. De skriver selv at man skal kigge alle beskeder igennem, fordi de end ikke kan finde ud af at sortere dem efter dato. Så kan man bruge en masse tid på det.

Jeg har tidligere skrevet til deres support om dette og andre problemer, men de har end ikke svaret. Nu er klagen sendt videre til min pensionskasse, som bruger findbolig.nu til at forvalte deres boliger. For det er ikke muligt for mig at få en bolig gennem findbolig.nu, når man ikke modtager beskederne i indbakken, eller først efter at tilbuddet er udløbet.

Til findbolig.nu: Mit Ansøgernummer er 82788681

30 aprile 2023

Hej Lars.

Vi skal være de først til at beklage at vi har nogle uhensigtsmæssigheder på Findbolig. Men at sige systemet er ubrugeligt synes jeg måske ikke er helt rigtigt.

Jeg kan på din profil konstatere at du får de boligtilbud som du er berettiget til, ligesom du helt korrekt svarer dem. Dette er hele meningen med Findbolig og således vil jeg ikke mene at systemet er ubrugeligt.

Vi håber du - også efter vores dialog - vil modificere din anmeldelse da vi jo sammen fandt alle de boligtilbud som du manglede.

Vi vil til gengæld love, at vi bliver ved med at forbedre systemet og sikrer en endnu bedre brugeroplevelse på siden.

Findbolig Support

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har ingen problemer haft med at…

Jeg har ingen problemer haft med at finde bolig, efter siden er blevet opdateret. Jeg kan bestemt godt anbefale siden til andre boligsøgende.
Den sidste stjerne mangler, da der var en smule svartid, men kan forstå at der har været lidt startproblemer med den nye side, så ikke noget at bebrejde

28 aprile 2023

Kære Maria

Tak for at du giver dig tid til også at skrive en anmeldelse som faktisk går på at siden fungere og at du får tildelt bolig som er hele hensigten med Findbolig.

Vi negligerer bestemt ikke de startproblemer vi har haft i starten af året og kan garantere at vi ikke stopper med at forbedre siden før den er meget meget bedre - og der er meget mere på vej.

Svartiden er vi helt klar over, men husk på at vi ofte skal koordinere med en fraflyttende lejer som vi er afhængig af vender tilbage til os.

Vi udlejer over 600 boliger om måneden til boligsøgende som får adgang til boligerne helt gratis - dejligt at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse som viser at siden faktisk fungerer efter hensigten.

Endnu engang tak og ha en fantastisk god weekend.

Findbolig

Valutata 1 stelle su 5

Ubrugelig efter opdatering. Virker ikke.

Helt ekstremt dårlig hjemmeside efter de lavede layoutet om. Ofte kan man slet ikke tilgå hjemmesiden, den laver bare time-out. Og de søgninger man kan lave er også ekstremt dårlige nu, fordi man ikke kan søge på flere postnumre fx 2100+2200. Mine bolig-agenter er også helt gak gak. Nu modtager jeg en masse tilbud fra Jylland, selvom jeg bor i KBH og kun vil have tilbud herovre fra. Når jeg prøver at rette min boligagent, så kan jeg ikke gøre det ordentligt fordi jeg så kun kan søge på København, og dermed ikke får fx Nordsjælland med i søgningen. Helt igennem elendig hjemmeside. Den er fuldstændig ubrugelig efter opdateringen.

6 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har haft så svært ved at finde…

Jeg har haft så svært ved at finde bolig, og mister min lejlighed her i marts. Først efter flere måneder med ustabilitet og flere dage, hvor hjemmesiden ikke virkede giver Findbolig besked om, at deres beskedsystem ikke har virket, og jeg logger ind og finder ud af, at jeg er gået glip af omkring 30 invitationer til åbent hus. Folk kan potentielt risikere at stå uden tag over hovedet på grund af jeres uduelighed!

23 febbraio 2023

Siden virker ikke..

Jeg har været ret glad for findbolig og de er rigtig gode til at svare hurtigt hvis man ringer og god kundeservice.

Dog halter det virkelig bagud med hjemmesiden som flere også skriver her. I næsten 2 måneder har hjemmesiden ikke fungeret optimalt. Den er mere nede end oppe. Søgefunktionen fungerer ikke optimalt og der kommer lejemål op som ikke er til leje alligevel? Og mange andre irriterende fejl.

Jeg har derfor ikke kunne benytte siden til at finde bolig i de sidste måneder og det gør mig lidt ærgerlig, da jeg ellers har brugt den flittigt. Nu kommer der meget sjældent boliger op jeg kan ansøge, hvorimod før var det 5-10 boliger om ugen i mit prisleje. Men det hele går langsomt hvis ikke i stå.

Desuden sendte jeg en mail tilbage i slut december som jeg stadig ikke har modtaget svar på. Har også sendt en ny for nogle uger siden, men ingen svar.

Betalte gerne lidt for at det virkede ordentligt. Er med på der tit er fejl i starten med ny hjemmeside, men det er ikke optimalt at den nu ikke har virket i 2 måneder :/

8 febbraio 2023

Forringelse af hjemmesiden.

Hjemmesiden er blevet væsentligt forringet. Og min anmeldelse her har i fået fjernet, fordi i ikke tror på det er en personlig oplevelse! Bevares, så laver jeg da en ny, selv om jeg tvivler på i egentlig er interesseret i at høre brugernes oplevelser.
Den nye hjemmeside er ikke brugervenlig at navigere rundt i. Det er møg besværligt at søge boliger tilknyttet en bestemt pensionskasse, og det virker ikke som om oplysningerne om ens tilknytning er kommet med over til den nye hjemmeside.
Hvis i virkelig lytter til brugerne, så ind med den gamle igen.

