FietsUniek Recensioni

TrustScore 1 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Geen reactie en geen product. Lijken oplichters! Niets bij kopen. Website ligt er ook al uit dus waarschijnlijk opgedoekt en verder onder andere valse naam

Valutata 1 stelle su 5

Op 15 januari hebben we fiets onderdelen besteld. Daarna niets meer gehoord (het is nu 5 februari). Twee keer een e-mail naar de klantenservice gestuurd, waar niet op wordt gereageerd.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service Splinternieuwe fiets gekocht, bleek op 5 plaatsen beschadigd te zijn. Verkoper wimpelde mij eerst af met een gratis slot. Er is mij nooit een nieuwe fiets aangeboden. Verkoper h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slecht! Hebben op advies van een medewerker een duurdere fiets ivm qualitijt gekocht. Binnen 2 weken brak een zij wiel af waardoor mijn dochter over de kop sloeg. Tand fractuur en toen we bij de winke... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Fietsuniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij Fietsuniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in ons assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van Fietsuniek tot een complete electrische fiets, het is er in onze online fietsenwinkel. Maar wij gaan verder, veel verder, want wij willen u een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom bieden wij bij Fietsuniek unieke service. Bezoek ook onze Experience Center van 1200 m2!

Pessimo

TrustScore 1 su 5

489 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie winkel, slecht personeel :/

Ben vanochtend bij Fietsuniek geweest om te kijken voor twee nieuwe fietsen (1x heren en 1 x dames).
Er was genoeg personeel aanwezig en de winkel zag er goed uit - veel keuze.
Groot minpunt, ik werd niet eens gegroet en niemand kwam naar mij toe om te vragen of ik hulp nodig had. Erg jammer!
Ik ben echt voor om de locale handel te steunen, maar dan maar naar een andere Hillegomse fietsenwinkel.
Na een paar rondjes gelopen te hebben, ben ik dus weer weggelopen. Zonder geholpen te zijn.
Had ik maar de recensies daarvoor gelezen. Maar blijkbaar lezen de medewerkers ze zelf niet.
Hopelijk leert Fietsuniek wel iets van de negatieve recensies....?

4 giugno 2018
Logo di FietsUniek

Risposta di FietsUniek

Beste Pipaluk de Groot,

Vervelend om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Voor ons moeilijk te herleiden nu waarom dit is gebeurd. Graag nodigen wij u uit om onder het genot van kopje koffie uitgebreid uitleg te krijgen over de fietsen die u interessant vindt.

Groet Fietsuniek

Valutata 3 stelle su 5

Fiets is prima

Fiets is prima
Levering was niet goed geen bericht van DHL fiets bleek al 3 dagen en bij de buren te staan er was ook geen bericht achter gelaten

13 maggio 2018

Doen.

Duidelijk,goed,snelle levering.
Geen poespas.
Ik beveel dit bedrijf aan.

Valutata 2 stelle su 5

Wij hadden de dames en de heren versie…

Wij hadden de dames en de heren versie van de Cortina U4 besteld en naar Finland laten leveren. De levering duurde erg lang en communicatie is ook erg langzaam. De dames fiets was helemaal in orde. Het zijn prachtige fietsen.
De heren fiets had echter een enorme deuk in het spatbord voor het voorwiel en de schroefjes om het spatbord te bevestigen ontbraken zodat wij nu niet kunnen fietsen maar nog wachten op een reactie van fietsuniek.
Jammer zulke dingen altijd. Als je in het buitenland woont ga je ervan uit dat alles even extra gecheckt wordt voordat het verstuurd wordt maar daar kan je dus niet van op aan. En wij waren dus ook teleurgesteld.

Wij hebben de klantenservice een e-mail gestuurd met dit verhaal maar nog niets gehoord. Wij gaan begin juni naar China verhuizen dus we gaan ervan uit dat dit probleem met de heren fiets dan zeker opgelost is.
Verder gaan we veel plezier hebben van onze fietsen!

Met vriendelijke groet!

Niet rijklaar...

Ruim betaald voor het rijklaar maken van een transport fiets.
Deze bleek niet rijklaar en versnellingen en remmen niet goed ingeregeld.
Na bellen werd aangegeven dat het hun woord tegen het mijne was en het niet te controleren viel.

Een absolute aanrader

Het is meer dan zomaar een fietsenwinkel, het is een totaalbeleving. Overal lopen behulpzame en enthousiaste medewerkers. De enorme winkel is prachtig en onder het genot van een goeie bak koffie loop je lekker rond en doe je inspiratie op. Ik gaf mijn vriendin een fiets cadeau en kwam deze samen met haar ophalen. Ter plekke bekeken we welke mand er het mooist bij stond en werd de fiets direct naar haar voorkeuren aangepast. Vooraf heb ik online al contact gehad met iemand om tot de uiteindelijke keuze te komen, om vervolgens in de winkel de fiets zelf op te halen. De perfecte combinatie van online shoppen met een fysieke winkel en oprechte aandacht.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb veel fietsen mogen testen

Ik heb veel fietsen mogen testen. Goed advies gekregen van vriendelijk en bekwame medewerkers. Voor vragen kan je altijd terug komen en wordt je snel geholpen.

10 aprile 2018
Valutata 3 stelle su 5

Fiets besteld die niet bestaat......

Een stoere fiets besteld voor onze zoon, die net naar het middelbaar onderwijs is gegaan. Levertijd 1 week. Dag voordat de levertijd afliep zelf eens gaan bellen of de fiets klaar was. Bleek de fiets niet geleverd te kunnen worden. We hadden een fiets besteld die namelijk niet bestaat...... Naar mijn idee hadden ze ons eerder moeten bellen, namelijk op het moment dat ze zelf de fiets gingen bestellen en deze niet lijkt te bestaan.....

Dus weer terug naar de winkel om een fiets uit te zoeken. Gelukkig deze tweede keer een andere collega getroffen die ons aan een mooie fiets heeft geholpen. Deze fiets stond in de showroom en kon alsnog de volgende dag worden afgeleverd. Fijn dat het toch nog goed opgelost is.

4 aprile 2018
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più