Har skrevet på boliger i prøveperioden uden svar. Det var desuden ikke nemt at melde sig fra, så jeg endte med at betale 1 måned uden at kunne bruge det.
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er medlem af P-plus, med næsten 25 års anciennitet og dette bl.a. af hensyn til muligheden for at få en bolig. Derfor er det interessant at vide hvor lang ventetid pladserne på ventelisten indebær... Leggi di più
Prøvede at finde en bolig i KBH, som mange andre. Det har Findbolig fundet ud af at udnytte præcis ligesom alle andre bolighajer på nettet og derfor er den fuld af falske annoncer, uhørte gebyrer og e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Findbolig.nu søger du gratis, har fri adgang til oplysninger om udlejer, og vi tjekker boligannoncerne, før de vises på sitet, så din boligsøgning er i trygge hænder. Findbolig.nu ejes og drives af DEAS.
Informazioni di contatto
co. DEAS, Dirch Passers Allé 76, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- info@findbolig.nu
- www.findbolig.nu
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Ghostet af Findbolig
Jeg har i 15 år lejet en bolig gennem et selskab som nu er overtaget af Findbolig. Da jeg skal fraflytte min lejlighed var aftalen med Findbolig at jeg ville blive kontaktet mhp fremvisning af lejlighed, og at de ville forsøge at genudleje lejligheden 14 dage inden opsigelsesperioden. Jeg flytter ud om 2 dage og har ikke fået nogen besked. Deres telefoniske ventetid er over 30 minutter og når man endelig kommer igennem kan de ikke hjælpe og den rette person ringer ikke tilbage. Det er fuldkommen uacceptabelt at bryde den aftale der blev lavet da lejligheden blev opsagt og ‘ghoste’ i stedet for at give besked.
Dårligste oplevelse til dato
Dårligste oplevelse til dato! Købte 4 dages abonnement for 9kr, da de 3 dage var gået ville jeg opsige det (så jeg ikke skulle betale de 299kr dagen efter) den blev ved med at sige at adgangskode og login var forkert, prøvede at få tilsendt en ny kode flere gange, men den kom aldrig! Det resulterede i, at der blev trukket 299kr og jeg skrev på dagen til kundeservice, men fik bare et standard svar, som jeg ikke kunne bruge til noget. Prøvede efterfølgende igen at logge ind, men dette er stadig ikke lykkedes mig! Så lige nu har jeg et abonnement kørende, som jeg slet ikke skulle have haft betalt for - fordi jeg ville afmelde det før pengene ville blive trukket!!! Og kan forsat ikke afmelde abonnementet - eller komme i direkte kontakt med kundeservice. Aldrig oplevet dårlige service!
The experience of using this site is…
The experience of using this site is pretty dire. It definitely needs some QA/dev time. Logging in is painful and almost always returns a 500 error. The lists displayed differently on mobile vs desktop. Names in the messages are garbled and messed up. There are tons of other issues that create a subpar CX.
Elendig hjemmeside
Jeg har i mange år brugt den gamle findbolig.nu som fungerede perfekt. Og den lejlighed jeg bor i nu fandt jeg også på Findbolig.nu
Så skulle der laves en ny hjemmeside og den forungerer stadig ikke, selvom det efterhånden er flere år siden den kom i luften. Jeg har talt med hjælpecenteret flere gange og de har været flinke, men det løser ingen problemer. Jeg kan ikke skrive mig op. Jeg bliver kørt rundt i ring (med få klik kan du gøre dit og dat står der på hjemmesiden) og kommer sjældent i mål med at skrive mig på venteliste. Og når jeg klikker et sted ender jeg forkerte steder uden valgmuligheder. Et tomt spor. Ligesom i 'mine tilknytninger'. Jeg tilknytter mine forskellige pensionskasser, men de bliver ikke verificeret, selvom jeg har checket flere gange, at jeg har skrevet rigtigt. Så nytter det jo ikke noget.
Og stort set hver dag får jeg en mail om at der er nyt til mig på Findbolig.nu. Og når jeg glad trykker på linket, så er der selvfølgelig ikke noget nyt. Intet overhovedet. Så... helt ærligt, det er for ringe. Og nu, endelig, i dag, har jeg fået taget mig sammen til at skrive en anmeldelse. Og jeg kunne se på Trustpilot at jeg ikke var den eneste der havde haft denne oplevelse.
Hjemmeside LANGSOM
Jeres hjemmeside er fabelagtig langsom, og det til trods for man selv sørger for rydde cache,prøve på andre browsere, har oplevet dette flere gange,hvad er problemet ???
Abelone kronvold
Ja. Jeg er ikke finde noget. Jeg er anmeldelser. Jeg også trukket ikke med betaling. Tak
Manglende tilbagemelding
Det er nu tre dage siden vi lagde billet ind på, at ville se nogle lejligheder. Vi har intet hørt fra Findbolig.nu p.t. hvilket virker ret uprofessionelt.
OPDATERING efter svaret fra Findbolig.nu:
Der er ingen grænser for hvad I har af forklaringer på, hvorfor netop I ikke kan drages til ansvar for den enorme mængde af dårlige anmeldelser I har fået her på Trustpilot - inklusiv min.
I er tydeligvis ikke et kvart sekund interesseret i jeres brugeres oplevelser og meldinger.
Det er meget dumt, for det betyder at I højst sandsynligt ikke eksisterer om ganske få år.
Jeg er ihvertfald færdig med at bruge jer - og vil benytte enhver lejlighed til at fraråde andre at stole på jeres såkaldte bolig-hjælp.
I er i lommerne på en række organisationer, som afgjort ikke har den enkelte boligsøgers interesse.
M.h.t. kontaktinformation sender jeg rigtigt gerne yderligere info til jer - men spar mig for at skrive til mig herefter med ord om, at I da har sendt mig en mail, for det skete sjovt nok først efter at jeg havde lagt min anmeldelse her på Trustpilot - og jeg mangler fortsat den eneste information jeg rent faktisk ønsker; nemlig invitation til at kunne komme ud og se de konkrete lejligheder, jeg har lagt billet ind på. Men hey - det har jo (heller) ikke noget med jer at gøre 🙄
Super synd for landets enorme mængde af boligsøgende, at der umiddelbart ikke eksisterer en eneste dansk boligplatform, som rent faktisk har den boligsøgendes klare interesse. Der ligger et kæmpe gyldent marked for en kommende, seriøs spiller på markedet!

