Ontvangst was niet vriendelijk, na 3 keer goedemiddag gezegd te hebben, reageerde de verkoper. Weinig uitleg over fiets gegeven, erg onpersoonlijk. Ook moest ik mijn fietsketting en sleutel meenem... Leggi di più
L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto
Onlangs 2 fietsen aangeschaft bij deze winkel,en beide keren echt heel goed en netjes geholpen!! Daar nemen ze echt de tijd voor je zodat je een goeie keuze kan maken uit het grote aanbod!! Aanrader... Leggi di più
Heel goed geholpen!! Ik heb met verschillende medewerkers contact gehad. Ze namen allemaal de tijd voor advies en ik voelde geen enkele druk om te kopen. En juist daarom hier een mooie Ebike gekocht.... Leggi di più
Vriendelijke benadering van het personeel, veel keuze en juiste passende informatievoorziening. De aflevering kwam zelfs week eerder dan verwacht en de uitleg van de nieuwe fiets werd door Bochuslaw... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Hoge Rijndijk 293A, 2382 AN, Zoeterwoude-Rijndijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer slechte service, medewerkers nemen geen tijd voor je als je een fiets komt ophalen. Zijn alleen maar bezig met klanten die komen kopen. En als je geholpen wordt, zijn ze met nog 3 andere klanten tegelijk bezig. Uiteindelijk een uur bezig geweest om een nieuwe fiets op te halen.

Risposta di Fietsvoordeelshop - Zoeterwoude-Rijndijk
Heel prettig te woord gestaan, en de bestelde fiets keurig geleverd!
Vriendelijke en behulpzame medewerker. Duidelijke uitleg en nam de tijd voor ons.
Tot nu toe hele goede service gehad en goede uitleg prima
Uitstekende service en goede uitleg van de fiets. Staan je netjes en geduldig te woord .
Prima voorlichting en service. Plezierig geholpen door Tim en heeft in samenwerking met Niels snel een Gazelle Ultimate C5 geleverd.
Bedankt en succes.
Goedkoper dan de rest en prima service. Wel opletten: als op de website staat dst een fiets "Op voorraad" is bij een vestiging, kan t nog steeds zo zijn dat deze in het magazijn op voorraad is maar niet direct beschikbaar in de winkel.
Fijne manier van te woord staan en goede uitleg verschil van merk en fietsen .
De uitleg van de fietsen over hoe alles werkt en fiets testen en de kundigheid van het personeel daar
Goed en kundig advies over de te kiezen fiets. Vriendelijk en geduldig.
Tevreden over het gehele proces en blij met mijn nieuwe fiets.
Ik ben heel erg tevreden over de Fietsvoordeelshop in Zoeterwoude. Prachtige zaak met een groot assortiment.
Ik werd zeer vriendelijk geholpen, en geven een goede service. Mijn nieuwe Batavus E-bike kon ik al na 1 dag ophalen.
Kortom ik zou iedereen aanraden hier z’n fiets aan te schaffen.
Prettige, deskundige en klantvriendelijke benadering, goede informatie over de fiets, goede afstelling van de fiets, goede uitleg over de factuur en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Fijn geholpen in de winkel bij het maken van een keus. Ruim de gelegenheid gehad om proefritten te maken. Duidelijke uitleg bij aflevering.
Goed advies,zeer vriendelijke man met veel kennis van zaken.
Goede service en advies gekregen van de medewerker .