Banner for Fietsvoordeelshop - Breda

Fietsvoordeelshop - Breda Recensioni

TrustScore 4 su 5

Huifakkerstraat 14, 4815 PN Breda, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Had nieuwe Cube ebike met vanaf dag één meerdere technische problemen. Cube gaf niet thuis, Fietsvoordeelshop Breda heeft dit uiteindelijk zeer goed en klantgericht opgelost door actief mee te de... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe ebike, besteld en vriendelijk geholpen bij afhalen. Echter was de versnelling niet goed afgesteld waardoor hij bij schakelen naar de hoogste versnell... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fietsendrager via de website besteld, en gekozen voor afhalen in de winkel in Breda. Product op voorraad bij leverancier. Daarna bleef het stil. Na 1,5 week gebeld. Uitermate vriendelijk maar men kan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel ik heb daar een Gazelle easyflow C8 gekocht netjes en vriendelijk geholpen echt fijn personeel goede uitleg gekregen fiets netjes afgesteld nemen alle tijd voor je wat heel fijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni su Fietsvoordeelshop - Breda

Scritti dall'azienda

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4213 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Een en al ellende…

Update.
Op hun verzoek in de reactie heb ik vanochtend gebeld. Ze vonden het allemaal heel vervelend zoals alles gegaan is en begrepen mijn irritatie. Ze hopen dat ik toch weer vertrouwen krijg in hun keten maar ik heb al aangegeven dat ik mijn fiets niet graag meer naar dat dat filiaal breng voor een reparatie of zo. Een service aan huis blijkt ook mogelijk werd verteld. Dat wist ik niet eens.
Ik wil benadrukken dat niet alle problemen en foute informatie van de mensen komt die er nu werken. Ik zie er steeds andere mensen. Maar de laatste problemen die ontstaan zijn na het overzetten van het frame zijn hen wel verwijtbaar.
Verder stelde het telefoongesprek niet veel voor.
De fiets lijkt nu goed en ik hoop heel erg dat dit zo blijft.

Na mijn meest recente review waarin ik ruim 3 jaar ellende met zowel de fiets als met de dealer beschreef dacht ik dat nu alles goed was.
Afgelopen woensdag haalde ik mijn fiets voor de zoveelste keer op en echt, de fiets reed weer als een zonnetje.
Woensdag en donderdag heb ik korte afstanden gefietst zonder problemen. Maar misschien heb ik toen gewoon geluk gehad want toen ik vrijdag een wat langere fietstocht ging maken, en op een fietspad in het bos wilde keren ging ik bijna op mijn gezicht want weer draaide het stuur maar het voorwiel bleef recht vooruit staan. Net als de keer toen het frame vervangen was en ik bij de eerste bocht hetzelfde meemaakte. Ik heb het stuur weer recht gezet en het stond gelukkig nog vast genoeg dat ik er voorzichtig rechtuit mee kon fietsen. De bochten nam ik voor alle zekerheid lopend en zo ben ik thuis gekomen waar mijn man het stuur met een inbussleutel weer heeft vast gezet. Maar hoe het kan dat dat stuur zomaar los komt te zitten is ons een raadsel. Toeval of toch weer een fout van een monteur? We weten het niet.
Ik durf amper meer met die fiets op pad. Zoveel ellende als ik er al mee gehad heb.
Eigenlijk had ik in het begin al mijn rechtsbijstandverzekering moeten inschakelen.
Nu wacht ik af of het stuur goed blijft zitten maar echt ontspannen fietsen zit er voorlopig niet in en mocht er nu weer iets mis gaan buiten mijn schuld dan zal ik wel mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen.
Een ding weet ik zeker, nooit meer een Pegasus voor mij en de kans dat ik bij deze winkel nog eens een fiets koop lijkt mij ook zeer klein.

7 novembre 2025

Hoi Els,

Ik heb je zojuist geprobeerd te bellen, maar ik kreeg je niet te pakken. Daarom heb ik een voicemail ingesproken. Wil je ons terugbellen op 085-0717729 zodra het je uitkomt? Dan kijken we samen verder.

Valutata 3 stelle su 5

Weinig communicatie en je wordt door de…

Weinig communicatie en je wordt door de winkel slecht geïnformeerd als er iets niet goed gaat.

7 novembre 2025

Beste Anita,

Bedankt voor je review. Sorry dat we je niet goed op de hoogte hebben gehouden over de status van je bestelling.
Hopelijk geniet je inmiddels van je mooie nieuwe Gazelle.

Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag van je.

Valutata 5 stelle su 5

Arno and Breda team were great!

