Banner for Fietsvoordeelshop - Breda

Fietsvoordeelshop - BredaRecensioni

TrustScore 4 su 5

Huifakkerstraat 14, 4815 PN Breda, Noord-Brabant, NL

Valutata 4 stelle su 5

Fietsvoordeelshop heeft een breed assortiment. Je mag alle fietsen uitproberen. Je moet wel even wachten, want er is niet altijd voldoende personeel om iedereen aandacht te geven.

Valutata 4 stelle su 5

Advies van de verkoop specialist was eerlijk. Er was een goedkoper alternatief dat net zo goed was als de fiets die ik op het oog had. Een paar weken daarvoor had men een accu besteld om een proefrit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Door de prima service zijn alle problemen opgelost en heb ik met veel plezier mijn eerste fietsvakantie met mijn nieuwe Gazelle gedaan.

Valutata 5 stelle su 5

Verkoper Michel was zeer behulpzaam en technisch goed onderlegt.Aflevering door Bright was goed en nam alle tijd voor goede uitleg ondanks de drukte.Zeer positieve ervaring met fiets voordeelshop Bred... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni su Fietsvoordeelshop - Breda

Scritti dall'azienda

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service

27 giugno 2026

Winkelervaring uitstekend, levering teleurstellend

De service in de zaak is uitstekend en de prijs/kwaliteitverhouding van de fietsen is dat ook. Het rijklaar maken en uitleveren van de door ons bestelde fiets was dat niet: keer op keer werden afspraken (onder andere over rijklaar maken, leverdatum etc) niet nagekomen. Dit doet afbreuk aan de goede service in de winkel.

25 giugno 2026

Beste Marc,

Bedankt voor je review en goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de service in de winkel.

Wel balen dat de levering en afspraken niet naar verwachting zijn verlopen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit afbreuk doet aan je ervaring.

Sorry voor het ongemak dat je hebt ervaren. Mocht je nog hulp nodig hebben, we kijken graag met je mee.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍♂️

Valutata 2 stelle su 5

Personeel

Niet goed op de hoogte gehouden over bestelling. Ik kon hem later afhalen dan vooraf aangegeven. Bij afhalen in de winkel duurde het ontzettend lang. Toen ik eindelijk werd geholpen konden ze mijn fiets niet vinden en moest ik hem uiteindelijk zelf vinden.

14 giugno 2026

Beste Joost,

Fijn dat we dit samen hebben kunnen oplossen! 🙌

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Valutata 1 stelle su 5

Laat je speedpedelec niet hier onderhouden!

Mijn ervaring met Fietsvoordeelshop is verschrikkelijk. Ik heb een Riese & Müller speedpedelec bij Juizz gekocht. Juizz werd overgenomen door Fietsvoordeelshop, dus gingen zij het "onderhoud" doen. Dit doen ze ronduit slecht. Ze houden je niet op de hoogte over wat ze doen. Toen ik een keer vroeg wat er bij een onderhoudsbeurt gebeurde, werd mij verteld dat ik maar in het onderhoudsboekje moest kijken.

De laatste keer onderhoud was 22 april. Nog geen 2 maanden later, 12 juni, knapte de riemaandrijving door. Toen ik de riem beter bestudeerde, zag ik dat er meerdere tanden van de riem flink gescheurd, sommige tanden waren bijna compleet afgebroken. Schade die op 22 april zeker al zichtbaar was. Toen ik Fietsvoordeelshop hiermee confronteerde, kreeg ik te horen dat ze de riem niet met een loep konden controleren. Daarnaast hadden ze alleen de riem vervangen en niet de tandwielen, terwijl dit wel moet als een riem kapot scheurt. Maar volgens de medewerker stond er 'riem vervangen', dus dan vervangen we alleen de riem. Na de reparatie zag ik thuis ook nog dat de band niet meer goed was opgepompt (nog maar 0,75 bar). En het oppompen was mij ook makkelijker gemaakt, want het ventieldopje ontbrak. Ook het signaalkabeltje van het remlicht aan de rechterkant was opeens kapot.