24 gennaio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Den meget omtalte nye hjemmeside

Kære Findbolig.nu

Der er næsten ingen grund til at blive ved med at slå jer i hovedet med hjemmesiden :-) Alle ved at der er børnesygdomme når det kommer til opdatering af IT.

Jeg har været så så fiffig at tage screenshots af mine venteliste placeringer inden opdateringen, og de stemmer ikke helt overens med virkeligheden nu.

men når jeg sender en mail til jer, forbliver de ubesvarede, undtaget den ene gang da jeg spurgte om det var den rigtige mail :-)
Kan i oplyse den korrekte mail?
Jeg har talt med "Christoffer" Torsdag den 11. januar 2023 fra 14.52 til 15.00, men jeg tror heller ikke han liiiige fik oprettet den sag til support som han sagde han ville.
Er der noget vi kan gøre her?? Jeg har dokumentationen og vil meget gerne vise jer den? Hvis der er et andet sted man kan klage til, så sig endelig til.

17 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hvem i alverden har udviklet deres side

Hvem i alverden har udviklet deres side? Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Siden er nede mere end den er oppe. Når siden endelig er oppe, kan jeg ikke tilgå boliger - og hvis jeg endelig kan, bliver jeg omdirigeret til forsiden. Jeg kan heller ikke tilknytte mig mit pensionsselskab, uden at få fejl 500.
Der er så fint oprettet fanen "Vigtige opdateringer om ny Findbolig" hvor i nævner alle de bugs der er blevet identificeret, men der er ikke sket nogle ændringer siden 28/12/22.

Vil oprigtigt gerne vide hvem der har udviklet siden?

Jeg har efter 4 dage heller ikke hørt fra findbolig via. mail.

17 gennaio 2023

Kære Emil

Vi er virkelig kede af at vores side har været så ustabil siden vi gik live med den nye version.

Den største grund til, du oplever ustabilitet er faktisk at vi prøver at få rettet nogle af de fejl som der er på siden. Desværre føler vi lidt pt. at det nogle gange er et skridt frem og to tilbage og derfor vælger vi også nogle gange at rulle fejlrettelser tilbage (hvis fx. siden bliver meget langsom eller ustabil).

Men du skal vi at vi gør alt hvad vi kan for at siden igen bliver den stabile og transparente lejeportal som du kender fra den gamle side.

Det er vigtigt at oplyse at der er styr på alt data og der er ingen som mister anciennitet eller opskrivninger.

I forhold til hvem der har bygget den, så er det nok vigtigt at sige at siden er meget mere end blot den frontend som du oplever når du søger boliger. Findbolig er en motor som bl.a. sikrer ancinitets-beregninger fra de fleste danske pensionskasser og dermed består vi af en masse integrationer hos 3. par. Det er desværre her vi oplever de fleste fejl pt. men det er ikke en bestemt leverandør som står bag hver integration.

Findbolig

Studiebolig

Denne side gav min datter en rigtig god studiebolig. Det gik relativt hurtigt (5 uger).
I boligjunglen er der mange spillere, og det er svært at vide, hvem og hvad man kan stole på.
På denne side har vi kun mødt professionalisme.
Tak til Simon Søholm fra DEAS.
Min datter og jeg er meget taknemmelige.

5 settembre 2022

Kære Anne

Hvor er det dejligt at høre, I har haft en god oplevelse, og at din datter fandt studieboligen. Tillykke med det!

DEAS / findbolig.nu

Valutata 5 stelle su 5

True allies on our apartment hunt

Finding an apartment in Copenhagen when you are 1,000 kilometers away seems like an impossible challenge. But Alberthe from DEAS made it happen! With great patience, a lot of understanding and always with a smile, she managed to find our dream apartment for us (which we had seen on findbolig.nu). Alberthe was a true ally on our apartment hunt. We are very grateful to Alberthe and also very grateful to her collegue Annmarie who coordinated all the documentation. It was our pleasure to work with both of them and we very much look forward to moving into our new apartment very soon.

29 luglio 2022

Dear Jens

How wonderful to hear that you had a good experience and that Alberthe and Annmarie was able to help find your dream home.

Sincerely
DEAS / findbolig.nu

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun oplevet god service hele…

Jeg har kun oplevet god service hele vejen igennem, både hurtig svar på mail og via telefonen når jeg har haft spørgsmål m.m. Det har altid været muligt at få kontakt til dem hurtigt og jeg føler mig både set og hørt i det jeg har henvendt mig med. Så kæmpe stor anbefaling herfra, jeg har KUN haft gode og positive oplevelser med Findbolig.nu :o)

12 marzo 2022

Kære Taniia Maluu

Tusind tak for dine flotte ord, dem videregiver vi hurtigst muligt til vores medarbejdere. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse og følt dig set og hørt.

Findbolig.nu/DEAS

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe cadeau til findbolig.nu for fremragende service!

Jeg fandt min bolig gennem findbolig.nu. Servicen har været i top klasse. De tager ansvar, handler hurtigt og er altid klar på at besvare dine spørgsmål. Hjemmesiden er reel og deres regler er klare. Desuden er siden nem og overskuelig.

2 febbraio 2022

Kære Emilie

Tusind tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Findbolig.nu og fået den hjælp du havde behov for.

Findbolig.nu/DEAS

Udlejede boligen til flere

Fik bekræftigelse på at jeg havde fået en bolig. Efter jeg har ringede ind flere gange for at få sendt en lejekontrakt (hvor en medarbejder forsikrede mig om, at lejligheden var min, men det kunne godt tage lidt tid at få kontrakten) viser det sig, at lejligheden var lejede ud til en anden. Dette finder jeg selv ud af, efter jeg har mailede mellem DEAS og TDC pensionskasser. MEGET dårlig service efter min mening.

22 aprile 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più