Filmudsalg Recensioni

TrustScore 1 su 5

1,0

Bestilte en film d. 7 oktober 2025. Rykkede efter nogle dage da jeg ikke havde modtaget notifikation fra dem. Fik beskeden film afsendt for 3 dage siden. Venter yderlige to dage, stadigvæk ingen film... Leggi di più

Jeg hjalp min far med at bestille Nøddebo Præstegård dem gamle sort hvide film, men vi har intet hørt. Når jeg prøver at sende dem en emall så får jeg beskeden at mailen ikke findes, prøvede at sen... Leggi di più

14 dage efter at jeg afgav min ordre, har jeg stadig ikke hørt noget. Det ville ikke kræve den store indsats fra [navn fjernet] at informere sine kunder om så urimelig lange leveringstider. Faktisk... Leggi di più

Jeg står og skal bruge DR's serie "Gamle Danmark" og finder den hos Filmudslag til en rimelig pris. Jeg bestiller den...og hører derefter intet fra Filmudsalg. Jeg skriver en mail til... Leggi di più

1. Negozio di noleggio film

Filmudsalg.dk er hele Danmarks videobutik på nettet... Vi forhandler alle danskudgivet dvd og blu-ray film og har derfor mere end 20.000 forskellige titler på lager. Du finder også masser af titler her, som du ikke umiddelbart kan finde andre steder og vi har altid Danmarks største udvalg af Disney, svenske klassikere, 50 kroners film og meget andet. Vi leverer indenfor få dage og prisen er altid kun 29 kr. i Danmark uanset hvor meget du køber og hvis du køber for mere end 300 kr. leveres ordren fragtfri.

Pessimo

TrustScore 1 su 5

4K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Annulleret ordre

For mig blev der aldrig handlet. Jeg bestilte en vare 30/8-2014 og der stod at væren ville blive sendt indenfor 5 hverdage. Dagen efter stod der så på siden, at den var lukket, men ville vende tilbage. Jeg skulle bruge varen til en gave. Har kontaktet sidens indehaver pr. mail flere gange, og får ikke svar. Kan ikke anbefales!!

17 settembre 2014

ved det ikke endnu. min vare bliver ikke send før efter den 2 oktober

Hvorfor jeg skal anmelde en handel der ikke er gennemført endnu det er meget svært det jeg har bestilt for en md siden bliver først frigivet efter den 2 OKTOBER

15 settembre 2014

Risposta di Filmudsalg

Der står i mailen at den automatisk bliver udsendt 10-14 dage efter du har lavet din ordre - altså intet at gøre med om varen er sendt.
De 2 film du har bestilt udkommer rigtignok 2/10 - hvilket fremgår ret tydeligt både af hjemmesiden og din ordrebekræftelse

Online salgs- og marketingschef

Tja har ikk fået noget, selvom de er betalt

Synes det er for dårligt, at jeg stadig ikke har fået nogen af de film, som jeg har købt.

12 settembre 2014

Risposta di Filmudsalg

I så fald skal du henvende dig telefonisk, så sender vi naturligvis nogle nye varer afsted ;)

Nemt at betjene

Nemt at finde rundt på hjemmesiden og filmene leveret indenfor en uge :-) Dejligt, at I igen og igen lever op til mine forventninger!

12 settembre 2014

Hmm..

Bestiller en film på deres side.. Efter nogle dage ringer jeg men de kan ikke fortælle hvornår og om de kan skaffe filmen da de er ved at flytte lager. De Vidste ikke hvornår jeg ville kunne få besked. Idag har jeg så fået at vide via en mail at min handel er anulleret da de ikke kan skaffe filmen . Trææææls

10 settembre 2014

Risposta di Filmudsalg

Det sker jo desværre at titler udgår fra sortimentet - ikke noget vi på nogen måde er herre over.

Online salgs- og marketingschef

de har, de fleste film, jeg skal bruge

Det er et rigtig godt sted at handle film. samler, de gamle film sammen, jeg havde på VHS. skønt at se, der pludselig dukker en grugt op, jeg lige stod og manglede, til en fear oris.
kan varmt anbefale og samle sine gamle og nye munder frem 😁

9 settembre 2014

nemt, billigt, bekvemt...

Super bekvemt og nemt på siden, rigtig hurtig levering, selv på Bornholm, billigt og stadigvæk både troværdigt og stabilt... Og lækkert med sommer rabat...;-)

6 settembre 2014