Mede door de uitstekende service en vriendelijkheid van het personeel, ben ik geslaagd voor een Cube e-bike. Er werd alle tijd voor mij genomen ondanks dat het best druk was. Zeker een aanrader om... Leggi di più

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf en hebben goede instructies gekregen toen ik hem kwamen ophalen. De eerste servicebeurt is ook goed gedaan. Vriendelijk geholpen.
Een zeer prettige ervaring met de heren van het fietsonderhoud! In eerste instantie langsgegaan voor een diagnose vanwege een vastlopende versnelling. De heer heeft tijd vrijgemaakt om de diagnose te... Leggi di più
Niet eens een ster waard.. We werden niet echt geholpen. Kwamen om een proefrit te maken met een Gazelle, framemaat 53. Een Nederlandse medewerker bemoeide zich constant met zijn Pakistaanse collega... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Rijswijk
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Steenvoordelaan 265, 2284 CM, Rijswijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- 070-2195054
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
goede service bij aflevering fiets in winkel
Snelle levering en vooral ook goede zorg bij aflevering van mijn nieuwe fiets. Ik had eigenlijk een langere zadelpen nodig en dat werd ter plekke kostenloos geregeld. Heel vriendelijk te woord gestaan en goede adviezen gekregen.
Voor een fiets moet je hier zijn.
Klantvriendelijk, vakkundig en groot assortiment.
Een aanrader dus!!!
Professioneel advies op maat
Zelden maak je in een winkel mee dat je zo professioneel geadviseerd wordt als in de Fietsvoordeelshop in Rijswijk.
Ik wist wat ik wilde hebben..
Ik wist wat ik wilde hebben... goed geholpen, testritje gemaakt... en besteld... voor de geplande datum is de fiets geleverd. Fietsverzekering top geregeld. Verbeterpunt. Na een bepaalde periode aanbiede om terug mag komen voor een kleine servicebeurt of alles nog werkt c.q. goed is ingesteld.
Goede informatie door medewerker die…
Goede informatie door medewerker die ervaren was. Andere medewerker die pas 1 maand werkzaam was erg gespannen, maar was zeer behulpzaam.
Uiteindelijk tevreden met de aankoop.
Keurig geholpen bij het bestellen
Keurig geholpen bij het bestellen. Keurige afhandeling mbt het op naam zetten van de speedbike. De gehele aanvraag en afhandeling mbt het kenteken is betaald door fietsvoordeelshop.
Fietsenvoordeel Rijswijk
Fietsvoordeel Rijswijk
Vriendelijk geholpen en ook deze keer een super service
Super aardig en behulpzaam personeel.
Super aardig en behulpzaam personeel.
Bij het ophalen van de fiets wordt die meteen goed ingesteld en duidelijke uitleg gegeven.
Garage in de winkel waar je snel heen kan.
Snel geleverd en vlot geholpen.
Snel geleverd en vlot geholpen.
Goede garantie voorwaarden
Super service én een fantastische e‑bike!
Onlangs heb ik een e bike gekocht bij de Fietsvoordeelshop en ben ik erg tevreden over de service. De medewerkers dachten goed mee en gaven duidelijke uitleg. De aflevering ging niet helemaal goed, maar dit werd snel en vakkundig opgelost. De bereikbaarheid en communicatie, zowel per e mail als telefonisch, waren uitstekend en altijd vriendelijk.
De fiets werd uiteindelijk netjes rijklaar afgeleverd en rijdt geweldig. Ik kan Fietsvoordeelshop zeker aanraden!
Heb gisteren een nieuwe fiets gekocht…
Heb gisteren een nieuwe fiets gekocht op de locatie Rijswijk ZH. Op de locatie ben ik goed geholpen door deskundigen personeel. Echt een aanrader om hier langs te gaan voor een mooie nieuwe fiets.
Prima service
Uiterst goed geholpen, goede uitleg over de fiets het onderhoud en ook de snelle service/ levering van de fiets
Het personeel was erg aardig en nam de tijd om uitleg te geven aan verschil van diverse merken fietsen
Eerst contact was goed maar het leveren…
Eerst contact was goed maar het leveren liet nogal op zich wachten door interne miscommunicatie.
Maar na extra winkelbezoek en bellen kwam het uiteindelijk goed.
Ruim de tijd en zeer vriendelijk
verkoper/adviseur was zeer duidelijk en nam ruim de tijd ondanks dat hij alleen stond dus lange wachttijd voordat je aan de beurt was.
Afspraak voor proefrit fiets gekocht alles direct afgehandeld
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers. Ze nemen de tijd om uit te leggen.
De informatie en verkoop was heel…
De informatie en verkoop was heel prettig
De verkoper nam alle tijd zelfs bij een tweede bezoek
Geweldige service en vriendelijk…
Geweldige service en vriendelijk personeel! Ook dit keer weer uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe fiets voor onze dochter.