Gisteren bij Fietsvoordeelshop Zwolle geweest. Daar stond de fiets die ik graag wilde testen niet meer, maar ik kon voor vandaag een afspraak maken bij Fietsvoordeel Heerenveen. We werden uitstekend... Leggi di più

De medewerkers van Fietsvoordeelshop Heerenveen hebben mij goed geinformeerd over (on)mogelijkheden van diverse fietsen. Daarbij is goed geluisterd naar wat ik wilde. Helaas duurde het lang voordat... Leggi di più
Netjes en correct geholpen. Goede uitleg gehad. Tevens heeft verkoper geholpen met de fietsen op de fietsendrager de zetten. Dit was ons 2e bezoek aan deze winkel. Ook de 1e keer goede uitleg gehad en... Leggi di più
Zeer positieve ervaring. Ik had een fiets op het oog en kreeg hier uitgebreide informatie over mbt de mogelijkheden en kon een proefrit maken. Ook hulp bij het uitzoeken van een telefoon houder /... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Heerenveen
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Bokslee 10, 8447 DM, Heerenveen, Friesland, Paesi Bassi
- (0513) 745 105
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
het personeel was vriendelijk alles…
het personeel was vriendelijk alles goed uitgelegd en een prima servicr
Zeer goede service
Mij vrouw en ik hebben beiden een mooie fiets gekocht bij Fietsvoordeelshop Heerenveen. Van begin tot eind goed geholpen. Door meerdere medewerkers. Allemaal zeer attent en behulpzaam. Contact via telefoon, mail en sms verliep vlot. Bij ophalen van de fietsen werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Tevens een fietsendrager gekocht. Deze werd op de trekhaak van de auto geplaatst en tevens ook goede kwaliteit en goede uitleg. Medewerkers assisteerden elkaar zeer professioneel voor een goede aflevering. We zij heel tevreden. Goede service. Wij bevelen Fietsvoordeelshop Heerenveen aan.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je, heel geduldig en hulpvaardig. Dit kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen! Dankjewel Klaas.
En dan ook nog mooie fietsen voor een goede prijs.
De service was top in orde
De service was top in orde. Bericht dat de fiets klaar stond in de winkel, afspraak voor een proefrit, afstellen door de monteur. Men nam ruim de tijd en gaf veel informatie.
Enthousiaste hulp bij de aanschaf van een fiets.
Leuk ontvangst bij betreding van de winkel en behulpzaam bij het maken van de keuze van een fiets. Geen druk op de verkoop maar goed advies. Bij de levering van de fiets alle tijd nemen om de fiets aan te passen aan de wensen, inclusief hulp bij de accessoires (bijvoorbeeld een telefoonhouder voor navigatie).
Betrouwbare fietsenwinkel met goede service
Wat een fijne ervaring hebben wij gehad bij deze fietsenwinkel. Toen we de fiets voor onze zoon kwamen ophalen, namen ze uitgebreid de tijd om de fiets goed af te stellen. Ook gaven ze hem handige tips over hoe hij het beste op en af kon stappen op deze grotere fiets. Dat vonden wij erg prettig.
Na twee dagen merkten we dat er iets niet helemaal goed zat met de versnellingen. We zijn ermee teruggegaan naar de winkel en het probleem werd direct en zonder gedoe opgelost. Echt hele goede service!
Vriendelijk personeel, goede uitleg en snelle hulp. Wij zijn erg tevreden.
Een heel scherpe prijs
Een heel scherpe prijs, een prachtige grote showroom en allemaal sympathieke medewerkers, maakt het de moeite waard om naar Heerenveen te rijden.
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Mijn nieuwe fiets opgehaald
Mijn nieuwe fiets opgehaald en er werd alle tijd genomen om zoveel mogelijk alles uit te leggen over de fiets en de app op de telefoon.
Het bleek bij thuiskomst, dat mijn fiets soms doortrapte in de 5e versnelling. Ik kon meteen langskomen en werd met voorrang geholpen. Super dat dit meteen kon.
Dik tevreden met deze Fietsvoordeelshop uit Heerenveen!
Prima service en uitleg wat passend was…
Prima service en uitleg wat passend was voor onze zoon, gezien zijn lengte.
Vakkundig geholpen in Heerenveen: de beste fiets voor de beste prijs
Na een uitgebreide online vergelijking wist ik het zeker: ik had mijn ideale fiets gevonden. Van alle aanbieders kwam Fietsvoordeelshop.nl als voordeligste uit de bus.
En wat fijn dat ze een fysieke winkel in de buurt hebben. Ik besloot daarom naar de vestiging in Heerenveen te gaan. Daar werd ik uitstekend geholpen door vriendelijke personeel; ik kreeg een duidelijke uitleg over de fiets en alles werd rustig doorgenomen.
De levering was ontzettend snel: slechts een week na de bestelling had ik de fiets al in mijn bezit.
Inmiddels heb ik al heel wat kilometers gefietst en ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn aankoop. Al met al een hele positieve ervaring!
Supermooie pegasus
Een supermooie fiets gekocht voor een hele mooie prijs. Mooi op tijd geleverd in Heerenveen en Klaas heeft me alles heel zorgvuldig uitgelegd. Complimenten voor t team van Heerenveen!
De beste fietswinkel met vriendelijke en kundig personeel
Er wordt de tijd voor je genomen om je te helpen met het uitzoeken. Goede uitleg over het verschil tussen de fietsen.
Bij het ophalen hebben we een prima uitleg gekregen van de mogelijkheden van de electrische fiets. Er wordt alle tijd voor je genomen. Ik beveel deze.locatie, Heerenveen, zeker aan.
Fijne communicatie
Fijne communicatie, kundig advies, scherpe prijzen en goede service.
Ik had van te voren mij goed ingelezen
Ik had van te voren mij goed ingelezen. En besteld bij fietsvoordeelshop. Ik kon een datum selecteren voor afhaal. Dit verliep iets moeizaam. Omdat ik dan een sms zou ontvangen. De dag van te voren. Maar deze kreeg ik maar niet. Na telefonisch contact bleek de lockride niet binnen te zijn gekomen. Dus hebben we in overeenstemming besloten de fiets op de halen een dag later. Het was fijn geweest als dit initiatief bij de winkel had gelegen en niet bij de klant. Maar in de winkel werden we vrij snel geholpen en kregen een uitgebreide uitleg rondom het artikel. Daarna opgeladen en naar huis gereden. En ik werd keurig gebeld dat het onderdeel binnen was en elders bij een locatie dichtbij gemonteerd kon worden. Dit verliep naar tevredenheid.
Het personeel is vriendelijk en attent…Kopen van een fiets .
Kopen van een fiets is leuk
Het personeel is vriendelijk en attent en je krijgt een goede service.
Goede service, vriendelijk personeel.
Fiets gekocht in de winkel ( Heerenveen). Goede service, uitleg over de app en bediening elektrische fiets uitstekend. Fietsverzekering , goede uitleg en goedkoopste uitgezocht.