svindelfirma
Jeg betragter Findboliger.dk som et svindelfirma. Efter af 9 kr i "startgebyr" trækkes på automatik 299 kr. Jeg kunne ikke komme i kontakt med udlejer.

Risposta di Findbolig.nu
Jeg havde fået tilbudt en lejlighed
Jeg havde fået tilbudt en lejlighed, som jeg ikke kunne komme til fremvisningen på - jeg gør som de skriver og kontakter dem for at finde en ny tid via ders eget system.
Intet svar.... Skriver flere gange, intet svar.
Jeg ringer til sidst og får den mest arrogante person i røret. Jeg skal da vide at det jo er Capital Invest jeg skal ringe til? - Jeg er sku da kunde hos PFA - som betaler jer for at tage jer at udlejningen. Men det er klart at så skal jeg vide at jeg skal ringe til en helt andne udlejer - så jeg får et tlf. nr og et surt opstød fra medarbejderen. Telefon nummeret virker ikke. Hold da fast en dårlig service.
Update 18/3.
Jeg har gjort lige nøjagtig det der står jeg skal hvis jeg gerne vil have en anden tid til åbent hus. Skrev flere gange - som jeg skal! Hvis den vejledning ikke er rigtig - som jeg får på findbolig.nu - så ret det da. Altså hvem der gør hvad er da kunden helt uvedkommende. Det er da jer der har gjort processen helt vildt indviklet.

Risposta di Findbolig.nu
Jeg vil gerne fremhæve min positive oplevelse med FindBoligNu
Jeg vil gerne fremhæve min positive oplevelse med FindBoligNu og specielt nævne den effektive indsats fra Lærke Wulff. Hendes professionalisme og engagement gjorde processen smidig og behagelig. Det er vigtigt at præcisere, da der er en forvirring med en anden hjemmeside, findboliger.dk. Jeg har haft dårlige oplevelser med den sidstnævnte, og det er vigtigt for folk at være opmærksomme på forskellen mellem de to hjemmesider. FindBoligNu.dk har vist sig at være pålidelig og værd at stole på.
Jeg har personligt fundet min drømmelejlighed gennem FindBoligNu, og jeg ønsker at fremhæve, hvor godt de har klaret sig. Deres brugervenlige interface og Lærke Wulffs hjælpsomhed har virkelig gjort processen enkel. Det er trygt at sige, at FindBoligNu er en pålidelig platform, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Huske det er gratis at tilmelder sig.

Konstant nulstillet anciennitet
Jeg har været skrevet op til flere forskellige boliger igennem mit pensionsselskab hos findbolig.nu. Første gang at jeg blev smidt af alle mine ventelister og fik nulstillet min anciennitet var da jeg havde afvist én bolig for meget ift deres regler. Fint nok, efterfølgende skrev jeg mig kun op til få ventelister, og kun boliger med passende husleje.
Ligesiden har jeg fået tilbud på boliger jeg ikke havde en aktiv venteliste på længere, og hver gang har jeg fået en opfølgende mail fra findbolig.nu om at jeg nu er smidt af ALLE ventelister og har nulstillet anciennitet. Det fører ingen vegne og jeg har opgivet at bruge findbolig.nu for nu.

