Mamud is the guy!!!! He support me and my family during all purchase process. He is a amazing person and we really appreciated his attention. I will buy another bike there only because him.

L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Den Haag
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Laan van Nieuw Oost-Indië 106, 2593 BZ, Den Haag, Paesi Bassi
- 070-304 0774
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Mamud is the guy!!!
De bestelling is correct verlopen …
De bestelling is correct verlopen En we zijn netjes geholpen door het personeel enz
Goede services en verstand van zaken
Goede services, personeel wat de tijd neemt voor de klant en goed op de hoogte is van de producten die verkocht worden.
Na het bekijken van de voorraad
Na het bekijken van de voorraad, "helaas, wat u wilt is niet meer te bestellen". Ik vertrok. Omdat mijn beeld van de website iets anders zei, ben ik teruggegaan naar een blije verkoper omdat de fiets die ik wilde in de kelder stond in een andere kleur. De volgende dag mocht ik het ophalen.
Display van urban Arrow stuk
Display van urban Arrow stuk. Langs de winkel gegaan en werd gelijk geholpen. Daarnaast gingen ze ook echt dat stapje verder om te zorgen dat het werd opgelost. Echt super!
Het personeel is vriendelijk
Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denkt echt met je mee. Ze doen net dat beetje extra waardoor je je als klant gewaardeerd voelt.
Zeer goed geholpen door Bjorn
Ontzettend vriendelijk en goede…
Ontzettend vriendelijk en goede service, er wordt tijd voor genomen om uitleg te geven! Prima👍
Verkoper was rustig
Verkoper was rustig, gaf duidelijk antwoord op mijn vragen en was behulpzaam
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Ik had mijn fiets 2 weken geleden..
Ik heb mijn fiets twee weken geleden ter reparatie gebracht. Helaas ben ik niet tevreden over de service. Er werden meerdere afspraken gemaakt over wanneer de fiets klaar zou zijn, maar deze zijn telkens niet nagekomen. Ook werd er onvoldoende gecommuniceerd over de vertraging. Ik begrijp dat reparaties soms langer kunnen duren, maar ik verwacht wel dat afspraken worden nagekomen of dat ik tijdig geïnformeerd word. Jammer, want dit geeft geen professionele indruk.

Risposta di Fietsvoordeelshop - Den Haag
Bakfiets Urban Arrow
Bakfiets besteld van Urban Arrow. In eerste instantie ging er iets fout met de bestelling en duurde het aardig lang (2 maanden) voordat de fiets werd geleverd. -Bij ophalen gesproken met Mahmut. De medewerker nam uitgebreidt de tijd om alles uit te leggen qua werking van de fiets. Wat heel fijn was. Hij gaf ook goede tips tegen diefstal. Al met al zeer klantgericht en klantvriendelijk.
Gewoon duidelijk verhaal goede uitleg…
Gewoon duidelijk verhaal goede uitleg en advies. Klein minpuntje..Fiets was helaas 1 dagje te laat. Via Laan van NOI Denhaag, mahmut en andre bedankt!
Ongelukkige ervaring
Ik had een slechte ervaring bij de aankoop van de fiets (ze hadden het model dat ik zocht niet op voorraad om uit te proberen) en de verkoper leek niet erg geïnteresseerd. Ik heb de fiets toch besteld. Hij werd geleverd op 26 mei 2026 en ik heb een verzekering afgesloten; alles leek normaal. Vijf dagen later brak de ketting zodra ik begon te trappen (ik stootte mijn knie hard). Ik heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en zij vertelden me beleefd dat ik de fiets, omdat ik hem in een winkel had gekocht, naar de winkel in Den Haag moest terugsturen. Dat heb ik gedaan (ik wilde het defecte product niet meer). Ik heb de verkoper gevraagd of ze de fiets konden ophalen op de plek waar hij kapot was gegaan, omdat ik geen auto heb om hem te vervoeren. Twee dagen later (4 juni 2026) kwamen ze de fiets ophalen en zeiden ze dat ze me een retourformulier zouden sturen (ik verwachtte dat ik het diezelfde dag zou ontvangen, maar niets).
Nu heb ik veel vragen: wat gebeurt er met de verzekering en wanneer krijg ik mijn geld terug? Wiens schuld is het (het ongeluk had erger kunnen aflopen)? Is het de verantwoordelijkheid van het merk Gazelle, of van de winkel in Den Haag (als zij de fiets klaarmaken voor levering)? Kortom, ik ben teleurgesteld over mijn aankoop en onzeker omdat dit hele proces niet professioneel overkomt.

Risposta di Fietsvoordeelshop - Den Haag
Zeer vriendelijk goede service niets is…
Zeer vriendelijk goede service niets is teveel.
De fiets was eerder binnen dan verwacht…
De fiets was eerder binnen dan verwacht / voorspeld
Bij ophalen: vriendelijke begroeting en een goede service / uitleg
Goede service ,zeer vriendelijk en…
Goede service ,zeer vriendelijk en meedenkend.
Snel geholpen en geleverd.
Mahmut is een topgozer
Mahmut is een topgozer. Waanzinnig snel en goed geholpen.
Zeer vriendelijke meneer
Zeer vriendelijke meneer, ondanks dat hij alleen was en het nogal druk was, heeft hij mij heel vriendelijk en geduldig geholpen.