Arno and the team at Breda were very helpful. We recently arrived in the Netherlands and the team patiently assisted us in English. They were not pushy to try and make a sale. They listened to our interests and made thoughtful recommendations. We were very pleased when they offered us loan bikes while we waited for the delivery of our order. The bikes were ready earlier than expected. The order and payment process was very easy.

7 ottobre 2025

Goed en betrouwbaar!

Mooie grote winkel, met vriendelijk personeel. Fiets gekocht, maar helaas niet op voorraad. De fiets werd geleverd op afgesproken datum. Helemaal tevreden!!

2 ottobre 2025

Verkoop=OK After-service=Teleurstellend

Verkopen van de fiets zijn ze goed in. Maar de after-service en bereikbaarheid is teleurstellend. Na verkeerde voorlichting over verzekering mbt diefstal op bakfiets >€4500,- is achteraf de bakfiets op aandringen kosteloos opgehaald voor een gps tracker. Ik zou binnen een paar dagen instructie krijgen hoe deze geactiveerd moet worden.
Inmiddels heb ik zelf de app geïnstalleerd, maar nu blijkt dat de gps tracker nog door de winkel geactiveerd moet worden.
Hier al over geprobeerd te bellen met vestiging Breda. Via optie 1 zijn ze helemaal niet te bereiken en via optie 2 werd niet opgenomen na 5x bellen. Ik had maandag ook een mail gestuurd.
Nu zijn we een week verder en wel een tracker, maar helaas nog steeds niet geactiveerd. Dus de fiets is nog steeds niet verzekerd tegen diefstal.
De algemene klantenservice gebeld en situatie uitgelegd en zij zouden contact opnemen met de vestiging.
Klantenservice Fietsvoordeelshop.nl Hoe nu verder? Ik vind het vervelend dat het allemaal zolang moet duren.....

17 settembre 2025

Beste Joost,
Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring.
Ik zie in je gegevens dat je inmiddels contact hebt gehad met filiaal Breda en dat alles is opgelost.
Het spijt me dat dit zoveel moeite heeft gekost.
We waarderen je feedback en nemen deze serieus. We zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Tip!

Er is ons niets verteld over een onderhoudscontract!Ook geen handleiding in het Nederlands te vinden.Alleen over bedieningsdisplay van Bosch.

4 settembre 2025

Hoi Yvonne,

Bedankt voor je review.
Ik heb je een mail gestuurd met hierin een aparte handleiding, en informatie over onderhoud/garantie bij Fietsvoordeelshop.

Hopelijk ben je hiermee geholpen.

Valutata 1 stelle su 5

Deze zaak wil geen fietsen verkopen

Deze zaak wil geen fietsen verkopen. Op zaterdag binnengewandeld voor advies. Oudere meneer die de indruk gaf er niet veel zin in te hebben, sturend op vooral 1 merk (meeste marge?) "want de rest was eigenlijk niks". 3 proefritjes gemaakt op voorgestelde fietsen. Daarna moest meneer naar huis (13:00, winkel was open tot 17:00), kon beter doordeweeks terugkomen. Na een lange werkdag om 17:00 uur teruggegaan (winkel open tot 18:00 uur). Na onderzoek 3 fietsen geselecteerd om te proberen en bij binnenkomst aangegeven op welke 3 ik een proefrit wilde maken. Na proefrit 1 stond de winkel al wat voller met klanten, meneer was bezig. Fiets 2 zelf gevonden en gaan fietsen, maar stond er in slechte staat bij, zachte banden, rit niet af kunnen maken want riemaandrijving blokkeerde dus terug gaan lopen. Bij terugkomst in de winkel zeker 25 min. staan wachten op proefrit nummer 3, want meneer was bezig met andere klanten. Geduld... toen leek ik eindelijk aan de beurt te zijn, stelde voor nog even de proefrit met nummer 3 te maken (zoals besproken) zodat meneer andere klanten kon helpen. Maar dat was blijkbaar ingewikkeld. Hij had al zoveel fietsen voor me klaar gezet en hij had ook andere klanten om te helpen. Meneer vergat even dat ik al voor de 2e keer terugkwam omdat hij zaterdag ook al geen tijd had om te helpen en al 25 minuten stond te wachten (en toen had ik zelfs geluk volgens hem want zaterdag was normaal een hele drukke dag). Nou wat een geluk dat ik niks bij deze zaak koop, wat ze hebben blijkbaar geen zin om een fiets te verkopen of misschien wel verkopen maar liefst zonder advies en proefritjes. Want na die 3e proefrit had ik een keuze kunnen maken voor een kostbare e-bike. Doe ik dus nu bij een andere fietsenzaak, deze zaak gun ik de omzet niet, al zouden ze een betere prijs bieden. En de eerdere reviews die ik lees over vermoedelijk dezelfde meneer zijn bij deze bevestigd.

