De jonge verkoper Daan is een hele vriendelijke gedreven en fijne adviseur. Alles tot in detail uitgelegd en vergeleken met de andere merken fietsen. Dit heeft ons doen besluiten om voor de G... Leggi di più
Medewerker Daan uit Sittard heeft ons vanaf moment 1 dat we er zijn geweest op een super manier geholpen. Niets was teveel. En jongen met zeer veel kennis, enthousiasme en humor die bijna overal wel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Sittard-Geleen
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Industriestraat 9, 6135 KE, Sittard-Geleen, Limburg, Paesi Bassi
- 085-0717729
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Had 2 fietsen als bestelling gedaan
Had 2 fietsen als bestelling gedaan. Kreeg daarna een mail dat mijn bestelling klaar stond. Eenmaal aangekomen bleek er maar 1 fiets gereed te zijn. En omdat ik best wel een aardig ritje achter de rug had baalde ik enorm. Achteraf is het wel goed opgelost. Maar er blijft toch een nare nasmaak.

Risposta di Fietsvoordeelshop - Sittard-Geleen

Risposta di Fietsvoordeelshop - Sittard-Geleen
Fantastische service!
Ik ben fantastisch geholpen door dit filiaal in Sittard. Waar een ander filiaal én het hoofdkantoor zeiden dat iets onmogelijk was maakte dit filiaal het meteen mogelijk! Binnen 30 minuten stond er een busje voor ons huis om onze bakfiets op te halen ter reparatie en werd hij in de namiddag weer keurig afgeleverd!
Sindsdien fietsen mijn 3 kids en ik elke dag met erg veel plezier met de fiets!
Totaal onbekend, maar ontzettend positief!
Verrast door de klantvriendelijke bejegening van al het personeel, prijs-kwaliteit verhouding van de beschikbare ebikes, de snelle en correcte levering en communicatie in deze. Jammer dat jullie vestiging in Sittard zo weinig naamsbekendheid heeft, zal jullie zeker promoten na mijn ontzettend positieve ervaring!
Er was een probleem met de fiets
Er was een probleem met de fiets. Dit is prima opgelost door de medewerker van fietsvoordeelshop.
Goede uitleg vriendelijk en ze nemen de…
Goede uitleg vriendelijk en ze nemen de tijd voor je.
Goede informatie gekregen
Goede informatie gekregen, fijne fiets gekocht, veel fietsen hebben ze er staan, de nodige fietsen mogen uitproberen met prima adviezen van de medewerkers. De werkplaats heeft onze oude fiets meteen nagekeken, echt top service geleverd. Het enige aandachtspuntje is dat een medewerker in de winkel wel heel veel praat. De helft minder is net ze goed.
Zeer goede hulp gekregen van het kiezen…
Zeer goede hulp gekregen van het kiezen van de fiets, ook al de nodige informatie gekregen
Mooie overzichtelijke zaak helpen je…
Mooie overzichtelijke zaak helpen je goed en leggen alles heel fijn uit ik ben blij met mijn fietsje gisteren opgehaald en al wat km samen gefietst dank jullie wel
Alles werd snel en soepel afgehandeld
Alles werd snel en soepel afgehandeld. Goede uitleg gekregen. En het ophalen ging heel snel omdat ik telefonisch al veel had kunnen regelen.
Medewerkers zijn erg vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Nu mijn 2e fiets hier gekocht.
Jong talent…
Als je een jonge medewerker in je team heb zitten die zo enthousiast is dan moet je hem koesteren.
zeer gegund dat hij een mooie deal met ons heeft gemaakt
Fiets kopen dan zeker een aanrader
Ondanks drukte in de zaak had men tijd voor ons waardoor we duidelijke tekst en uitleg kregen bij onze aankoop door vriendelijk en kundig personeel.
Bij deze winkel kun je altijd terecht
Bij deze winkel kun je altijd terecht. Hoge kwaliteit fietsen voor een gunstige prijs. Ook voor reparatie kun je zo binnenlopen.
Vriendelijk personeel en je wordt altijd super geholpen! Zeker een aanrader
Ik werd direct geholpen met mijn vraag…
Ik werd direct geholpen met mijn vraag over nieuwe trappers. Deze werden gratis op mijn fiets gemonteerd.
Goede service👍
Er werd alle tijd genomen om uitleg…
Er werd alle tijd genomen om uitleg over fiets te geven, meedenken mbt accessoires zoals fietshelm, tassen en slot.
Heel goed bedrijf
Zeer goede ervaring met deze zaak. Goede en kundige medewerkers,ruime keuze en een goede prijs.