Risposta di Findbolig.nu
Har ikke fået noget ud af det- intet…
Har ikke fået noget ud af det- intet respons fra udlejer. Det er penge lige ud af vinduet!!

En god oplevelse
En god hjemmeside. En god behandling fra Lærke og Niels.

Elendig service!
Jeg har fået en e-mail med en påmindelse om, at jeg skal betale indtil d. 31/10.
Der var også en besked for en måned siden, som jeg ikke havde set, da jeg ingen e-mail fik, om at jeg har besked på hjemmesiden.
Jeg har forsøgt at betale via hjemmesiden, men det kan jeg ikke.
Hjemmesiden er ikke til at bruge.
Når man vælger at betale, bliver man ikke videresendt til betaling.
Jeg har forsøgt at ringe til dem (tlf. 70332200 står på hjemmesiden), men damen, der svarede, sagde at de ikke har noget med "findbolig.nu" at gøre, og at "findbolig.nu" blot kopierer deres annoncer.
Uacceptabelt at man kommet til at miste sin plads på ventelisten pga. dette.
Hjemmesiden er håbløs, hvilket gør det ekstremt svært at få en bolig
Hjemmesiden er helt håbløs, og den bliver ved med at være fyldt med fejl. Man får ikke besked om boligtilbud og bliver sat passiv på alle ventelister helt uden grund. Det har nu stået på i over 6 måneder, og det bliver ved med at være et problem. Det er simpelthen utroligt, at hjemmesiden lanceres, når den er SÅ fyldt med fejl.

Risposta di Findbolig.nu
Jeg synes den nye hjemme side er god og…
Jeg synes den nye hjemme side er god og nem at komme rundt på. Jeg har nemt ved at finde tingene og super nemt at søge bolig, nu kan jeg osse skrive mig op til enkelte lejligheder og ikke hele opgangen. Ja der har været start vanskeligheder, men det kan ske. Det eneste minus jeg ser er hvor på listen man er, der hopper man for meget op og ned, først nummer 3 så 1 og så 5 så 10 nu 6 så er det svært at finde ud af om man snart får noget tilbudt. og det er kun en gennemsnits plads. Men super brugervenlig. Og har altid fået fat i venlige medarbejder når jeg har ringet.

Indkassering af ventelistehebyrer
Sidste år betalte jeg 2x gebyr for venteliste. Det var i sidste øjeblik, men rettidigt.
Alligevel har boliglisten slettet opskrivningen.
Da jeg ringede til dem forklarede en medarbejder at det var ubs jeg skulle kontakte. De var ikke til at komme i kontakt med.
Nu får jeg henvendelse fra findbolig.nu om boligtilbud jeg slet ikke har skrevet mig op til. Og på trods af at jeg har betalt gebyr for to år, er ventelisten blevet slettet. Findbolig.nu har ikke fundet det nødvendigt at svare.
Ny hjemmeside
Hvor er det dejligt hjemmesiden er blevet opdateret. Nu kan man se om man har bestilt en fremvisning. Dog kommer der ikke notifikation om at der er ny besked. Skal selv ind og se efter dagligt. Håber på det er begyndervanskeligheder.

Man får aldrig svar
Nu må jeg skrive her fordi Findbolig.nu ikke vender tilbage på ens mails.
Vi fik masser af boligtilbud før den nye hjemmeside gik live, efter den gik live blev der helt stille - forståeligt nok, IT'en skal lige op og køre.
Spontant for 2 uger siden mistede jeg alle mine ventelister placeringer.
Da jeg oprettede min bruger tilbage i september 2022 stod jeg længere fremme i køen end jeg gør nu, hvad sker der?
Man ringer til support nummeret og får at vide at de ikke kan hjælpe med tekniske ting og man skal sende en mail til deres support. Det har jeg gjort for over en uge siden, og der er stadig intet svar fra dem.
Jeg bor i en tidsbegrænset bolig, og har ind til videre stået opskrevet i næsten et år, kun for at rykke længere bagud i køen.
Terrible website and system!
Ever since they launched their new website it has been going only worse. I feel the old website was already user unfriendly, but the new website is not only that but also full of errors and confusions. I have been placed as "passive" multiple times, often because I did not respond to an apartment offer that I signed up for, but for whatever reason it never sends notifications to my phone or email about the offers I receive, so obviously I will miss out on them. I only get email notifications when I have been placed as "passive", this is so unfair that I have to suffer, waste time and nerves because of their unprofessional system! Another issue is that when you sign up for an apartment that estimates future rent to be for example 8000-10000 kr. per month, once it becomes available it get suddenly a rent of 16000 kr. sorry but this is literally false advertisement and very misleading, forcing people to sign up to something they already know won't be able to accept, it is especially annoying when you are allowed only to say "no" three times! If there are any estimated price changes to apartment lists, then we should be notified of this, so we have a chance to change our position before the offer arrives. Or maybe they should just remove these limitations altogether! Seriously!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.