Filmudsalg Recensioni

TrustScore 1 su 5

1,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte en film d. 7 oktober 2025. Rykkede efter nogle dage da jeg ikke havde modtaget notifikation fra dem. Fik beskeden film afsendt for 3 dage siden. Venter yderlige to dage, stadigvæk ingen film... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg hjalp min far med at bestille Nøddebo Præstegård dem gamle sort hvide film, men vi har intet hørt. Når jeg prøver at sende dem en emall så får jeg beskeden at mailen ikke findes, prøvede at sen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

14 dage efter at jeg afgav min ordre, har jeg stadig ikke hørt noget. Det ville ikke kræve den store indsats fra [navn fjernet] at informere sine kunder om så urimelig lange leveringstider. Faktisk... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg står og skal bruge DR's serie "Gamle Danmark" og finder den hos Filmudslag til en rimelig pris. Jeg bestiller den...og hører derefter intet fra Filmudsalg. Jeg skriver en mail til... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di noleggio film

Scritti dall'azienda

Filmudsalg.dk er hele Danmarks videobutik på nettet... Vi forhandler alle danskudgivet dvd og blu-ray film og har derfor mere end 20.000 forskellige titler på lager. Du finder også masser af titler her, som du ikke umiddelbart kan finde andre steder og vi har altid Danmarks største udvalg af Disney, svenske klassikere, 50 kroners film og meget andet. Vi leverer indenfor få dage og prisen er altid kun 29 kr. i Danmark uanset hvor meget du køber og hvis du køber for mere end 300 kr. leveres ordren fragtfri.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Første gangs køb

Jeg kan give 4 stjerner da jeg har modtaget min vare efter
20 dage, beklager, de 2 første afsendelser udeblev i posten.

19 maggio 2014
Valutata 1 stelle su 5

Lever ikke op til forventningerne,

Kender du det med, at man køber en film på nettet, dog på en dansk hjemme side og så lever de slet ikke op til det der står. De skrev tydeligt at filmen havde danske undertekster og det har den så ikke, er virkelig træls Norman giver den i gave til en, som ikke kan forestå engelsk særlig godt eller læse engelsk undertekster.

16 maggio 2014

dårlig

meget dårlig service, leveringstiden er ca. 5 dage, men jeg bestilte film d. 2 maj og har intet hørt, jeg har sendt 3 mails, men ikke fået noget svar, dårlig . jeg handler ikke hos hos filmudsalg mere.

teddy christensen

16 maggio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Bliver foretrukne sted at købe DVDer

FilmUdsalg har den fede mulighed, at man kan oplyse, hvis de DVDer de sælger findes billigere andetsteds, og i så fald vil de matche den pris. Dvs. Filmudsalg ER derfor det billigste sted at købe sine DVDer. Samtidigt har det været hurtig fragt uden problemer. Kan dog ikke udtale mig om servicen, men siden at de har fulgt mine oplysninger omkring de dvder, som jeg havde fundet billigere på andre hjemmesider, og ud fra de andre reviews herinde, kan jeg ikke se, at de ikke skulle have styr på sagerne. Kan i hvert fald anbefales. Og så er fragten i øvrigt overkommelig, hvilket også er en af de ting, jeg går efter, når jeg handler DVDer.

11 maggio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Det var nemt at bestille, forsendelsen kom hurtigt og i hel tilstand frem til mig.
Bestille gerne en anden gang.

8 maggio 2014

Fantastisk service

Jeg skulle bruge en film, som jeg ikke kunne finde andre steder. Men lige præcis denne side havde filmen. Jeg bestilte hurtigt og nemt.
Da jeg får set på min kvittering, har jeg bestilt 2 af den samme film. Jeg ringede til dem med det samme, telefonen blev taget uden ventetid og den ene film blev slettet og pengebeløbet der blev trukket på min konto, blev rettet med det samme.
Ikke noget med penge frem og tilbage og kreditnota og sådan noget - lige ud af landevejen.
Bestemt en god side, at bestille film på og en god service!

8 maggio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Fin, hurtig og proffesionel betjening

Jeg skulle bestille en film jeg ikke kunne få andre steder men fandt den hos filmudsalg og 3 dage senere stod jeg med den i hånden. Over email kunne jeg hele tiden se hvad der foregik. Tjekket

6 maggio 2014
Valutata 1 stelle su 5

Køb/betaling af film, Men ingen film leveret efter 1 uge.

Hej! Har været særdeles uheldig. Har købt/betalt film. Men efter 1 uge ingen levering.
Man svarer ej heller på henvendelse til kundeservice.
Så alt i alt. Hold jer fra dette firma.

6 maggio 2014
Logo di Filmudsalg

Risposta di Filmudsalg

Trist anmeldelse!
Kan se at du selv har skrevet din adresse forkert - og derfor er forsendelsen kommet retur. Har pr telefon aftalt med din kone at jeg sendte filmen afsted igen (omkostningsfrit for dig).
Nej, jeg læser ikke mails om søndagen.

Jimmi Haushøj
indehaver

2 af samme film

For dårligt man får sent 2 af samme film

29 aprile 2014
Logo di Filmudsalg

Risposta di Filmudsalg

Det havde da været mere for dårligt hvis jeg havde undladt at ekspedere den ene af dine ordrer!
Du har bestilt filmen både 15/4 og 18/4.

Jimmi Haushøj
indehaver

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più