Voor alle fietsliefhebbers met een speedpedelec: ga niet naar Fietsvoordeelshop voor je onderhoud, of zorg dat je een verdomd goede helm hebt.
Voor Fietsvoordeelshop: stuur je medewerkers naar Specsavers of Pearle, want als je voor deze riem een loep nodig hebt om de defecten te zien, dan is er serieus iets mis met je ogen.

18 giugno 2026
Non scritta su invito

Beste Jordi,

Fijn dat je ons nog even telefonisch te woord wilde staan, ook al hebben we je geen oplossing kunnen bieden.
Bedankt voor je feedback.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Eerlijk advies

Een paar weken daarvoor had men een accu besteld om een proefritje te maken op een hele andere fiets maar daar hebben we nooit iets meer van gehoord.

11 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Dit bedrijf is goed met zijn aanschaf…

Dit bedrijf is goed met zijn aanschaf prijzen.
Het personeel is heel vriendelijk.
De service laat veel te wensen over (beloftes doen en niet nakomen. ik werd er moedeloos van.)

13 giugno 2026

Beste Laurens,

Bedankt voor je review 👍

Fijn dat je tevreden bent over onze prijzen en het vriendelijke personeel. Jammer dat je onze service als minder hebt
ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit teleurstellend is.

We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren.

Team Fietsvoordeelshop 🚴

Valutata 1 stelle su 5

Wachttijden voor je fiets ophalen kloppen niet

Tijden voor wanneer je je fiets kan ophalen kloppen niet. Bijna 6 weken op fiets gewacht terwijl via de site stond dat je hem een dag later kon ophalen (fiets zou al in de winkel zijn). Ivm vakanties had ik al twee weken later de afhaaldatum gezet. Vervolgens hoor je niks en moet je overal zelf achteraan. Na 3x bellen en steeds de klantenservice krijgen omdat de winkel niet opneemt is het antwoord we hebben te weinig personeel en lopen achter. Wat dit betekent voor wanneer je fiets dan wel klaar is, kan geen antwoord op gegeven worden. Uiteindelijk heeft de klantenservice als tegemoetkoming mij terug gebeld ipv dat ik zelf overal achteraan moest. In de winkel vervolgens maar een iemand aan het werk die iedereen moet helpen. Deze man heeft wel goed geholpen, maar je moet een tijd wachten. Kortom, wil je snel een nieuwe fiets dan moet je hier niet zijn en houd rekening met langere wachttijden dan dat de site aangeeft.

13 giugno 2026

Beste Amber,

Bedankt voor je feedback. Fijn dat we elkaar even hebben gesproken.

We helpen je graag verder als er nog iets is waar je tegenaan loopt. Laat het gerust weten, we denken met je mee.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍♂️

Ruime keuze aan merken

Ruime keuze aan merken. Op zaterdag geweest, te weinig personeel. Wachttijd was erg lang. 8 weken eer dat de fiets opgehaald kon worden. Bij afhalen mocht er wel wat vriendelijlheid af bij de medewerker.

7 giugno 2026

Beste Effie,

Bedankt voor je review. Fijn dat je de ruime keuze en het aanbod waardeert. Jammer dat je te maken had met lange wachttijden en dat het contact bij het afhalen niet zo prettig was, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren.

Bedankt voor het delen en we helpen je graag als je nog vragen hebt!

Team Fietsvoordeelshop🚲

Prima!

Goed aanbod, lage prijzen en prima service. Helaas konden ze de levertijd niet waarmaken en zelfs na intern overleg lukte het ze alsnog niet om de eigen levertijden te halen. Winkel dus prima (Breda) maar logistiek weinig transparant en efficiënt.

27 maggio 2026

Beste S.

Bedankt voor je review, en fijn dat je nog even de tijd wilde nemen om dit telefonisch toe te lichten.
We nemen je feedback zeker mee ter verbetering van onze service en communicatie.

Team Fietsvoordeelshop🚴

Cortina aankoop

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je

24 maggio 2026

Beste Leon,

Wat leuk om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel! 😊 Daar doen we het natuurlijk voor.

Bedankt voor je review en heel veel fietsplezier gewenst!

Team Fietsvoordeelshop🚴‍♀️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più