9 settembre 2025

Hoi Petra,

Bedankt voor je review. We sturen je klacht door naar de betreffende winkel. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Valutata 3 stelle su 5

Tijd voor koop, minder voor oplevering.

We werden goed voorgelicht over de pro's en contra's van electrische fietsen, al eerder in de maand, zodat we ons konden orienteren. We kwamen daarmee met gerichtere vragen voor een aankoop, waar we goed uitlegkregen over de verschillen bij specifieke fietsen en mochten een proefrondje maken. Er werd de tijd genomen. Heel fijn.
Het ophalen van de fiets viel ons tegen. Toen we vragen stelden over het gebruik en onderhoud (schoonmaak, banden reparatie, gebruik, instelling zadel en stuur), kregen we te horen hoe we gebruik konden maken van de servicebeurten en dat we de gebruiksaanwijzing konden downloaden op internet. Het zadel werd lager gezet op verzoek, maar er werd niet overlegd wat de beste instelling was voor de berijder. Voelde als ophalen van een pakketje. Niet eens bedankt voor de aankoop van €3000,=

29 giugno 2025

Beste Jvk,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat u zich tijdens het aankoopproces goed geholpen voelde en dat er tijd werd genomen voor uitleg en een proefrit.

We vinden het jammer dat de aflevering van de fiets niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw opmerkingen over het gebrek aan persoonlijke aandacht en toelichting nemen we serieus en zullen we bespreken met het team om onze service bij aflevering te verbeteren. Bedankt dat u dit met ons deelt.

Team Fietsvoordeelshop.nl

Prima

De eerste keer heel goed geholpen en geadviseerd. Fiets toen besteld.
Bij fiets ophalen niet echt een kundige man, wist veel niet. Ook niet echt iets te onderhandelen..

7 settembre 2025

Beste Leonie,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de tweede ervaring minder goed was. We nemen dit mee om onze service te verbeteren!

Valutata 2 stelle su 5

Duurde erg lang en rommelig

Duurde erg lang van bestelling tot uitlevering (een maand). Rommelig Van begin tot eind. Winkel telefonisch onbereikbaar.

31 agosto 2025

Hoi Joachim,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat de levering en communicatie niet naar wens zijn verlopen – onze excuses daarvoor.

We hebben u meerdere keren geprobeerd te bellen en een voicemail ingesproken, maar helaas geen contact kunnen krijgen. Als u de klacht nog wilt bespreken, kunt u ons bereiken via 085-0717729.

Valutata 1 stelle su 5

Geen service en slechte communicatie

Ik heb op 29 maart 2025 een elektrische fiets besteld bij Fietsvoordeelshop voor €2.649, met de belofte dat deze een week later leverbaar zou zijn. Op 25 april kreeg ik, na veel bellen, bericht dat ik de fiets kon ophalen, en op 1 mei 2025 heb ik de fiets uiteindelijk opgehaald – maar met een demoaccu omdat de bestelde accu niet beschikbaar was. Tot op heden is de juiste accu nog steeds niet geleverd.

In de tussentijd ben ik herhaaldelijk aan het lijntje gehouden met telefoontjes, mails en zelfs bezoeken aan de winkel. Beloftes dat de accu klaar zou liggen bleken onjuist. Daarnaast functioneert de fiets niet naar behoren: de remmen piepen enorm en grijpen laat aan. Een afspraak om dit te verhelpen kon pas anderhalve maand later ingepland worden, en dan ook nog op eigen kosten.

Terugbelafspraken worden veelal genegeerd, klachten worden niet opgelost en de communicatie is ronduit slecht. De manier waarop deze winkel met klanten en klachten omgaat is naar mijn mening uiterst onprofessioneel. Voor een aankoop van deze omvang mag je veel meer service en betrouwbaarheid verwachten.

Klachten worden niet verholpen, tenzij je ‘de officiële weg’ bewandelt, zoals de klantenservice dit schrijft.

25 agosto 2025

Hoi Ilse,
Zoals besproken komt onze collega snel langs om je accu om te ruilen. Daarmee hopen we je klacht opgelost te hebben.
Fijn dat we elkaar kort hebben gesproken en alles duidelijk hebben kunnen afstemmen.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar we je bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten. We staan graag voor je klaar.

Team Fietsvoordeelshop

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più